exteri0r

Jäsen
  • Content count

    55
  • Joined

  • Last visited

About exteri0r

  • Rank
    Tavis
  • Birthday 10/20/95

Profile Information

  • Location
    Pohjois-Savo

Recent Profile Visitors

885 profile views
  1. From the album Mahat

    Pieni ja sievä, viikossa tosin jälleen pyöristynyt jonkin verran <3

    © exteri0r

  2. Niin saisinkin, mutta kun tuohon hommaan ei ollut ketään muuta (tai no, se yksi ja ainoa vaihtoehto mun lisäksi jätti vain vastaamatta hoitopyytöön ...). Muuten olisin kyllä koittanut ainakin etsiä töitä mammalomailuun asti, mutta en tiedä kehtaako rueta enää tälleen myöhemmin että jos koittasitte vielä saada jonkun-puheille. :| Vaikka äitiyspäivärahat ois ollu kiva saaha just vähän isompana, kun että ihan minimit.
  3. > Otan ihmisten neuvoista vaarin, mutta saatan silti soveltaa sitä meille sopivammassa muodossa. > Ystäviä ei unohdeta ja niille ei jauheta vain siitä että Martta-Hilma on syönyt tosi huonosti viimeset 3 päivää - varsinkaan, jos heitä ei oikeastaan kiinnosta keskustella lapsiaiheista. > Miehellekin pitää riittää aikaa ja hellyyttä ! > Pitäisi varmaan myös muistaa joskus omaa itseään: kun minulla on hyvä olla niin jaksan paremmin lapsen kanssa.
  4. Aluksi oli Tiitiäinen, nyt on enemmän ollut itsellä käytössä Napero tai Natiainen.
  5. Vaikka tutkimukset ja erityisesti lähipiiri on antanut ymmärtää, ettei hiustenvärjyyllä ole vaikutusta sikiöön (ainakaan pelottavan paljoa), niin olen jättänyt värjäyksen ja juurikasvu on karse ... Mutta aion nyt jättää ehkä muutenkin hiusten värjäyksen joksikin aikaa, ellen sitten vetäise suurin piirtein omaa väriä muistuttavalla värillä nuo punaisen värin haamut pois.
  6. Otin kuvan ja laitoin miehelle kuvan Facebookissa (tällöin asuttiin vielä lähes 80 kilometrin etäisyydellä toisistamme), testi kulki laukussa hetken aikaa koska unohdin sen sinne ja lopulta pistin roskiin.
  7. Tyttö luvattu tulevaksi, vaikka tuon ja useiden muiden testien mukaan olisi pitänyt muka tulla poika.
  8. Mun mielestä tää on täysin ihmiskohtainen kysymys noin yleisesti ottaen. Viimeisin opiskelupaikka jossa olin ennen omapäätöksistä eroamista, niin samassa solussa asui tyttö/naisen alku joka sanoi että haluaa tehdä lapset vasta 30 ikävuotensa jälkeen, jossa ei mun mielestä ole mitään väärää/pahaa/huonoa. Jokainen ajallaan. Itse täytän 19 ennen kuin esikoinen syntyy ja raskaus ei ole suunniteltu. Abortti ei ole käynytkään pienessä mielessä saatika pois antaminen. Lähtökohdathan meijän lapselle ei ole mitenkään "ihanteelliset" sellaisiin ihmisiin nähden, joilla on vakituinen työ, vakituiset tulot, toinen vanhemmista käy töissä ja niin edelleen. Itselläni tulot tällä hetkellä 200-250 €/kk, kun vahdin loppuvuoden ajan mieheni (tällä hetkellä) 1v 3kk pikkuveljeä kun poitsujen äiti lähti loppuvuoden ajaksi töihin. Onneks mies pääsee tässä pian töihin taas ja joulukuussa aloittaa oppisopimuksen, josta saa 80 % normaalipalkasta sekä tammikuusta lähtien tietysti perheavustuksenkin. Ja ennen kuin joku tulee kuumeilemaan, että miten me voidaan tulla toimeen niin vähällä rahalla - meillä on Kelan asumistuki ja koitan itse ainakin hakea toimeentulotukea tässä kohta. Kämppä ei ole hintava vaikka onkin isohko (61,4 neliötä), koska asumme niin pienellä paikkakunnalla. Ja jos karsitaan kaikki turhat menot niin itse luulen, että tullaan pärjäämään aivan hyvin ! Miehelläkään ei syntyessään ole ollut mitenkään ihanteelliset lähtökohdat elämässä, joten miksei mekin pärjättäisi ?
  9. Unohdin raskaustestin vessaan häkellyksissäni plussasta, josta isäpuoli sen löysi ja tuli kysymään, että onko meijän mammasta tulossa mummo. Olin sitten hieman mistä se sen arvasi, kun luulin heittäneeni testin jo roskikseen ... Äitikin sitten kipaisi vessassa ja tuli testin kanssa. Isälle kerroin puhelimitse vähän myöhemmin.
  10. Kerkeän täyttää 19 pari kuukautta ennen syntymää.
  11. 21. päivä tätä kuuta tulee meille vasta ensimmäinen vuosi täyteen, joten tammikuussa lapsen syntymän tienoihin ollaan keretty taivaltaa yhdessä ... 1 vuotta ja 4 kuukautta. Ja tunnettiin tosiaan miehen kanssa vain n. 1½ kuukautta ennen kuin aloitettiin seurustelu, joten suhde on edennyt todella vauhdikkaasti.
  12. Pahoinvointi alkoi n. 8-9 viikkojen paikkeilla ja jatkui toisen kolmanneksen ensimmäisiin viikkoihin saakka. Nykyään voi jopa taas syödä.
  13. Toukokuun puolenvälin paikkeilla plussattu ja laskettuaika 15.1. Tänään rv 22+1.