Saippuakupla

Jäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Saippuakupla

 • Rank
  Tavis
 1. Olen aika suoraan jo alkutaipaleelta aina kertonut odotuksesta. Johonkin sopivaan väliin lipsauttanut.
 2. Itsekin yritän kerätä nyt 10 viestiä päästääkseni odotuaklubin puolelle tuleepahan ainakin pyörittyä ja lueskeltua kaikenlaista!
 3. Syön vain itse pakastettuja marjoja.
 4. Vaikka asia lähtökohtaisesti usein kiinnostaa, en kysele. En halua loukata ketään, sillä usein nämä asiat eivät ole omissa käsissä ja yleensä silloin niitä ei jaksa ihan kaikille kertoa. Kuuntelen kyllä mielelläni jos joku haluaa purkaa sydäntään.
 5. Mun mielestä kovin kosteita bileitä ei tarvitse järjestää kun vauva on ihan pieni. Parikuisena alkaa hommat jo luistaa ja silloin on varmaan isän aika kiva päästä tuulettumaan. Tosin ehdottomasti äidin jaksamisen mukaan. Ja äidille omat pippalot sitten myöhemmin
 6. Meillä erikoislääkäri ultran perusteella mittaili vauvan olevan hiukan keskikäyrän alapuolella, kätilö sairaalassa ja neuvolan terkka odottivat isoa. Lopulta oli juurikin siinä keskikäyrän alapuolella.
 7. Ensimmäisessä raskaudessa kävimme ensin alkuraskauden ultrassa 6+5, niskapoimu 12+0, rakenne 21 ja lopulta vielä synnytystapa-arviossa tehtiin yksi ultra. Oli aina tosi hienoa nähdä kasvava vauva!
 8. Juttelin gynen kanssa jossain vaiheessa ovistesteistä ja hän sanoi, että hinta korreloi aika suoraan testin tasoa. Jännä, kuitenkin tuntuu olevan paljon erilaisia kokemuksia ihmisillä.
 9. Kyllä, asiallisimman oloinen paikka