tkt

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About tkt

  • Rank
    Aloittelija
  1. Tasatulos (koska jätin vastaamatta mm. tuohon sykekohtaan). No, ihan sama, oon varma että se on poika!
  2. Teen kolmivuorotyötä vammaispuolella. Yövuorot tehdään yksinään, tosin naapurista saa nosto ym. apua tarvittaessa. Aggressiivisia asiakkaita meillä ei oikeastaan olekkaan. Iltavuorosta aamuun - yhistelmätkään ei oo vielä alkaneet tuntua ylitsepääsemättömiltä, vaikka kokoajan väsyttääkin. Öitä teen niin pitkälle kun jaksan jo ihan rahasyistä, unenlahjat kun on hyvät niin voipi nukkua kellon ympärikin kun aamulla kotiin pääsee.
  3. Ekassa neuvolassa rv 9+jotain neuvolatäti lupas kuunnella, jos en pety. Ei sieltä vielä mitään kuulunu, enkä pahasti pettynytkään. Yhessä kohtaa tosin totesi, että ihan ku tuossa ois, mutta ei sitten kuitenkaan.
  4. Kaks neljästä testistä tallessa, ekasta otin kuvan.
  5. :dash2:Totesi het välittömästi plussatuloksesta: "Nonnii, ja taas tulee kotijuhannus!"
  6. Vauva, Kuutti tai Sutikainen, millon mikäki.
  7. Jos kaikki menee hyvin, niin la:n aikoihin meille tulee täyteen kokonaista 1v. yhdessäoloa.
  8. Tarkotushan oli, että kenellekkään ei kerrota moneen viikkoon, mutta... Plussasin keskellä yötä, ja heti seuraavana aamupäivänä lauloin neljälle luottokaverille, kaikki oli että MITÄÄÄÄÄ? Intona olivat tietysti Yksi heistä tosin uskalsi myöntää, että häntä alkaa hiljakseen ahistaa kun kaikki lisääntyy (vaikka tietää miun lapsettomuustaustan) Tuttavapariskunta: Jaahas, no työ ette turhan pitkään kuhnineet asian kanssa Esimies: Miehän varotin Miun äiti: "Ihana asiahan se on, kun vaan ei kävis samalla lailla kun minulle" (keskenmeno) Serkku: Jeeeee! Meille tulee vauva Miehen kaveri: Hörähti nauramaan Ex-mies: Selvispähän sekin, että sie oot hedelmällinen ja mie oon tuhkamuna Miehen veli ja hänen emäntä: Menitte sitten meijän eelle Työkaveri: Niin siinä käypi kun panna paukuttaa Miehen vanhemmat pitäävät myös uutista iloisena, isä etenkin Onhan noita reaktioita ollu laidasta laitaan kyllä
  9. Vuokralla toistaiseksi ihan hyvän kokoisessa kaksiossa.
  10. Täällä tehty positiivinen testi lokakuun loppupuolella jo, ja nyt mennään 12.viikolla. :give_heart:Vieläkin vaikeeta uskoa... ( --> uusi parisuhde kestänyt vasta muutaman kuukauden, edellisessä oltiin ilman ehkäsyä yli neljä vuotta)