Aina

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Aina

  • Rank
    Aloittelija
  1. Yritän ottaa rennosti, lisätä lenkkeilyä, vähentää epäterveellisiä herkkuja ja käydä apteekista hakemassa raskausvitamiineja
  2. Minnihiiren aviomiehelle kiitos että toit esille oman puolesi tarinastanne. En lähde puuttumaan teidän keskinäiseen suhteeseen, mutta haluan kiittää siitä että annoit ainakin minulle ajattelemisen aihetta. Itse tunnistan käyttäytyväni samalla tavalla kun minnihiiri. Käsittelen kaikki konfliktit sulkeutumalla ja olemalla hiljaa. Ja jos minulta kysyy mikä on hätänä, on turha odottaa vastausta, käperryn itseeni entistä enemmän. Olen nyt kolmannessa vakavassa suhteessa elämässäni, ja ensimmäisessä jossa suunnittelemme tosissamme yhteistä loppuelämää, perheen perustamista jne. Jokaisessa suhteessa minulle on toinen osapuoli huomauttanut sulkeutumisestani, ja molemmissa päättyneissä suhteissani voin näin taaksepäin katsoessani myöntää, että käytökseni on ollut, ei ainoa, mutta yksi suuri syy siihen miksi nuo suhteet ovat päättyneet. Vasta nyt olen alkanut ymmärtää että minun on pakko alkaa muuttamaan itseäni. Itsestäni en tunnista sitä että haukkuisin miestäni muille, muutamasta puutteestaan huolimatta rakastan häntä aivan hirveästi eikä pahaa sanottavaa juuri ole. Suhteemme voi muuten hyvin, mutta riitatilanteet paisuvat usein aivan liian isoihin mittasuhteisiin minun puhumattomuuteni ja mököttämiseni vuoksi. Olen lähtenyt nyt tietoisesti tuohon koranin_ ehdottamaan asiaan, eli kerron pienetkin tunteet, pienimmätkin ärsytyksen aiheet, samoin kun ne asiat mistä normaalisti ei toista kiittäisi. Toivon minnihiirelle ja miehelle kaikkea hyvää tulevaan, oli se sitten yhdessä tai erikseen.
  3. M-kirjaimella löytyy paljon kivoja nimiä niin tytölle kun pojalle, esim. Martta, Minka, Minni, Maija, Miro, Miska.. En vaan voi sille mitään, että kun sukunimi alkaa M-kirjaimella, tulee nimestä mieleen sarjakuvahahmo, tyyliin Maija Mehiläinen. Muutenhan sukunimi on melko tavallinen -nen päätteinen ja siinä on luontoyhteys. Tämä karsii muuten kivat luontoaiheiset nimet, kuten Helmi, Taimi, Tuuli, Pihla jne. Sitten on vielä muutamia ihania nimiä, kuten Aino, Ella ja Onni jotka jäävät meillä käyttämättä yleisyytensä vuoksi.
  4. Esikoista kuumeillaan, minä 26, mies 27.
  5. Alkoholin käyttö minulla muutenkin niin minimaalista, että aion kyllä sen siiderin tai kaksi kerran viikkoon juoda.
  6. Mulla on äitiyspakkauksen kokoinen laatikko, mihin oon ostanut jonkin verran bodyja, tossuja ym. Ja esikoisen yrittäminen on vasta alkamassa.
  7. Pillereitä olen syönyt 8,5 v., välissä n. vuoden tauko. Nyt kun esikoisella on lupa tulla, jää pillerit pois ja mielenkiinnolla odotan miten kroppa lähtee toimimaan.
  8. Yrityksen alkaessa me 26 ja 27, molemmilla vakituinen työpaikka. Omassa kaksiossa asutaan, haaveissa vielä ennen lapsen tuloa oma rivitalokolmio.
  9. Yhdessä oltu vajaa vuosi ennen yrityksen aloittamista, takana kuitenkin yhteistä historiaa ja kaikenkaikkiaan tunnettu kolme vuotta.