medusa

Aktiivijäsen
  • Content count

    418
  • Joined

  • Last visited

About medusa

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 04/12/91

Recent Profile Visitors

604 profile views
  1. Te olitte viimeksikin oikeassa, joten katotaan uudestaan!
  2. Pois. Olinki vastaillu jo.
  3. Nää kivut! Sisäreidet, nivelet, lantio...argh! Öisin on tuskaa koittaa nukkua, kun tuntuu siltä, että olisin vetäny elämäni salitreenin ja unohtanu venytellä, sit viä joku koittaa poraa sisältä päin tietään ulos. Sitten kun löytyy hyvä asento niin vauva mahassa ilmoittaa terävästi, että häntä ahdistaa tämä asento.
  4. Rv 16, tosin vieläkin oksentelen kerran-pari viikossa, mutta en enään onneksi 10-20 kertaa päivässä. Nyt menossa 20+1.
  5. Eikös rfsu:n "herkkyys" ole jotain 50 luokkaa? Siksi saattaa negailla alussa.
  6. Mä joskus tein kans paaljon testejä, tosin kiertokin oli epäsäännöllinen ja menkat välillä vaan tuhrua, mies sitten totesi et "et sä noista raskaustesteistä raskaaksi tule, hölmö!" taisin ehkä liikaa niitä tehdä. 4 vuottapettymyksiä niin outojen oireiden kun keskenmenojen kanssa riitti, lopetin testailemisen ja raskaudesta haaveilemisen niin siitä 3 viikkoa eteenpäin tajusin et menkat on 5pv myöhässä edelliseen kiertoon verrattuna ja tein testin johon tuli tasavahvat viivat, nyt odotan esikoista ja olen viikolla 15. Joten ressi pois ja ajatukset välillä muualle, kumpa olisin ite tajunnut näin tehdä jo vuosia sitten!
  7. Mulla näytti plussaa ovulaation aikoihin ja sitä tuli täälläkin joskus ihmeteltyä. Pitäis tosiaan olla jo melkein tasavahvat viivat, jos kyseessä olisi ollut valemenkat.
  8. Reilu 4-vuotta meni. 3 kohdunulkoista ja 2 keskenmenoa mahtu mukaan, nyt menossa rv 14+4 ja kaikki oli vielä ainakin eilen hyvin! Sillon tärppäs kun hommasin keväällä toisen hevosen ja ajattelin et mukavaa kun ei oo pientä lasta tai en ole raskaana, saan rauhassa kesän reenata kahta hevosta, jepjep...
  9. Olen vasta viikolla 13, mutta tähän mennessä on ollut jo 5 ultraa. 2 ar ultraa viikoilla 6 ja 8 aiempien km ja ku takia. Neuvolassa ultrattiin viikolla 9. Lääkärineuvolassa ultrattiin viikolla 10 Nt-ultra viikolla 12+1.
  10. Meillä ohjattiin terveystalolle nt-ultraan. Siellä oli 3 ja 4d, päästin hetken ihasteleen elävää kuvaa pienestä, kovasti taputti käsiään yhteen ja potki.
  11. Nt-ultra 12+1
  12. Mulla näkyi joskus kemiallinen digissä, mut se ei koskaan näyttäny 1-2 viikkoa enempää, sit 4+6 tuli ihmeellinen vihlasu, sellanen viiltomainen sivallus joka meni häpyluusta napaa kohti, sit tuli sellanen olo et nyt ei oo kaikki ok, sit tein digitestin viä ja se näytti "ei raskaana" liuskassa näkyi vielä haaleana parin päivän jälkeenki. Vuoto alkoi vuorokauden päästä tuosta vihlasusta. Sillonki elättelin toiveita virheellisestä digistä ja kuinka vuodot on normaalia alkuraskaudessa, en tiedä kumpi oli pahempi, se keskenmeno/kemiallinen vai se et yritti väkisin elätellä toiveita vielä.
  13. Puuhis!! <3
  14. Puuhis, mä nään jotain punertavaakin!
  15. Jeee! Onnea rain vielä tätäkin kautta, mahtavaa!! <3