Kukka15

Aktiivijäsen
 • Content count

  1009
 • Joined

 • Last visited

About Kukka15

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

966 profile views
 1. Näkyy !!!
 2. Selkeä plussa !
 3. Jos Pregcheck niin tekee ja ei tee. Meinaan sillä sitä, että olen saanut tollasia vaikka en tietääkseni ole ollut raskaana, ts ei mahdollista, ja toisaalta tässä raskaudessa sain tuollasen dpo 8. Nyt menossa 17+2. Että voipi olla taikka ei
 4. Tuhannesti onnea Nukkelapsi !
 5. Kaikissa raskauksissa alkanut viimeistään viikolla 6 ja jatkunut aivan kamalana oksentamisena ainakin viikolle 13. Kokonaan helpottanut viikolla 19. Viimeisimmässä ehdottomasti pahin. Mietin pahimpina hetkinä jopa keskeytystä kun oksensin monta päivää aamusta iltaan ja olo oli niin musta ja heikko. Lapsia kuitenkin jo ennestään niin mihinkään lepäilyyn ei ole pahemmin mahdollisuutta.
 6. Voi Petite. Mä myös näen toisen viivan tuossa testissä.
 7. Mä näen kyllä vaaleanpunaista tuossa sofin testissä. Toi RFSU on aika epäherkkä testi.
 8. Näen kaikissa RFSUn testeissä viivan sekä apteekin omassa. Väristä en saa selvää.
 9. Plussia, ihanaa !
 10. SuzieL vaaleanpunainen viiva näkyy !
 11. Aiva selkeä haamu mmemmyli.
 12. Onnea Paapu !!!
 13. Se on hyvä merkki jos märkänä on yhtä vahva kuin kuiva testi. Mä en tuohon peeceen toimintaan luota enää yhtään. Niin ihme tuloksia sillä ihmiset saavat. Että ehkä testailisin viivan tummumista jollain eri testillä. Tuo oli ennen niiiiiiin hyvä testi !
 14. Mä näen siinä kyllä toisenkin viivan Mutta koska toi on PC, niin en enää uskaltaisi itse viä luottas. Jospa hmenna olisi vahvempi !
 15. Plussa !