Tiitujasmin

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Tiitujasmin

  • Rank
    Aloittelija
  1. Asumme mieheni kanssa eri maassa kuin vanhempani ja koko minun puolen sukuni. Soitin äidille puhelun "mitä mummo" tyyliin ja siellä oltiin että mitä ihmettä Ihan positiivisin mielin, vaikka luulen että vähän huolestuttaa kun en Suomessa ole käyttämässä neuvola verkostoa jne.
  2. Jos kaikki menee hyvin ja raskaus pysyy niin olen 26v ensisynnyttäjä. En olisi nuorempana voinut kuvitellakaan olevani valmis äidiksi, nyt ollaan kohta jo vuosi oltu miehen kanssa naimisissa ja aika tuntuu oikealta juuri itselle.
  3. Jos kaikki menee hyvin, tulee meillä yhteiseloa täyteen 2,5 vuotta vauvan synnyttyä. Naimisissa ollaan oltu kesästä 2014 asti
  4. Pillereiden lopettamisen jälkeen tein ensimmäisessä kierrossa muistaakseni 6 testiä kun en millään meinannut uskoa etten ole raskaana. Toisessa kierrossa odotin pitkälle, melkein kp 50 asti ennen kuin tein testin ja se olikin niin tumma jo ettei mtn epäilystä.
  5. Yhdet luomumenkat ehti täälläkin tulla kunnes tuli plussa testiin.
  6. Täytyi tulla tännekin kertomaan että nyt sitä ollaan jo 6+2! Pillerit siis lopetin joulukuussa ja ensimmäiset luomu menkat tulivat kp43 tammikuussa ja toisesta kierrosta heti tärppäsi. Pillereitä olin syönyt noin 10 vuotta putkeen. Testin tein vasta kp 49 kun mietin että kauanpahan kestää toisten menkkojen alku. Nyt vaan jännitetään ainakin sinne vko 12 asti ennen kuin päästään kertomaan muille!
  7. Olen syönyt pillereitä jo noin 17-18- vuotiaasta asti (nyt ikää ihan juuri 26v), mutta pidin muutama vuosi sitten vuoden tauon kun ei sillä hetkellä ollut niille tarvetta. Kierto pysyi silloin samana kuin pillereiden kanssa, eikä mitään ongelmia. Merkkinä Mercilon ja käsittääkseni niiden hormonipitoisuus on todella pieni? Menimme mieheni kanssa kesällä naimisiin ja marraskuussa kun pilleri resepti olisi pitänyt uusia niin sovimme että antaa niiden jäädä ja katsotaan rauhassa josko tärppäisi. Nyt on menossa kp 35 eikä menkoista tietoakaan tuon marraskuun tyhjennysvuodon jälkeen. Raskaustestejä olen tehnyt nyt jo muutaman (viimeisin 3 päivää sitten), mutta ne ovat olleet negatiivisia. Olen siis hätäillyt niiden kanssa. Tänään ovat menkat siis virallisesti jääneet kokonaan pois ja mielestäni oireita on jo kroppa kaupalla. Se mihin oireet viittaavat on siis edelleen pimennossa. Onko kyse hormonien tasaantumisesta pillereiden jäkeen vai raskaus?. Olen ollut jotenkin koko ajan hyvällä tuulella, eikä normaalia kuukautiskiukkua ole tullut. Tosin itselläni ei yleensä ole alavatsa/selkä kipujen ja kiukuttelun lisäksi mitään oireita ennen kuukautisia. Ennen joulukuun oletettujen menkkojen alkua oli alavatsa todella kipeä ja varsinkin muistaakseni kp 26 yöllä heräsin oikean puolen alavatsan kovaan kipuun ja otin ensimmäistä kertaa kipulääkettä. Samaan aikaan leukani ja otsani oli täynnä finnejä jotka olivat todella kipeitä ja ihan vieri vieressä. Seuraavana päivänä vatsakipu oli loppunut kuin seinään eikä sitä ole enää kuulunut. Myös alaselkä kipu on hellittänyt. Nyt "vaivana" ovat: - nännien kosketus herkkyys ja pienet muhkurat ja punaiset pilkut ympärillä - ilta unettomuus ja noin 2 tunnin välein heräily + monta eri unta yössä jotka kaikki muistan aamulla - aamuisin ja päivisin meinaan nukahtaa pystyyn - matkapahoinvointi autossa josta en normaalisti kärsi - vessassa ravaus tunnin välein - hajuherkkyys - ruokahaluttomuus (mikään ei tosin aiheuta ainakaan vielä etomista) - ruoansulatus toimii hyvin hitaasti/ei toimi - posket helottavat koko ajan ja vaikka mies valittaisi kylmyyttä vieressä niin itsellä on ollut hyvä olla - rauhallisuus ja onnellisuuden tunne - nenän tukkoisuus/ flunssa oireet, varsinkin aamuisin on kurkku kipeä ja nenä ihan tukossa Yritän nyt vain olla kärsivällinen ja odottaa viikonloppuun uuden testin tekemistä! Tässä tulee jo ihan luulosairaaksi kun testit sanovat negaa ja kroppa käyttäytyy todella oudosti. Onko kellään kokemusta että olisi tullut raskaaksi heti ilman "omia" menkkoja pillereiden jälkeen? Onko teillä ollut outoja oireita pillereiden lopettamisen jälkeen ja sitten menkat ovatkin olleet todella myöhässä?
