Aapeli

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Aapeli

  • Rank
    Aloittelija
  1. Meidän lapset vasta isompina, n.2v-> Kaiken maailman harsoja ja pupuja on koitettu pienempinä että nukkuisivat itse paremmin, mutta ei ole kelvannut
  2. Minulla on varmaan ikuinen vauvakuume. Tuntuu että aina kun oma vauva on tullut vuoden ikään ja alkaa olla jo vähän isompi, alkaa kummasti vauvat pyörimään mielessä ja aiheuttaa suuria huokailuja..
  3. Meillä on neljä lasta 2v ikäeroilla, eli aina kun on saanut edellistä omatoimisemmaksi on tullut uusi vauva. Jos vielä viides tulisi, haluaisin edes vähän isomman ikäeron niin kerkeisi nauttia siitä ns. helpommasta vaiheesta kun ei tarvitse ketään kantaa kaikkia päiviä.
  4. Ennen tuli laitettua enemmän, mutta aika harvoin nykyään.
  5. Meillä on kaikki lapset äidin sukunimellä.
  6. Rivitalossa, 4h+k ja n.100neliötä. Ja meitä siis kuusi.
  7. Meillä on täytetty aika vaihtelevasti, lähinnä ryppäissä että kun sen kirjan esille ottaa niin laitetaan kaikki mahdollinen mitä muistaa Valitettavan nopeaan kaikki kyllä mielestä unohtuu vaikka kuinka ajattelee että muistaa..
  8. Meilläkin mieli muuttunut jokaisen lapsen jälkeen. Aina on tuntunut että nyt on kyllä lapsiluku täynnä, mutta nyt noita murusia on neljä ja viides kummittelee mielessä..
  9. Ja meidän 5v:llä 34-35, joten todella yksilöllistä