Rölli

Aktiivijäsen
 • Content count

  150
 • Joined

 • Last visited

About Rölli

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1358 profile views
 1. Kaipaisin kommentteja nimistä. Vauva on vielä masussa,joten en tiedä keneltä näyttää,mutta nimiä ollaan pyöritelty.. Tällähetkellä vahvoina ehdokkaina ovat Niilo,Iivo ja Miska. Toinen ja kolmas nimi on valmiina, I-jatkuu kaikkien nimien läpi. Niilosta tykkään kovasti,mutta tuntuu että on aika suosittu nimi ollut jo jonkinaikaa. Muutama samanniminen löytyy tutuilta,mutta ei olla kuin satunnaisesti tekemisissä joten sen puolesta olisi ok. Tuleeko Iivosta mieleen liikaa hiihtäjä-iivo?Millaisia mielikuvia nimi synnyttää? Ei olisi kovin yleinen,mutta ei mikään super harvinainenkaan. Miska: Tykkään ja sit taas toisena hetkenä emmin.. onko selkeästi pojan nimi kun on käytetty molemmille? Onko liian lempinimi? Mielelläni kuulisin mitä ajatuksia kyseiset nimet herättävät
 2. Varmaan jossain 16+jotain tunnistin ensimmäiset potkut ja 17+2 tunsi mieskin jo potkut kädelle. Mahan päällä päätä pitäessä sai potkun poskeenkin Melkoinen elohiiri taitaa olla, nyt 17+6 liikkeet tuntuu jo seistessäkin.
 3. ^ Meillä terkka ei ollut mitenkään innoissaan myöskään tuosta itse graavatusta lohesta/kalasta. Vaikka kalan ostaisi tiskistä, sen tuoreus on aina epävarmaa (varsinkin nyt kun on ollut puhetta, että Norjanlohi lennätetään aasiaan ja fileroidaan siellä..). Graavilohi on suurta herkkuani, mutta jos kalan tuoreudesta ei ole varmuutta (=ei ole itsepyydettyä), jätän mieluummin syömättä tänä vuonna
 4. Mekin käytiin eniten Niklaksen vastaanotolla, ihan huippu tyyppi!! Muistakaan ei moitteita, mutta Niklas oli ihan paras
 5. Mulla Hcg nousi vähän päälle 14 000 ja tuulimuna todettiin siis 7+4 viikoilla, epäily heräsi jo 6+4. Voimia Emspu tyhjennykseen ja jatkon kanssa tappeluun, se taitaa meilläkin kohta olla edessä..
 6. Nostelen vähän aihetta.. Käsittääkseni possunuha-rokote ei ole sama kuin influessa rokoite. Meillä ainakin duunissa rokotetaan kohta ne, jotka tavallisen kausi-influessa rokotteen haluavat, possu-rokote tulee sitten aikanaan. Juuri tuli Kiinassa valmistuneesta rokotteesta juttua jossain uutisissa ja siellä sanottiin, että Kiinassa rokotetta on testattu 1600 ihmisellä.. Musta tämä on äärimmäisen vähän, joukossa tuskin on kovinkaan montaa raskaana olevaa. Itse olisin rokotteen saamassa heti "kärki ryhmässä", mutta olen vahvasti päätymässä siihen, että jätän rokotteen ottamatta. Rokote on tehty kiireellä ja sitä on testattu mielestäni aivan liian vähän aikaa, jotta voidaan sanoa sen riskeistä mitään. Tokikaan possunuhan riskeistä ei ole vielä tietoa, mutta kaikkihan sitä ei välttämättä edes saa. Tämä on oma mielipiteeni, tosin gynekin oli sitä mieltä, että rokotetta ei olisi hyvä ottaa.
 7. Kiitos Sunniva vastauksesta!
 8. Mulla tuli ihan samanlainen kierto clomien jälkeen kun oli clomien aikana ja ovulaation tunnistin. Nyt sitten Femar+menopur+pregnyl kuurien (ja kemiallisen raskauden) jälkeen ei ole ovulaatiota tai menkkoja näkynyt.. Nyt kp 31/28-29. Osaakos kukaan vastata siihen, vaikuttaako tuo kemiallinen raskaus miten kiertoon? Vuoto alkoi siis kp 29 ( 17päivää inssistä), eli ei siis raskaus edennyt todellakaan pitkälle.
 9. Juurikin näin TIME Pikkusen menee vihan keskellä kaikki sekaisin Mekin ajateltiin tuota Ratsulaa, mutta ne aloittaa hoidot vasta huhtikuussa ja nyt se tuntuu olevan super kaukana, ai miten niin hätäinen...
