taotao

Jäsen
  • Content count

    60
  • Joined

  • Last visited

About taotao

  • Rank
    Tavis

Recent Profile Visitors

540 profile views
  1. Nyt on pakko avautua. Pää on ihan pyörällä tästä kaikesta. Usein iskee paniikki, että mitä tästä seuraa. Tulee samanlainen olo kun kerran aikanaan kun eräät lääkkeet lopetettiin väärin leikkauksen jäljiltä. Ahdistaa ja masentaa. En ole ikinä halunnut mitään muuta niin paljoa kuin lapsen. Nyt sellainen olisi tulossa ja pelottaa ihan h.lvetisti. Asiaa ei yhtään helpota, että miehen mielestä ollaan liian vanhoja. Olen 35 ja mies päälle 40. Itselläni ei siis lapsia ennestään, miehellä on edellisestä suhteesta. Miettii kuinka vanhoja oltaisiin esim lapsen ollessa X vuotta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos tätä lasta en saa niin en saa koskaan Sanoo myös, että vaikka hän saisi töitä niin ei pärjättäisi. Minunkin pitäisi saada töitä. Arvatkaa vaan haluaisinko!! Olis aika saada sisältöä elämään muutenkin mutta kun ei ole paikkoja mihin hakea. Velkaa on ja rahaa ei. Päätöksiä pitäisi tehdä ja pian. Lääkäriin en ole vielä soittanut mutta oletan olevani pitkälle toisella kuulla. Itku!!!!! Yöunetkin menee
  2. Pakko se on uskoa. En malttanut odottaa loppuviikkoon. http://aijaa.com/RVyQEF Viimeiset kuukautiset oli 11-12.2. Harrasteltu 21.2 ja 12.3. Ilmeisesti siis tuosta ensimmäisestä tärpännyt. Mitähän tuo 3+ tarkkaan ottaen on? Joko tässä pitää neuvola varata vai odottelenko?
  3. Kiitos kovasti!! Toivon todella, ettei tuolla ole merkitystä. Josko loppuviikolla tosiaan viisastuisi. Odotan siihen ja teen cb:n testin.
  4. Meinaatko tosiaan??? Ettei tuolla vaalenemisella ole merkitystä? Voi kun. .
  5. Moikka On tullut seurailtua foorumia taas vähemmän viime aikoina. Mutta nyt kaipaisin kipeästi viisaampien mielipiteitä ja/tai kokemuksia. Tein elämäni ensimmäisen positiivisen testin viime su. Tein testin vastoin kaikkia neuvoja. Illalla, pitkin päivää juoden vettä ja mehuja. Mutta tulos oli todella vahva punainen viiva. Ja se ilmestyi samantien kastuessaan. No. Tänään äsken tein samanlaisen liuskatestin. Viiva tuli taaskin, muttei lähellekään niin tummana kuin ensimmäisessä. Minua myös häiritsee, kun ensimmäinen testi on edelleen niin vahva kuin silloin tehdessä, mutta tämä uudempi haalenee ihan silmissä! Laitan tähän kuvia mukaan ja olen kiitollinen jos joku viitsii perehtyä. Tässä ensin,aiemmin tehty testi. Kuva otettu heti. http://aijaa.com/cWN3pU Ja tässä tänään tehty. Kuva otettu myös heti ja kohta uudestaan. http://aijaa.com/UL6kZj http://aijaa.com/81RsoA Tiedän ettei testiä saisi katsella 5min jälkeen mutta häiritsee tuo haaleneminen. Kun vanhempi on yhtä tumma edelleen ja uudessa tuntuu ettei sitä kohta enää näy. Onko tuolla merkitystä? Luulin että viivat tummuvat päivä päivältä jos raskaana ollaan mutta. . ?Olinko/olenko raskaana? Teen kyllä loppuviikosta laadukkaamman testin mutta mitähän sopii odottaa. Kerrottakoon vielä,että menkat jäi pois. Siksi aloin epäillä raskautta. Rinnat oli arat kuten aina ennen menkkoja. Nyt nekään ei ole enää niin kipeät. Muuta ei ole ollutkaan. Olenkohan siis raskaana vai en.
  6. Apuja? Vieläkin silloin tällöin tuhruttaa
  7. Tääläkin kaivattaisiin taas viisaita neuvoja. 3 kiertoa tosiaan söin clomeja. Nyt eka kierto sen jälkeen kun ilman ja kuukautiset ihan oudot. Kestivät 2päivää ja vuoto oli niin runsasta ettei ikinä! Ihme hyytymiä ja limakalvojen riekaleita. Ihan säikähdin pitääkö lääkäriin lähteä. Nuo 2 vuotopäivää oli viime viikon to ja pe, ja siitä lähtien on tiputellut rusehtavaa vuotoa. Enemmän tai vähemmän. Yleensä vain wc käynnin yhteydessä, mutta äsken saunan lauteillakin lorahti mitään varottamatta. Tätä on nyt siis kestänyt viikon! Onko kroppa niin sekaisin kun tässä kierrossa en clomeja ole syönyt vai mistä tämä voi johtua. Ärsyttää.
