-Kanerva-

Aktiivijäsen
 • Content count

  1116
 • Joined

 • Last visited

About -Kanerva-

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Ewwwie ja malla
 2. Komppaan Murkeloa Mun tänaamuinen puikko-PC näyttää vahvemmalta kuin eilinen liuska ja testiviiva ilmestyi taas nopeammin, joten kaipa hyppään mukaan marraskuisiin. Kiitos kommenteista ja onnitteluista!
 3. 12-17 on kai dpo tänään (ihan laajimmat ääripäät mukaan ottaen, todnäk 14-16). En siis tiedä milloin ovis on ollut, tai luulin tietäväni mutta sen onkin pakko olla ollut myöhemmin enkä tiedä tarkkaan montako päivää myöhemmin. Toivottavasti olisi lähempänä 12 niin haalea viiva ehtisi vielä vahvistua.
 4. Ewwwie Minulla on nyt tällainen jonka itsekin lasken jo plussaksi enkä haamuksi, mutta sanokaa nyt tekin että voin rentoutua: Nimittäin esikoisesta en saanut haaleita viivoja ollenkaan vaan ihan selvää plussaa alusta asti asti, siksi stressaan (katsoin kuvatkin eilen ja muistan oikein). Mutta riittäähän se että viiva kuitenkin vahvistuu koko ajan?
 5. Tämänaamuinen: Ja sen negatiivi: Nyt näkyy ekaa kertaa negatiivissa mutta edelleen haamuilee vasta. Marraskuisiin voisin uskaltautua viikonvaihteessa jolloin menkkojen pitäisi ihan viimeistään alkaa. Ewwwien tämänaamuisessa en valitettavasti näe viivaa
 6. Ai olitkin ehtinyt uudestaan jo tännekin Ewwwie, ollaan nyt ristiin täällä ja Kakkosen kuumeilijoissa
 7. Kun vertaan omassa puhelimessa eiliseen kuvaan, vaikuttaisi viiva hieman vahvistuneen mutta ihan haamu taitaa olla vielä. Ouna niinpä niinpä, jos on pieni dpo niin ehtii vielä tummua. Ewwwien tämänaamuisessa näen jotain
 8. Kp 32 mutta dpo 11-13 arvioisin.
 9. Tämän kierron piti olla se, josta en ainakaan plussaa koska mies oli matkalla oviksen aikaan - vai oliko Luonnossa olen näkevinäni väriä mutta miltä näyttää raadin silmiin?
 10. Annnns mikä testi? One Stepissä on noita koloja eivätkä tarkoita mitään.
 11. Maalliselle olennolle samat sanat kuin Charlottenburgilta
 12. Ja käsittääkseni se että testiajalla saa plussan on plussa, vaikka se häviäisi myöhemmin. Kuten jos testiajalla saa negan, on se nega vaikka saisi roskishaamun.
 13. Maallinen olento, kyllä tuo on One Stepillä plussa tai olisi ainakin minulle. Esikoisesta se antoi tuollaista hailuraa pitkään kun muut kirkuivat kontrolliviivaa tummempana.
 14. Heh, ja minä kävin täällä lukemassa useamman sivun ja katsomassa kuvat vauvakuumeissani omaa huomista testiä odotellessa. Ewwwielle vielä tätäkin kautta. Todella raastavaa tuollainen testiviivojen juupas-eipäs-leikki.
 15. Väriä on, arvoitus! Kyllä se digikin noilla viivoilla varmasti vielä plussaa näyttää, hiukan myöhemmin vain.