Lelilei

Aktiivijäsen
 • Content count

  381
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lelilei

 1. Vinkkejä etsimässä, esikoista odottaessa liitoskivut vaivasivat vasta viimeisillä viikoilla mutta nyt toisessa raskaudessa ovat olleet kiusana jo pitkään..Päivittäin tulee käveltyä, kun pitää viedä esikoinen kerhoon ja koira kävelylle, mutta muuten en voi liikkua yhtään ylimääräistä. Venyteltyä tulee joka ilta kun paikat kaikki niin jumissa. Tänään tein virheen ja juoksin bussiin 50 metriä, sen jälkeen olen kävellyt pingviininä ja joka askel sattuu. Vielä 3 kuukautta tätä ihanuutta jäljellä!
 2. -
 3. Ensimmäisessä raskaudessa voin tosi hyvin, taisin oksentaa yhteensä 2-3 kertaa. Ja tyttö syntyi. Toisessa raskaudessa voin huonosti ja oksensin viikottain (en ihan päivittäin kuitenkaan) n. viikoilla 8-18. Tyttöä on tälläkin kertaa luvattu
 4. Meille ei kelvannut mikään unileluksi ennen 1,5-vuoden ikään, ja siitä asti sängyssä unikaverina on ollut nukke.
 5. Ei ostanut lahjaa, mutta oli kaikki päivät meidän kanssa sairaalassa ja toi herkkuja pyytäessä.
 6. Karkit (maha oli ihan sekaisin synnytyksen jälkeen, ei tullut mieleenkään niitä syödä ), omat terveyssiteet, shampoot (käytin sairaalan).. Myslipatukat ja trip-mehut olivat hyviä, kun synnytys käynnistyi hitaasti.
 7. * teksti pois
 8. Esikoisesta muistan mangopiltin, raa'an kukkakaalin, irtokarkit ja tomaatti-basilika lämpimän kupin mielitekoina. Tämä raskaus on vielä aika alkuvaiheilla, mutta lämmin kuppi on taas palannut mielitekoihin, muuten maistuu kyllä kaikki ruoka suolaisesta makeaan.
 9. tämän ostoilmoituksen saa poistaa http://www.vauva.info/foorumi/topic/23109-saa-poistaa/?p=2089830
 10. ^ hui kauhea. Turpoamista meillä ei onneksi vielä ole tullut. Soitin eilen neuvolaan tästä, ja terkka oli vaan ihan hämmästynyt, ei ole muka kuullut moisesta.. Sanoi, että katsellaan sitten 1,5-vuotisneuvolassa.
 11. Nostelen tätä, meidän 1,5 vuotias saa heti laikukasta hieman koholla olevaa punoitusta poskiin/käsiin jos on viileämpää. Kesällä ei tarvinnut käydä kuin +20-25 asteisessa merivedessä uimassa niin iho laikukas. Meillä on pian 1,5 v neuvola niin ajattelin siellä kysyä asiaa.. Huolettaa, tytöllä on ollut ihan täydellinen iho tähän asti ja nyt posket on ihan karmean näköiset jos kävellään kotoota autolle 2 min. :/
 12. Dpo 11.
 13. Tuli, vatsaan, rintoihin ja reisiin. Hyvin ovat kyllä haalenneet.
 14. Esikoisesta aloin tuntemaan liikkeitä noin rv 15.
 15. Aina gynellä käydessäni on sanottu, että on taaksepäin kallistunut kohtu. Edelliseen raskauteen ja sen kulkuun ei kuitenkaan mitenkään vaikuttanut, liikkeitä aloin tuntemaan normaalisti noin viikolla 15 ja maha pullahti esiin samoihin aikoihin.
 16. Esikoisesta pidettiin vauvakutsut, eivät olleet yllätys. Noin 10 ystävää, kaikki toivat ruokaa nyyttäri-tyylillä. Oli lapsuuskuvien arvailua, vauva-tietovisaa..Taisin olla viikolla 33.
 17. Alavatsaa nippaili, turvotus, rintojen arkuus, väsymys.. Hyvin samoja oireita, kuin esikoisesta.
 18. Onnea plussanneille! Itse plussasin muutama päivä sitten, dpo 11 ja olo ihan epätodellinen.
 19. Esikoinen tärppäsi yk 4, kierrosta jossa testasin ensimmäistä kertaa ovista, ja sen onnistuin bongaamaan. Toinen tärppäsi ensimmäisestä kierrosta ehkäisyn lopettamisen jälkeen. Ovistikut olivat heti käytössä.
 20. Itse haaveilen kolmesta lapsesta, joskin tällä hetkellä on olo, josko kaksi riittäisi. Mies on isommasta perheestä ja haaveilee 3-4 lapsesta.
 21. Dpo 11 testasin haamun, ja samana päivänä digi näytti 'pregnant 1-2'.