Farabella

Jäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Farabella

 • Rank
  Aloittelija
 1. Kahdeksantena päivänä synnytyksen (sektio)jälkeen. Oma olo oli suht heikko raskausmyrkytyksen takia, poika sai sinivalohoitoa ja oli myös muutaman päivän vvo:lla sokeritipassa ennenaikaisuuden vuoksi.
 2. Samoin lähtöpäivänä meikkasin.
 3. Itse lensin parin tunnin lennon viikolla 32 eikä ollut mitään ongelmaa. Tosin mulla ei muutenkaan ollut juuri vaivoja ja vatsakin oli suht pieni. Kannattaa toimittaa lääkärintodistus hyvissä ajoin lentoyhtiölle, itsellä kesti viikon verran ennen kuin sain ok-viestin.
 4. NKL

  En tiedä lisääntyykö perhehuoneiden määrä, mutta me saatiin sellainen elokuun ruuhkasta huolimatta. Ja synnytys oli sektio.
 5. Olin pahoinvoiva ja poika tuli. Lähinnä kärsin etovasta olosta, en niinkään oksentanut, mutta huono olo jatkui noin viikolle 20.
 6. Mulle laitettiin kaikkea, ballonki, kalvojen puhkaisu, oksitosiini, cytotec, uusi oksitosiini. Vasta toinen oksitosiinikeikka sai synnytyksen käynnistymään, mutta hitaan etenemisen ja tulehdusarvojen ( kalvot puhkaistu yli kolme päivää aiemmin) takia päädyttiin sektioon.
 7. Meillä vähälle käytölle ovat jääneet lahjaksi saadut (ranskalaiset) potkupuvut ja yöpuvut, joissa napitus on selässä. En vain tykkää, paljon hankalampi pukea.
 8. Ostettiin yhdessä taidegrafiikkaa pojan syntymän muistoksi, mies sen tosin maksoi "lahjaksi".
 9. Synnytys käynnistettiin 35+3 raskausmyrkytyksen takia, poika syntyi neljä päivää myöhemmin 36+0.