Hiletin

Rekisteröitynyt
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Hiletin

 • Rank
  Aloittelija
 1. Minä 20-vuotias ja miekkonen 21 v. Meillä yritystä takana nyt vuosi ja seitsemän kuukautta. Koetaan, että yrittäminen on hyvä aloittaa varhain, koska minulla suht pahalaatuinen PCOS.
 2. Asia ei vielä ole meille ajankohtainen, onnettoman lapsettomina kun elelemme. Haluan kuitenkin osallistua keskuteluun, kun kerran ollaan jo valmiiksi juteltu asiat halki tämän ja monen muun aiheen osalta. Meidän tuleva/t lapsi/lapset tullaan kastamaan kristilliseen uskoon. Emme ole ns. "hihhuleita" termin hyvässä tai pahassa merkityksessä, mutta jonkinlainen usko on lapsuudesta asti itselläni ollut kantavan voimana ja samanlaisen voiman ja turvan tunteen haluaisimme myös omille lapsilleni välittää.
 3. Tällä hetkellä itselleni hyvin epäajankohtainen aihe, mutta tulen silti kommentoimaan oman PCO:laisen näkökulmani tänne. Minulle lääkäri sanoi, että oon tehnyt itselleni (/perheen perustamiselle) tosi p-maiset temput lopettaessani e-pillerit aiemmin ja jatkaen ehkäisyä vielä kondomilla sen jälkeen. Raskautumiselleni olisi kuulemma ollut suurempi mahdollisuus heti pillereiden käytön lopettamisen jälkeen. Eli jos mielin saada mahdollisen esikoisen saapumisen jälkeen joskus vielä toisenkin lapsen, niin yhdistelmäpillereiden napsiminen ei sitä mahdollisuutta ainakaan pilaa. Vastauksena kysymykseen totean siis, että yhdistelmäehkäisypilleri sopii mielestäni parhaiten ehkäisyksi PCO:laiselle.