Päike

Jäsen
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Päike

 • Rank
  Tavis
 1. En malttanut pysyä pois vaan haluan kysyä vielä yhden kysymyksen. Tuleeko näihin raskauskeijun herkkiin näin leveä viivanpaikka? Testailen varastoja loppuun, en ole tämmöistä ennen saanut. http://aijaa.com/x8NZTW Athellalalla kaksi punaista viivaa
 2. Terveisiä gynegologikäynniltä. Otettiin koepala. Kohdun limakalvo 5-6mm eli käsittääkseni normaali. Ei polyyppeja, ei endimetrioosia eikä syöpää. Ehdotin niitä vaihdevuosia, niin vastaus oli ehkä. Pyysin lääkkeitä, en saanut. menen noin kolmen viikon päästä uudelleen. Eli kidutus jatkuu. Taidan nyt jättää teidät rauhaan murheineni, koska taidan kuulua paremminkin mummotautisten ryhmään. kiitos kaikista tsempeistä. Ja valtavasti onnea kaikista plussista.
 3. Oon jankuttanut niistä vaihdevuosista vaikka kuinka, mutta sitä ei oteta kuuleviin korviin, mielestäni se on ainut järkevä syy tähän ja lisäksi vielä hoidettavissa. Ja nappin meni, syön Gelee Royalia, eli lopetan sen nyt heti. Oon niin pyytänyt sitä vaihdevuosihormonikoetta, mutta ei. Tänään taas pyydän, saattaahan tämä gynegologi sen määrätä. Joku hormoni testattiin, viitearvo oli vaihdevuosissa 13 ja mulla 0.5, mutta se ei ollut mielestäni se oikea hormonikoe. Ota tästä nyt sitten selvää
 4. Oon siis kolme kertaa ollut päivystyksessä, ja tänään on toinen kerta gynegologilla. Täällä vaan ei sitä apua näytä saavan. Ne ottaa aina perusverikokeet, ne on ok. Painelee masua ja käskee ottamaan särkylääkkeitä. Toissapäiväinen lääkäri lähetti mut tämänpäiväiselle gynelle, joka on klo 12. Onneksi testit alkaa olemaan melko valkoisia, aamulla kusasin, eikä testiajalla enää tän kummempaa tullut. http://aijaa.com/mC5x3H . Kiitos kaikille huolenpidosta <3 http://aijaa.com/nYwsnA Mininas, otin onneksi sen vakuutuksen ja käyn Xanitissa, siellä kaikki lääkärit puhuu englantia jollain tasolla, hienoa kuulla että sulla on mennyt täällä kaikki hyvin, antaa toivoa tähän epätoivoon.
 5. Onnea selkeistä plussista! Olin taas eilen lääkärissä, samaa ihmetttelyä, meinaakohan ne tappaa mut? Vuoto ei siis ole alkanut. Huomenna taas gynegologi. Tää on jotain niin uskomatonta. Onneksi täältä palstalta saa tukea ja näkee aitoja plussia. Mulla on pissa nyt muuttunut veriseksi, joten aiheuttaakohan veri mun viivat. Kukapa tästä enää selvää ottaa. Tää on nyt eri gynegologi, eli pitäkää peukkuja että puhuu englantia, sanasto on vaan niin vierasta.
 6. Tein aamulla viimeisen PC:n, kaksi viivaa, jotka näkyy kääntelemättä, tuli testiajalla. Lopputulos on se että mulla tulee kaikkiin testeihin kaksi viivaa, vaikken raskaana olekaan. Ennen luotin PC:hen, liekö sekin aikojen saatossa muuttunut . Ootan niin puhtaan valkoista testi tulosta.
