Jesperita

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Jesperita

 • Rank
  Aloittelija
 1. Minä noudatan kyllä neuvolasta saamiani ohjeita, mutten syyllistä itseäni, jos syön tietoisesti esim. palan leipää, jossa on pellavansiemeniä. Myöski Valion homejuustoa olen silloin tällöin kylmänä syönyt, mutta silloinkin vaan yhden kerran: heti paketin avauksen jälkeen. Itse tulisin hulluksi, jos epäröisin jokaista suupalaani.
 2. LKS

  ^ Olikohan meillä sama kätilö nt-ultrassa, nimittäin mullakin oli juurikin kuvailemasi kaltainen kätilö vastassa kesäkuussa.
 3. Helmikuussa keskenmeno ja huhtikuun lopussa selkeä plussa. Keskenmenovuoto ja kaksi normaalivuotoa kerkesi välissä siis tulla.
 4. Järkyttävä väsymys, joka alkoi muutama päivä plussaamisesti (nyt rv 5+1), sietämätän painontunne alavatsassa, vatsan turvotus (näyttää, kun olisin jo pidemmällä raskautta) ja arat nännit. Nyt parin viimeisen päivän aikana on ollu pientä ällötystä esim. kesken syönnin.. Mulla on yksi tuore keskenmeno takana, ja ainakin tässä raskaudessa alkuoireet on todella paljon voimakkaammat.
 5. Edellinen päätty keskenmenoon rv 5+4 (testissa näkyi silloin kp 35 todella hailakkana viivana), nyt tästä viimeisimmästä kierrosta kp 24 todella selvä viiva, joskos tämä kestäis, olo on pelokas mutta varovaisen onnellinen..