nooramus

Rekisteröitynyt
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About nooramus

 • Rank
  Aloittelija

Recent Profile Visitors

189 profile views
 1. Meillä se laskettiin ihan ultramittojen mukaan. Niinhän se kaiketi muissakin tapauksissa loppuviimein määritellään, eikä niinkään kuukautisten mukaan koska mitta on varmempi..
 2. Km alkoi tiputellen vk 5 ja keskeytyi kunnolla vk 9.. Raskaus alki ennen seuraavia kuukautisia, eli n. 9 päivää km jälkeen.. Raskaus normaali, ei vuotoja tms.. Lapsi terve, mutta asperger, adhd ja kielelliset vaikeudet. Näillä tosin ei pitäis olla yhteyttä liian aikaiseen raskautumiseen...
 3. Teki alkuun mieli, mutta pahoinvointi sumentaa kaiken elämänilon seksi mukaan lukien.. Odotan vain että tämä loppuis..
 4. Minun on esikoisella Aspergerin syndrooma. Nuorimmalla tuntuu olevan piirteistöä, mutta huomattavasti lievemmin.. Huomasin lapsessani erityisiä piirteitä jo hänen ollessaan 1v, ja puhuin asiasta neuvolassa kunnes hän pääsi tutkimuksiin ollessaan 3v 8kk.. AspergerPIIRTEET todettiin hänen ollessaan 5v ja Aspergerin syndrooma 9v:na sairaalan osastojakson tutkimuksissa.
 5. Olen joskus säilytellyt hetken (pari tuntia) mutta heittänyt sitten roskiin. Jos olen kaivannut muistoa, olen ottanut kuvan plussamerkistä
 6. rv 6 paikkeilla jokaisella kerralla
 7. Mulla myös haamupotkut jäivät synnytysten jälkeen: vielä 5 vuotta nuorimman syntymästä tuntui suolen normaali muljuminen hämmentävän samanlaiselta..