stina

Aktiivijäsen
 • Content count

  1203
 • Joined

 • Last visited

About stina

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Jotain näkyy! Toivotaan vahvistumista!
 2. @Ewwwielle kaikki peukut ja varpaat pystyssä että vahvistuisi
 3. Ihan perseestä on kyllä tää huimaus. Pyörryin kadulla ja paikalle tulee sata ihmistä ja poliisit Joo, kaikki ok, eikun taksilla kotiin... Vasta 15+0, katotaan mihin tää vielä vie. Kun vatsa kasvaa niin sen päälle kaatuminen ei oo sit enää hyvä idea.
 4. Oletko @annima kokeillut käydä osteopaatilla? Jos hoito lievittäisi kiristyksiä ja helpottaisi kipuja. Suosittelen kokeilemaan!
 5. Umpivanha ketju, mutta nostan jos muillakin olisi jakaa kokemuksia. Pientä tiputtelua tänään 14+0 ja hetihän se oli googlailu pakko aloittaa Tuskin mitään, mutta oonpas rauhakseen.
 6. Osaisko esim. @lavella ainoana (?) aktiivisena ylläpitäjänä kommentoida jotain foorumin päivityksen vaiheesta tai tästä yleisestä hiljentymisestä?
 7. Meillä ekan ja tokan välissä on 1v 9kk ja tokan ja kolmannen välille näyttäisi tulevan 2v 3kk. Ihan tyytyväisiä ollaan ikäeroihin Jos lapsiluku olisi jäänyt kahteen, niin isompikin ikäero olisi voinut olla aika kiva, mutta kun haluaa kolme niin ei ehdi pitää kamalan pitkiä taukoja välissä
 8. Ollaan kysytty edellisissä raskauksissa rakenneultrassa ja tässä raskaudessa saatiin tietää sukupuoli nipt-testissä.
 9. Enemmän jotain tuossa uudessa näkyy kuin edellisissä! Olisko PC:n paikka?
 10. Minä näen valitettavasti korkeintaan viivanpaikan Mutta vielä on aikaista! Toivotaan että vahvistuu haamuksi ja plussaksi Uusi testi aamulla?
 11. Nostelen vanhaa ketjua - huimaus on pahin raskausoireeni. Viimeksi neuvolassa mitattiin verenpaineiksi 90/60 josta huimaus johtunee.
 12. Testin tulokset tulivat tänään, eli viikko testin ottamisesta. Kromosomit normaalit eli ei havaittuja trisomioita ja sukupuolikin saatiin tietää. Hoitaja soitti ja lääkäri laittaa tiedon vielä kirjeellä perässä. Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen Aavan prosessiin ja ylipäätään että mentiin testiin Huojenti pahimpia ahdistuksia, niitä kun raskausaikana riittää
 13. Nostelen vanhaa ketjua, kolmannen lapsen odotus on edennyt toiselle kolmannekselle ja lapsen saanti alkaa jo ihan hieman konkretisoitua
 14. Minkälaisia vauvakutsuja teille on järjestetty tai minkälaisia juhlia raskaana oleville ystävillenne olette olleet mukana järjestämässä? Ketkä osallistuivat juhliin, mitä tarjoilua, mitä lahjoja? Mitä vaippakakun sisään oli piilotettu? Kuinka monta vierasta ja mikä oli juhlien budjetti? Mitä ohjelmaa, leikkejä, hemmottelua tai tietokilpailuja? Olivatko juhlat yllätys vai menittekö naisporukalla etukäteen sovitusti risteilylle? Olivatko juhlat ’amerikkalaishenkiset’ vai ihan hipit mothers bleasing -juhlat? Mikä oli onnistunutta, mitä olisi voinut jättää välistä? Kaikki keskustelu odottavan äidin juhlimisesta tervetullutta!
 15. Vielä sellaisen yhteenvedon teen, että julkisen yhdistelmäseulasta lähetetään tulosten varmistamiseksi NIPT-kokeeseen, mikäli yhdistelmäseula hälyttää (85% varmuus). Sen jälkeen NIPTistä laitetaan lapsivesikokeeseen, mikäli NIPT hälyttää (99% varmuus). Lapsivesikokeen pitäisi sitten olla jo täysin varma, mutta sisältää 0,5-1% keskenmenoriskin. Eli jos menee suoraan NIPT-kokeeseen, niin voi jättää vaan välistä tuon ’ekan stepin’, eli epävarmemman yhdistelmäseulan.