 7. Pipulla näen kaksi viivaa, varovaiset onnittelut.
 8. On tää aika mysteeri, ja toki voi olla jotain vakavaakin. Mittasin tosiaan tarkasti itseni lokakuussa, vyötärö oli se 88 ja nyt 109-115 ajankohdasta riippuen. Enemmän kuin mitään muuta toivoisin saavani omat vaatteet takaisin käyttöön. Rinnanympärys ei ole kasvanut kuin 5 senttiä, takamus ei yhtään. Nännit on pienen lautasen kokoiset, nystyröitä täynnä, onneksi oli vanhoja isoja liivejä, niitä on täältä vaikea löytää. Oon tosiaan nyt käynyt kolmella lääkärillä ja kukaan ei keksi miksi toi vatsa on noin huima, kai siihen joku syy on olemassa, ei kukaan saa edes syömällä näin nopeasti tällaisia muotoja, ja mulle ei tosiaan maistu mikään muu kuin jugurtit ja joskus banaani. Pissan väri voi johtua noista monista vitamiineista joita syön, osa puhdistaa elimistöä. Tosin sama vika on ollut aina, pissatulehduksetkin on löydetty ainoastaan viljelyssä. Ottaispa joku tän tosissaan, ja saisin lääkkeet masun poistoon. Voiko ihmisen hormonit mennä näin sekaisin. Tosin gynegologi sanoi ettei vatsa johdu hormoneista, muut lääkärit sanoi että johtuu hormoneista, itse olen jälkimmäisen kannalla. En tiedä maltanko sitä kuukautta odottaa, noi pillerit on primoluteja, en usko että vuoto niillä käynnistyy. Katsotaan...
 9. Toivottavasti vuotaa. Onneksi kävin syyskuussa gynegologilla edellisen kerran ja silloin oli tulkkikin mukana. Kohtu oli silloin ihan puhdas, eli en ole nyt kamalan huolissani. Tosin olo ei ole kehuttava, nytkin oli pakko lähteä töistä kesken pois. Kyllä tää selviää vielä. Kiitos tsemppauksesta! Mulla ne viivat tulee nimenomaan eiherkkiin testeihin. Kolmeen PC:n oon saanut haalean, näkyvän viivan, neljättä en raaski käyttää. Muutenkin täytyy sanoa että tympii jo noi testit, pakko vaan tehdä kun kaapit niitä pullistelee
 10. Huomenta. Vihdoin kuulumisia, ei hyviä eikä pahoja. Menin siis gynegologille, joka ei puhunut taaskaan kunnon englantia, eli elekielellä mentiin. Vatsan koko taas herätti ihmetystä, kysyi olenko syönyt normaalia enemmän, no en ole , sitten ultrattiin, mitattiin ja mitattiin, eli jotain häikkää ilmeiseti oli, en osannut kysyä. se antoi mulle 5 pilleriä, joiden avulla mun pitäisi alkaa vuotamaan, jos en ala niin kuukauden päästä uudelleen. Epäilen että limakalvo on paksuuntunut. Antaako noi raskauskeijun ei herkät aina suht vahvaa viivaa, mulle tulee siihen paljon vahvempi kuin herkkään. Eli edelleen epätietoisuus vaivaa, onneksi papakoe sentään otettiin. Kuukauden päästä otan tulkin mukaan. Täällä on pakko opetella kärsivällisyyteen. Toi klinikka millä kävin on puoliksi suomalainen, eli odotin että lääkäri puhuu englantia, siksi menin yksin. Täällä tosi harva lääkäri puhuu englantia, mikä tuntuu suomalaisesta kummalliselta. En saa kuvia testeistä ulos puhelimesta, arvioitavaa riittäisi, joku hormoni ne viivat saa aikaan, edellen ihmettelen mikä? Tsemppiä alkavaan viikkoon.
 11. Huomenta palstalaiset. Mulla on edelleen tilanne päällä. En pystynyt odottamaan lääkäriä, kun on tullut niin paljon kipuja oikealla puolelle, joten painuin päivystykseen lauantaina. Lääkäri pöyristyi masun koosta ja sanoi että jotain on nyt pahasti vialla. Otti kaikki kokeet MUTTA raskaustestin siitä vesikusesta. Sanoin että mun pissa on näin vetistä, johon totesi että todella hyvä että juot niin paljon, johon yritin kertoa että en todellakaan juo paljon. Käski tilata ajan gynekologille, joka nyt siis on huomenna. Eilen tuli raskauskeijun testit. Pregcheck antoi viivaa, heikkoa vaaleanpunaista, samoin herkkä, normi 25 antoi vaan viivanpaikan. Mutta rakkaat kanssasisaret huomenna on deadline, toivottavasti tää piina loppuu ja saan ton masun ja nää kivut pois. Samalla pelottaa. Tuun kertomaan miten tää mun superpitkä piinailu saa päätöksen. Onnea kaikille plussanneille!
