vanessa79

Jäsen
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About vanessa79

 • Rank
  Aloittelija
 1. Tänään tuli raskaustestiin kaksi selkeää viivaa. Menkat myöhässä 8 pv. Oireet: menkkamaiset juilinnat, väsymys, palelu, jano, huimaus, pissalla juokseminen öisin, rinnat kipuili ja kamala ärtymys pienimmistäkin asioista. Hieman yllätti, kun ei ollut sellainen kierto et ois voinna onnistaa.
 2. Täällä yksi uusi kuumeilija.. Menkat myöhässä nyt 5päivää. Oireita : kamala palelu, menkka kivut välillä, vatsa tuntuu makuulla oudolta, pissalla saa juosta nykyisin yölläkin, rinnat "kirvelee"; jano, huimaus; nälkä, repäisykivut tänään, ärtymys samaa luokkaa kuin ennen menkkoja. Ovispäivästä ei tietoo. Kierto yleensä 20pv. Jokohan uskaltais testata?
 3. Ekassa raskaudessa vasta viikolla 11. Ja sitä sitten riittikin loppuun asti. Tokassa aijemmin, mutta loppu lyhyeen. Kaksosissa rv 5 ja kesti viikolle 16.
 4. Jäin tavallaan "kiinni" oksentamisesta. Jo alku vaiheessa. Viikolla 16 jäin jo saikulle supistelujen takia. (kaksosraskaus) joten ei sitä olis pitkälle voinut salatakkaan.
 5. Ekan ja tokan lapsen aikaan otin pakkauksen, mutta kaksosten kohdalla otin rahana. Siihen vaikutti pakkauksessa olleet vaatteiden värit. Ja se et en halunnut pukea heitä samanlaisiin vaatteisiin silloin enkä nyt.
 6. Roskikseen ne joutu sen jälkeen suoraan.
 7. Aloitin vitamiinien popsimisen. Koettanut syödä terveellisemmin ja säännöllisemmin.
 8. En aavistanut. Raskauduin km jälkeen heti. Oireet oli vaan tujumpia kuin ykkös raskaudessa. Viiva heti tumma. Olihan se järkytys kun sykettä etsiessä löyty kaks.. Ultras peloteltiin jopa kolmella mut olikin onneks nesterakkula vain.
 9. Kymmenen kiloa suunnilleen tuli tähän lyhyeen varteen. Lähti 3viikossa maha makkaroineen pois. Alku oli niin haipakkaa et väkisin lähti mikä tulikin.
 10. Viikolla 16 supistelujen takia. Viikolla 22 ja 27 käytiin sairaalassa makaamassa ja estämässä lääkkeen avulla supisteluja. Pojat pysy matkassa viikolle 35+6. Levon ansiosta.
 11. Pojat syntyi viikolla 35+6.
 12. Jännitystä ilmassa.. Menkat myöhässä. Kierto ollut sen 20-23 päivää. Huomenna tulee kp25. Oireita: järkyttävä menkka kipuilu välillä, huimaus, huono vointi ja rintoja "kirvelee" välillä. Niin ja kamala palelun tunne myös. Oviksesta ei tietoa. Uskaltaisikohan milloin testata..