Chopin86

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Chopin86

 • Rank
  Aloittelija
 1. Tein testin yksin ja lähetin siitä tekstiviestin miehelle, joka oli reissussa toisessa kaupungissa. Ei söpöä eikä romanttista. Saipa sitten mies kaveriporukalla vähän sulatella, ja ajattelin, että ehkä se oli hyvä, "tuettu" alku hommalle.
 2. Ei mitään mielitekoja. Mies meinasi, että raskausajan mieliteot ovat vain naisten keksimä syy hotkia raskausaikana Useimmille mieliteot taitaa kuitenkin olla ihan totista totta.
 3. Meille on annettu lainaan niin paljon ja laadukkaita vaatteita, ettei ole itse tarvinnut tehdä hankintoja ollenkaan. Jotain hankintoja olen tehnyt, mutta ne on lähinnä ulkovaatteita ja extraa. Olen kyllä iloinen siitä, ettei heti alkuun tarvitse ostaa kaikkea vaan voi sitten kokeilla mikä toimii ja mikä ei. Läheisiltä saatavat lahjonnat taitavat olla vielä edessäpäin.
 4. Varpu, Hilla, Malla, Kaisla.
 5. Sanotaan, että haitarilla 3-5 vuotta oltiin yhdessä ennen yrittämisen aloittamista.
 6. Jännittää jo etukäteen se, että tuleeko nimeä sitten harmiteltua. Vielä kun ei ole vauvaa sylissä eikä nimestäkään mitään "varmaa oloa". Toivotaan, että voi sitten olla aivoituksiinsa tyytyväinen.
 7. Käymme juuri rippikoulua, jotta voidaan sitten pitää kaste ja ristiäiset vaaville. On tullut perehdyttyä asiaan ja olen tähän tyytyväinen.
 8. En muista, että alkuraskauteen (esim. ensimmäiseen 10 viikkoon) olisi kuulunut oikeastaan mitää oireita. Varhaisultraan pääsimme vkolla 7, ja se helpotti oloa ihan hirveesti. Näimme ruudulla pienen sykkivän sydämen
 9. Hei! Mulla on Hannamari Ruohosen vauvakirja merkintöjä odottamassa. Mielestäni oli jotenkin kivan raikas ilme ja sopivasti tilaa kirjoitella. Löytyy mm. Adlibriksen sivuilta googlettamalla.