Nukkelapsi

Aktiivijäsen
 • Content count

  2497
 • Joined

 • Last visited

About Nukkelapsi

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 11/07/90

Profile Information

 • Location
  Uusimaa

Recent Profile Visitors

745 profile views
 1. Onnea @Ewwwie!
 2. Minäkin näen pinkkiä @Sanghilla! Pidän kovasti peukkuja!
 3. Mä näen samanlaisen härskin viivanpaikan, mitä pc on mullekin antanut aiemmin tänä vuonna.
 4. Mä en ikävä kyllä näe mitään
 5. Mun silmään näkyy!
 6. Raati vaatii kuvan rfsu:sta
 7. No nyt näkyy munkin väsyneisiin silmiin! Varovaiset onnittelut! Jospa nyt päästäis samaan aikaan odottelemaan
 8. @Milaliina, tuttu fiilis. Ruokailu onnistuu parhaiten ihan yksin ja jotain kivaa musaa tai telkkari taustalla. Ja sillonkin vaan tietyt ruuat menee alas. Ei toivoakaan lämpimästä ruuasta. Kävin terkkarin kehotuksesta ostamassa eilen täydennysravinnoksi nutridrinkkejä. Plasebo tai ei, mutta on paljon parempi olo.
 9. Oon tykästynyt ulkonäöllisesti ja hinnan perusteella Gracon Evo Avant -yhdistelmiin. Oisko jollain kokemusta niistä tai ylipäänsä Gracon hinta-laatusuhteesta?
 10. @Sanghi kiitos tervetuloa päikkyyn matkalle mukaan. Tänään 6+0 eikä tätä ole uskoa.
 11. Pelästyin eilen ihan todella kun viiva oli aamulla edellispäivää haaleampi. Tänään sitten kontrollia vahvempi ja nyt mä alan uskaltaa luottaa vähän enempi.
 12. Pelottaa vielä enemmän kun on pitkä lapsettomuushistoria ja keskenmenoja. Mutta jos näyttää hyvältä, niin hyvä sitten..
 13. http://aijaa.com/aB9ai5 mun rivi. Ylin testi tehty sinä päivänä, kuin menkat olisi pitänyt alkaa. Silloin myös digiin raskaana 1-2. Muut sitten joka päivä aamupissasta. Voiko olla, että viivat ei tuosta vahvistuisikaan enää ja silti kaikki menisi hyvin? Mun on jotenkin ihan tosi vaikeaa luottaa, että nyt saatais vauva syliin asti..
 14. Mä nostelen tätä, jos sais vaikka vertaistukea. Ekassa raskaudessa mun työkaveri arvasi ennen kuin olin edes testin tehnyt, että oon raskaana. Olin kuulemma harvinaisen kiukkuinen ja ärtynyt. Nyt tässä meneillään olevassa olin ennen plussaa tosi kiukkunen ja huomaan kyllä että pinna on lyhyempi kuin ennen.
 15. Mä ilmoitin melkein heti kun sain itse tietää. Raskas työ, yötyö yms. Ja just koska vuorolistoja ei ole vielä julkaistu ekan neuvolan ajalle, mutta mun sinne pääseminen vaatii erityisjärjestelyjä. Pomo otti tosi hyvin ja totesi vain aloittavansa sijaisen rekrytoinnin heti kun olen itse kertonut muulle työryhmälle.