  8. Kiitos tsempistä Akasha! Odottelen että pääsisin huomenna tai maanantaina tekemään uuden testin! Tää väsymys ja unien näkeminen alkaa viedä voimat. Tuntuu että jo 15min päikkäreillä ehdin näkemään kokonaisen unen ja muistan sen yksityiskohtia myöten herättyäni. Syvää unta ei siis ehdi tulemaan
  9. Mulla jäi e-pillerit pois marraskuussa ja marraskuun lopussa siis viimeinen tyhjennysvuoto. Olen naimisissa oleva 26v. nainen ja pillereitä olen syönyt noin 17v asti, toki pidin niistä tauon pari vuotta sitten ja sillon kierto palautui normaaliksi samantien/ pysyi sellaisena kuin pillereidenkin kanssa. Nyt ei ole menkkoja kuulunut ja kp34 (normaalisti n. 28). Negaa on testit näyttäneet joista viimeisin 3 päivää sitten. Tosin voi kai olla että olen vain ollut hätähousu testien kanssa? Noin kp26 alavatsassa kovat kivut, varsinkin oikealla puolella ja ne herättivät keskellä yötä. Seuraavana päivänä ei enää mtn kipuja vatsassa tai alaselässä. Nyt oireita kuitenkin: - nännien kosketus herkkyys ja pienet muhkurat ja punaiset pilkut ympärillä - ilta unettomuus ja noin 2 tunnin välein heräily + monta eri unta yössä jotka kaikki muistan aamulla - aamuisin ja päivisin meinaan nukahtaa pystyyn - matkapahoinvointi autossa josta en normaalisti kärsi - vessassa ravaus tunnin välein - hajuherkkyys - ruokahaluttomuus (mikään ei tosin aiheuta ainakaan vielä etomista) - ruoansulatus toimii hyvin hitaasti/ei toimi - posket helottavat koko ajan ja vaikka mies valittaisi kylmyyttä vieressä niin itsellä on ollut hyvä olla - rauhallisuus ja onnellisuuden tunne - nenän tukkoisuus/ flunssa oireet, varsinkin aamuisin on kurkku kipeä ja nenä ihan tukossa Hyvin seesteinen on siis olo, mutta olisi toki kiva jo pikkuhiljaa tietää että tuleeko se plussa sieltä vai alkaako ne menkat. En ihan mikään kärsivällisin sielu ole.
  10. Täällä kirjottelen ekaa kertaa tänne foorumille ja hermoilen! Olen syönyt pillereitä jo noin 17-18- vuotiaasta asti (nyt ikää ihan juuri 26v), mutta pidin muutama vuosi sitten vuoden tauon kun ei sillä hetkellä ollut niille tarvetta. Kierto pysyi silloin samana kuin pillereiden kanssa, eikä mitään ongelmia. Merkkinä Mercilon ja käsittääkseni niiden hormonipitoisuus on todella pieni? Menimme mieheni kanssa kesällä naimisiin ja marraskuussa kun pilleri resepti olisi pitänyt uusia niin sovimme että antaa niiden jäädä ja katsotaan rauhassa josko tärppäisi. Nyt on menossa kp 34 eikä menkoista tietoakaan tuon marraskuun tyhjennysvuodon jälkeen. Raskaustestejä olen tehnyt nyt jo muutaman (viimeisin 3 päivää sitten), mutta ne ovat olleet negatiivisia. Olen siis hätäillyt niiden kanssa. Tänään ovat menkat siis virallisesti jääneet kokonaan pois ja mielestäni oireita on jo kroppa kaupalla. Se mihin oireet viittaavat on siis edelleen pimennossa. Onko kyse hormonien tasaantumisesta pillereiden jäkeen vai raskaus?. Olen ollut jotenkin koko ajan hyvällä tuulella, eikä normaalia kuukautiskiukkua ole tullut. Tosin itselläni ei yleensä ole alavatsa/selkä kipujen ja kiukuttelun lisäksi mitään oireita ennen kuukautisia. Ennen joulukuun oletettujen menkkojen alkua oli alavatsa todella kipeä ja varsinkin muistaakseni kp 26 yöllä heräsin oikean puolen alavatsan kovaan kipuun ja otin ensimmäistä kertaa kipulääkettä. Samaan aikaan leukani ja otsani oli täynnä finnejä jotka olivat todella kipeitä ja ihan vieri vieressä. Seuraavana päivänä vatsakipu oli loppunut kuin seinään eikä sitä ole enää kuulunut. Myös alaselkä kipu on hellittänyt. Nyt "vaivana" ovat: - nännien kosketus herkkyys ja pienet muhkurat ja punaiset pilkut ympärillä - ilta unettomuus ja noin 2 tunnin välein heräily + monta eri unta yössä jotka kaikki muistan aamulla - aamuisin ja päivisin meinaan nukahtaa pystyyn - matkapahoinvointi autossa josta en normaalisti kärsi - vessassa ravaus tunnin välein - hajuherkkyys - ruokahaluttomuus (mikään ei tosin aiheuta ainakaan vielä etomista) - ruoansulatus toimii hyvin hitaasti/ei toimi - posket helottavat koko ajan ja vaikka mies valittaisi kylmyyttä vieressä niin itsellä on ollut hyvä olla - rauhallisuus ja onnellisuuden tunne - nenän tukkoisuus/ flunssa oireet, varsinkin aamuisin on kurkku kipeä ja nenä ihan tukossa Yritän nyt vain olla kärsivällinen ja odottaa viikonloppuun uuden testin tekemistä! Tässä tulee jo ihan luulosairaaksi kun testit sanovat negaa ja kroppa käyttäytyy todella oudosti. Onko kellään kokemusta että olisi tullut raskaaksi heti ilman "omia" menkkoja pillereiden jälkeen? Onko teillä ollut outoja oireita pillereiden lopettamisen jälkeen ja sitten menkat ovatkin olleet todella myöhässä?