upsis

Jäsen
  • Content count

    55
  • Joined

  • Last visited

About upsis

  • Rank
    Tavis
  1. Milloin vatsalihasten treenaaminen olisi hyvä lopettaa?
  2. Mulla ultra onnistuttiin tekemään vatsan päältä rv7
  3. Meillä ei ole 10-vuotiaalla viikkorahaa. Olen ajatellut, että otamme viikkorahan käyttöön, kun sille tulee todellinen tarve ts. lapsi nostaa sen itse esille
  4. Täällä käydään ensin verikokeessa ja sitten ultrassa. Tulokset voi käydä lukemassa nettipalvelusta. Siellä oli nyt nuo veriseulan tulokset, muttei ultran ja veriseulan yhdessä muodostamia riskilukuja. Eihän noita kannattaisi erikseen tuijotella, mutta minkäs sitä itselleen voi, kun tietoa on saatavilla
  5. Osaisiko joku sanoa, onko veriseerumista otettu S_HCG-beeta arvo hälyttävä, jos se oli 25 viikoilla 10+5. S-PAPPA oli 732. HUSlabin dokumentin mukaan S-PAPPA vastaa viikkoja, mutta S-HCG-beeta pitäisi olla välillä 60-70. En haluaisi soittaa neuvolapuhelimeen, kun he todennäköisesti vain käskisivät odottaa koko seulonnan (nt-ultra) tulokset. Niskaturvoke oli viikoilla 12+6 1,4 mm ja kaikki muutenkin ok. Minulla on ehkä kilpirauhasarvoissa jotain häikkää, vaikka ne menevätkin viitearvojen sisään. En löytänyt tietoa, voivatko nämä hormoniarvot jotenkin liittyä toisiinsa.
  6. Me noudatetaan kaupungin nuorisotoimen, poliisin ja kaupungin nuorisoasiainkeskuksen tällä seudulla suosittelemia kotiintuloaikoja: ALAKOULUIKÄISET 7.-8. LUOKKALAISET 9. LK JA VANHEMMAT arki ja su klo 19.30 arki ja su klo 20.00 arki ja su klo 21.00 pe ja la klo 20.30 pe ja la klo 21.00 pe ja la klo 23.00 Pidän klo 18 liian aikaisena kotiintuloaikana. Monet perheet syövät klo 17-18 välillä, eihän siinä ehdi sitten enää olla kavereiden kanssa.
  7. Meillä oli lapsella koulumatka 1. luokalla 1,5 km, luokan pisin 2. ja 3. luokalla oli rapiat 2 km ja nyt 4. luokalla reilu 3 km. Hyvin on jaksanut, pyöräillyt ympäri vuoden.
  8. Vuohenjuustosalaattia on tehnyt useasti mieli, mikä johtunee siitä, että se on kielletty
  9. Viikoilla 6+6 kävimme ultrassa ja kaikki oli hyvin