  8. Kävin taas ultrassa mutta empä muistanut kysyä. Vaikuttaa kyllä vastaavalta kuin sulla Secretariat. Onneks noi kipuilut tulee hetkittäisinä kohtauksina eikä sitä ole kokoajan. Tänään tosiaan kävin taas ultrassa ja vastaavia kipuiluja ollut. Toisella puolella kuulma nukutaan mutta toisella oli 2cm ja 1.4cm folli. Ja nyt vasta kp9. Loppuvuosi pidetään taukoa. Tammikuussa ominpäin ilman seurantaa clomeja. Ja sittenpä jos suostuvat jatkamaan clomeilla niin jatketaan, ja jos ei niin sitten jatketaan ilman. Muita hoitoja ei haluta. Tuossa kohtaa jos ei ole tärpännyt niin pitäisi joko jatkaa muilla hoidoilla tai ottaa keltarauhashormonit käyttöön. En kyllä ymmärrä miksi. V 2013 oli kyllä paha endo joka leikattiin keuhkosta, mutta sen jälkeen ei ole ollut mitään oireita. En haluis alottaa mitään ehkäisyä kun sitten en ainakaan tule raskaaks.
  9. Taas kaipailisin neuvoja. Nyt on siis syöty 2kiertoa clomeja. Ekassa ei ollut mitään oireita. Nyt on kp12 toisessa kierrossa ja pari päivää ollut kauheita kipuiluja munasarjoissa. Voiko olla niin ettei ensimmäisessä kierrossa clomit oireillu mutta toisessa sitten näin kovasti? Sama annos ollut kokoajan. Lääkärin mukaan ovis oli joko viime viikonloppuna tai tänään. Päästiin toimiin vain perjantaina.
  10. Tulinpa päivittelemään. Tilanne nyt siis se, että 2 kiertoa syöty clomeja 1tabl/pv. Tänään oli toka ultra, jossa näkyi 3 follia joista 2 isompaa. 1 oli kuulemma lytistynyt, mitä lie tarkoitti. Olen hieman ällistynyt kun gyne kertoi kysyttyäni, että minun täytyy siis joka kuukausi juosta ultrassa. Niinä kk siis kun clomeja syön. Alunp. minun annettiin ymmärtää, että käyn siellä kunnes annostus on kohdillaan ja sen jälkeen ei tarvitse seurata. Helppo homma sinänsä mutta jotenkin turhauttavaa. Kun olen lukenut etteivät kaikki käy edes yhtä kertaa. Lyödään vaan resepti käteen. No. Täytynee käyttää tilaisuus hyväksi. Jolloin siis oviksen pitäisi olla. Ei satu testejä nyt olemaan enkä ajatellut ostaa.
  11. Onko kellään sanottavaa? Olen joinain kuukausina kuitenkin cb:n testeillä saanut hymynaaman. Tarkoittaako tämä nyt sitä etten ole ovuloinutkaan vaikka testit on niin sanonut. Sattuiko nyt tämä kierto huonolla tuurilla olemaan ovuloimaton vaikka söin clomeja? Vai kuinka tämä pitäisi ymmärtää ettei nyt näkynyt folliikkeleita?
  12. Voi ANKEUS!kävin ultrassa eikä siellä näkynyt yhtään folliikkelia pieniä tuntemuksia on kyllä ollut ja tänä aamuna tuli kirkasta limaa. Siltikään en ilmeisesti ovuloi. Ensi viikolla taas labraan ja soitto gynelle kun menkat alkaa. Katsotaan clomien annostus uudelleen.
  13. Mikäs tuo lääke on tarkemmin nimeltään josta puhuit, letrozol mikä? Huomenna olis se eka ultra ja voisin tuon ottaa puheeksi mahdollisesti. Jännittää. Onkohan tällä ensimmäisellä clomi kierrolla mitään vaikutusta!? Toivon todella, että annostus riittää. Ettei ainakaan enempiä tarvitsisi syödä. JOS annostus on kohdillaan niin pitääkö seurantaultrassa käydä silti joka kuukausi?? Kiitos jos joku vielä viitsii vastailla!!
  14. Kiitos mymmeli vastauksestasi! Ultra aikaa varatessa tosiaan hoitaja kysyi milloin tulen ultraan. Olin ihan puulla päähän lyöty enkä osannut alkaa asiaa sen enempää kaivelemaan. Niinpä kerroin milloin minun laskujeni mukaan on kp12, jolloin halusivatkin minut sinne. Kierto tosiaan epäsäännöllinen. 2 ekaa päivää oli sellaisia, että vessassa käydessä vain jäi todella vähän vuotoa paperiin. Kolmantena oli kunnon vuotopäivä ja laskin sen siis olevan kp1. Toivottavasti en ole ihan metsään mennyt näiden kanssa. Laskujeni mukaan ovis siis 16.9 eli ensi viikon perjantaina.
  15. Kellään tietoa? Lääkäri ei siis puhunut enkä itse tajunut kysyä. Tänään aloitettu elämäni ekat clomit. Kaiken järjen mukaan ovis vasta ensi viikolla. Niin tietääkö kukaan saako nyt lainkaan heilutella peittoa? Kiitos taas jos joku vaivautuu vastaamaan. En ilkeis pitää näppejä erossa tosta mun ihanuudesta