Satunen85

Aktiivijäsen
 • Content count

  756
 • Joined

 • Last visited

About Satunen85

 • Rank
  Aktiivi
 1. Pitkä viiva tummeni vaan loppua kohden ja poika tuli
 2. Nostellaas vähän ketjua, minä tulin eilen neuvolan kautta osastolle kun paineet koholla (150/95 pinnassa, korkeimmillaan alapaine 105 ollut nyt ) ja uraatti verikokeessa ei ollu enää viitearvoissa. Virtsan keräys menossa, istukan virtaukset hyvät jne, mulla ei muita yleisoireita kun turvotus nii katsellaan mihin etenee. Oli puhe että voi alkaa lääkitys jos noi alapaineet pysyttelee yli 100. Viikot 36+1 ja poika melkein kolmikiloinen että mitään kovin suurta hätää tässä ei taida vielä olla...?
 3. ^ punaviini vilkastuttaa kohdun verenkiertoa eli helpottaa kiinnittymistä eli jepjep, luteaalivaiheessa vaan punkkua!
 4. ^ aa joo aivan kyl mä uskaltaisin syödä samana päivänä jäähtyneenki, siis kuumennus->jääkaappiin-> ääntä kohti, sen enempää en säilöis.
 5. Kyllä mä olen lämminsavua syönyt, kuumentanut sen vaan kotona kunnolla listeria kuolee 72 asteessa. Silliä on tehnyt nyt kesällä mieli, ja tasaisesti raskauden ajan kaikenlaista viiniä vaan eipä oo enää montaa viikkoa jälellä!
 6. From the album Satusen

 7. Piti tähän vielä kommentoida, että siis just tota tarkotin, 8. raskausviikko eli 7+0-7+6
 8. Onnittelut heiffi!
 9. 8. Viikko on jo ihan hyvä ajankohta ultralle me käytiin rv7+6 (oviksesta laskettuna, pitkät kierrot) jolloin tyyppi vastas rv 8+1 ja lääkäri sanoi silloin että kun siinä vaiheessa näkyy normaalisti kehittynyt raskaus, on keskenmenon riski enää 1-2% luokkaa eli "mielenrauhaultralle" oikein hyvä ajankohta
 10. Eihän se mikään must ole, mutta ainakin minusta on ollut ihan hyvä kun mieskin on ollut mukana kuuntelemassa niitä juttuja. Menee jotenki paremmin perille terkan kertomana puheet väsymyksestä ja mielialan heittelystä
 11. Itsekin aikoinaan soster-alan opiskelijana sain kaikenlaisia toimenpiteitä treenailla harkoissani, joten ei mulla olisi edes pokkaa kieltää opiskelijan mukanaoloa synnytyksessä. en tiiä vaan, että onko jo harkat ehtinyt alkaa elo-syyskuun vaihteessa, saa nähdä sen verran toivomusta on opiskelijoiden suhteen, että yksi opiskelija kerrallaan mukana, ei useampia.
 12. ^^ ei varsinaisesti se oksentaminen, vaan se tauti sokereita nostaa mikä tahansa kropan hälytystila siis, liittyy muistaakseni jotenkin ainakin kortisonin erittymiseen
 13. ^raskauttahan ei lämmöistä näe sen aiemmin kuin testeilläkään, mutta ovulaation toteamiseen ne sopii peruslämpö on matalampi kierron alkuvaiheessa ja nousee jonkun verran ovulaation jälkeen pysytellen korkealla koko luteaalivaiheen ajan. Lasku lämmöissä voi ennustaa menkkoja, joillakin alkaa ensin vuoto ja sit tippuu lämmöt. Jos on raskaana, lämmöt pysyy sillä luteaalivaiheen tasolla normaalia pidempään. Yksittäisistä lämmönmittauksista ei siis ole hyötyä, vaan siitä kun mittailee koko kierron ajan. Ja aina samalla tavalla, väh 3h yöunen jälkeen mielellään suht samaan aikaan,ennen sängystä nousemista joko suusta tai alakerrasta. Tuolta klubien puolelta löytyy se kierronkartoittajat, sieltä saa lisätietoa mukavaa ja koukuttavaa touhua!
 14. Jos on pco niin ovistestit ei oo kai ihan luotettavia, lh-hormoni voi nousta ilman että munasolu irtoaa. Peruslämmön mittaamisesta eli kierronkartoituksesta voi olla hyötyä, siitä on ketju tuolla kuumeiluklubien puolella
 15. Petite! Onnea