 12. Kiitos viestistäsi Sanghi.Joo, ei ole normaalia. Olo on kamala, huimaa ja oksettaa. Töissä olen käynyt ja yrittänyt juoda, saatiin vesikoneeseen onneksi vettä. Tästä ei varmaan hyvä seuraa. Mulla on vaan jotain Ebayn pilipalitestejä. Miksei ne viivat voi vaan hävitä. Ne on haaleita ja punaisia, näkyy ilman kääntelyä, en usko yhtään raskauteen kun ei tule sitä kontrolliviivan vahvuista viivaa. Joku muu ylläpitää noita punaisia viivoja, mutta mikä? Onnea Mörrimöykky!
 13. Ton ekan postauksen jälkeen en ole yhtään täysin negaa saanut, tosi sekavia on tulokset olleet. Jossain vaiheessa ne oli sellaisia käänneltäviä ja väänneltäviä, ennen kuin alkoi selkeemmin näkymään. Välillä herkät oli aika punaisiakin, ajattelen etä niihin oli lipsahtanut enemmän sitä viivan väriin vaikuttavaa ainetta. Nyt on jotain logiikkaa kun testit vahvistuu, kun teen vahvempaan pissaan. Aamulla ei kannata edes kokeilla. Juon tosi vähän, liiankin vähän, tai jugurttia kyllä, se on ainut mikä menee alas. Viivat tulee heti näkyviin, alle minuutissa.
 14. Oon varmaan tehnyt testailun ennätyksen. Mulla oli hormonikierukka joka piti vuodot pois. Se poistettiin syyskuussa ja sen jälkeen ei ole vuotoja ilmenny. Toki näin monen lapsen jälkeen tiedän alitajuisesti olevani raskaana. Nyt oon vielä dippaillut noita viimeisiä halpistestejä, vaikkei siinä mitään järkeä ole. Olen huomannut että mulla on pissa ihan vaaleeta yleensä, nyt kun saan normaalin värisen pissan aikaan, teen testin. Viivat vahvistuu (oon tehnyt ei herkkiä (25). Ei vieläkään kontrolliviivan vahvuisia. Ruokahaluttomuus ongelma ja paino tippuu aika reipasta vauhtia, ajattelin että oisko se syy laihaan pissaan. Nesteethän ne ensin poistuu ja pissan mukana. Lääkäri ensi viikolla. Tänään sain haamuplussat (plussat) sofiin ja johonkin Ebaylta tilattuun halpikseen. Lääkäri on suomalainen, yleislääkäri. En enää kuvaa enkä säilyttele testejä vaan heitän ne testiajan jälkeen roskikseen, eli olen selvästi kyllästynyt . Oon myös miettinyt että voisko (43v) alkavat vaihdevuodet aiheuttaa raskausoireet ja viivat. Mahan turvotus ei katoa vaikka muuten laihtuu, myös liivit tursottaa kaikki. Onneksi pahoinvointi on enemmän iltaisin, eli töissä pystyy käymään ja saa ajatukset pois mielestä. Iltapahoinvointiin olen ottanut primperan pahoinvointilääkettä.
 15. Kiitos Taiqa, totta puhut. Laskin nyt noita testituloksia, ja mahdollisia hedelmöityspäiviä. Raskaus olisi ainakin viikolla 8+, eli ei tässä voi jäädä tuleen makaamaan vaikka testien hailakkuus ei tue noita viikkoja. Otan itseäni niskasta kiinni ja selvitän asian, olkoon sitten kuinka hankalaa tahansa. Onneksi on se vakuutus. Olen yli 40 ja mua pelottaa.