tiiakk

Rekisteröitynyt
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About tiiakk

 • Rank
  Aloittelija
 1. Muilta vielä kommentteja/kokemuksia? <3
 2. Niin, totta. Piristi siun viesti kyllä! Eilen aamulla tein testin ja näytti vahvempaa plussaa kuin ennen. Joskos ensi viikolla teen uudestaan tuon digitaalitestin nähdäkseni onko viikot nousseet.. Piinaavaa tää epätietoisuus!
 3. Noh, tuolla olisi ollut tälle vissiinkin jo aikaisemmin luotu keskustelu. Enpähän osaa poistaa tätä, joten vastaukset olisivat kultaakin kalliimpia
 4. Heippa! Onkohan mulla nyt tullut keskenmeno.. Plussasin vain siis muutamia päiviä sitten ja digitesti näytti "raskaana 1-2 viikkoa". Muutamina päivinä oli ihmeellinen paineen tunne mahassa ja rinnat ihan selkeästi kipeät. (Jo suihkun hipaisu sattui) Perjantaina menin normaalisti töihin ja alkoi hirveä huippaus ja alavatsakipu. Hetken köllöteltyä lattialla se loppui ja olo oli taas hyvä. Mutta tämän perjantain jälkeen kaikki oireet ovat kadonneet? Rinnat tuntuvat pehmeiltä ja normaaleilta eikä vatsakaan ole semmoinen turpea. Tarkoittaakohan tämä nyt sitten alkanutta keskenmenoa vai voiko oireet loppua kuin seinään? Minkäänlaista vuotoa ei ole näkynyt ja olo hyvä. Kokemuksia?