 10. Saimme tarpeeksemme julkisen meiningistä, kuulemma ikäiseni saa yrittää lasta 3 vuotta ennen ensimmäistä IVF:ää... Olemme menossa Fertinovaan ja lääkäri on Sanna Uotila. Onko kokemuksia? Fertinovan sivuilla ei häntä mainittu. *muoks. meni nuo julkiset ja yksityiset sekaisin:D
 11. Mulla on nyt ekat clomit syötynä ja ultra tehtynä kp 12. Näkyi kaksi munista, oisiko toinen ollut 16 ja toinen 14 mm. Lääkäri alkoi pelottelemaan kaksosilla.. Jotenkin oma olo on kuitenkin pessimistinen, jotenkin en usko lainkaan plussaan.. Toisaalta taas pelkään ihan reippahasti kaksosraskautta.. Kyselin inssiä, niitä ei meidän sairaalassa tehdä, joten vielä 3 clomi kiertoa edessä ennenkuin sitten hoitoja tehdään. Onko kenellekkään tullut hyperstimulaatiota clomeilla? Miten se on oireillut ja missä vaiheessa se on todettu? Mulla on pari päivää turvottanut mahaa ihan reilusti ja eilen tuli oksu. Tosin nosti kuumeetkin, että saattaa olla myös ihan mahatautiakin, YÖK;)
 12. Meillä on ilmeisesti vika miehen simpoissa (toisen näytteen vastausta odotetaan). Minulla kierrot heittelee 28-45 välissä, joten vikaa on varmasti molemmissa. Nyt odottelen menkkoja että pääsen aloittamaan clomit. Itse olen käsittänyt, että clomeilla saatetaan myös "voimistaa" ovista vaikka naisella ei ovulaatiossa vikaa olisikaan, en sitten tiedä pitääkö paikkansa.
 13. Kiitos höpöli, vaikutti olevan oikein selkeät sivut, eiköhän miekkonenkin noista löydä jotakin tietoa. Naikkarien puolella oli joskus sellainen miesten oma osio.. voisikohan tänne kehitellä vastaavaa?
 14. Lapsettomuuspolin käynnin lähestyessä alkaa miestäkin jo jännittämään/pelottamaan. Eilen myönsi, ettei kovin innoissaan ole lähdössä sinne polille, no kukapa olisi.. Pelottaa utelut ja ylipäänsä se, että hommasta häviää kaikki "luonnollisuus". Osittain pelkona on myös se, että vielä ei tiedetä missä kaikessa on vikaa ja kuinka paljon (omat kiertoni heittävät ja alustavan tiedon mukaan simpat eivät olleet ihan priimat). Kysyinkin mieheltäni, että helpottaisiko, jos hän saisi tietoa eri hoidoista ennen sinne menoa. Tämän myönsi ja nyt käännynkin teidän puoleen kyselemään, mahtaisiko jostain löytyä ihan selkokielellä lapsettomuusasioista tietoa? Google alkaa "laulamaan" kohta, mutta jotenkin olen suht onneton sitä kautta löytämään tietoa, joten hyviä linkki-vinkkejä otan vastaan. Ihanteellisin olisi joku miesten vauva.info otsikolla lapsettomus, mutta sellaista ei taida olla Tämä toimii nimittäin loistavana tietolähteenä ja opuksena;) Mutta ylipäänsä miesten kokemukset olisivat kullanarvoisia. Ja jos joku saa kultansa kirjoittamaan yksärinä mulle, olen enemmän kuin otettu!
 15. Palailisin vielä tuohon töistä poissaoloon.. Kaipailisin vielä keinoja miten selitellä poissaoloa töistä (siis hoitojen takia)? Olen sellaisessa paikassa töissä, että kesken työpäivän en voi poistua kuin työterveyshuoltoon ja mieluusti ei sinnekkään. Teen vuorotyötä, joten ajat saattavat käydä loistavasti tai sitten ei ollenkaan.. Suurinosa duunikavereista on sellaisia kotkia, jotka levittää tiedon koko maailmalle jos saavat sen tietoonsa, joten en oikein haluaisi töissä hoidoista julkisia. Yksi vaihtoehto olisi, että kertoisin yhdelle työkaverille ja pyytäisin häntä vaihtamaan vuoroja hädän tullen, mutta jotenkin se ei tunnu kovinkaan reilulta häntä kohtaan. Minkä verran etukäteen olette saaneet tietää seuraavan käynnin ajankohdan? Oletteko saaneet sairaslomaa tarvittaessa/millaisista hoidoista/toimenpiteistä? Diagnoosinumeroiden selvittäminen ei nykyisin kovin hankalaa ole kun google kertoo kaiken, joten pomo saa ainakin sitä kautta tietoonsa missä olen ollut..