Sosuli

Aktiivijäsen
  • Content count

    572
  • Joined

  • Last visited

About Sosuli

  • Rank
    Aktiivi

Recent Profile Visitors

720 profile views
  1. Pelailu putkia miehen kanssa. Voi pitkät pätkät pelailla, höpötellä ja syöpötellä. Sairastamista rauhassa Tämä on se, mitä oikeasti kaipaan.
  2. En voinut yhtään pahoin ja tyttö tuli. Toisella kierroksella ei myöskään pahoinvointia ja tuplatytöt.
  3. Mies oli sitä mieltä, että ei se ollutkaan kuin elokuvissa eli vedet menee, huudetaan ja veri lentää. Se olikin paljon luonnollisempaa ja todella väsyttävää. Mies oli ymmärtääkseni todella tyytyväinen kokemukseen, vaikka olikin etukäteen ahdistanut. Hän oli saanut olla monesta asiasta vastuussa eli ei todellakaan seinäruusuna.
  4. Otettiin esikoisesta (vuoden 2016). Kaikki sisävaatteet olivat kuitenkin todella huonoa laatua ja valtavia. Niistä ei mitään iloa ollut, joten päätettiin, että ei otettaisi pakkausta sisarukselle. Nyt, kun onkin kaksi tulossa, taidetaan ottaa yksi pakkaus ja kaksi rahana. Saadaan toiset petivaatteet, makuupussi, villavaatteet, tumput ja haalari. Toivotaan, että vaatteet olisivat vähän parantuneet parissa vuodessa. Muoks. Otettiin kaksosille kolmena rahana. Yli 500€ siis ja ne mitä haluttiin äitiyspakkauksesta, ostettiin äp-kirpparilta. Huomattavasti parempi ratkaisu kuin ottaa yhtään pakkausta, jossa tulisi aivan liikaa turhaa.
  5. Perheartesta vain hyvää sanottavaa. Käytiin synnytysvalmennus siellä ja käly oli ollut ar-ultrassa. Kumpikin palvelu hyvää ja voin suositella. Muoks. Kävin toisesta raskaudesta ar-ultrassa ja hyvä palvelu. Esikoinen sai tulla mukaan ja huomioitiin kivasti. Kyseessä olikin monikkoraskaus ja toisen mittaa ei saatu kunnolla. Päästiin sitten vielä uusiksi mittailemaan.
  6. NKL

    Synnytin maaliskuussa. Vähitellen availivat synnytyssaleja ja esimerkiksi ammehuoneet oli avattu edellisenä päivänä, kun me sitten yöllä päästiin paikalle. Ei mitään valittamista. Meidän toiveet huomioitiin hienosti, tilat oli toimivat ja tosi siistit ja henkilökunta ihanaa. Voisin mennä koska vaan uudestaan naistenklinikalle synnyttämään. Saatiin käyttää ammetta, tensiä, jumppapalloa, ilmajoogaköysiä... Meillä oli useampi harjoittelija tekemässä päättöharjoittelua. Synnytys kesti siis useamman työvuoron niin harjottelijatkin vaihtui. Meiltä ei missään vaiheessa kysytty halutaanko harjoittelijoita, mikä mietitytti jo silloin. Olimme tosin päättäneet etukäteen, että harjottelijatkin saa tulla mukaan eli sinänsä mitään vahinkoa ei käynyt.
  7. ^saat syödä kuumennettuna. Valmistusprosessi tarkoittaa tuossa tapauksessa kylmäsavustettu ja graavattu. Pakkaus- ja säilytystapa ei tapa listeriaa. Olikohan niin, että listeria kuolee 74 asteessa tai jotain sinne päin ja esim. uunilohessa nousee lämpötila tarpeeksi. Itse oon ollu aika tarkka myös lämminsavustetun kalan kanssa, koska ei välttämättä nouse lämpötila tarpeeksi. Mutta pari kertaa oon syöny, koska muita lounasvaihtoehtoja ei ollut.
  8. Rosetta: sanoisin, että itku meinaa tulla <3 Plussa tuo mun silmiin on ja toivon tosi paljon, etten ole ainoa joka plussan näkee.
  9. ^on monet onnistunu Letroilla! Tiedän useamman ja itse olen yksi niistä. Tsemppiä kaikille ja mukavaa joulua! Toivottavasti tulee paljon plussia.
  10. ^oli letrot käytössä. Eli just kuten toi sun varalääkäri kielsi tekemästä Jos joskus kakkosen kanssa on vaikeaa, niin samat lääkkeet vaadin. Meillä toi plussan monen vuoden tjottailun ja vuoden yrittämisen jälkeen. Toivottavasti saat puhuttua sun oman lääkärin kanssa ja saatte hyvän suunnitelman tehtyä. Tsemppiä turhauttavaa tilanteeseen ja tiistaina oot onneks jo paljon viisaampi
  11. ^aloitin sen oviksen aikoihin. Mulla oli kontrolli jo kp10. Samana päivänä aloitin lääkityksen eli useampi päivä ennen ovisplussaa. Plussa tais tulla kp.13, mikä on mulle normaali. Söin siis estrofem 2mg kaks kertaa päivässä. Kiekossa on 28 tablettia eli 14 päivää söin... loppuivat muutama päivä ennen kuin mulla normaalisti katkeais kierto (26päiväinen).
  12. Päivitänpäs tänne omatkin tiedot. Meissä ei miehen kanssa tutkimuksissa löytynyt mitään vikaa. Loppukierrossa tehdyn ultran mukaan limakalvokin oli silloin ihan ok. Oma epäilys oli jatkuvasti limakalvoissa, koska menkat oli niukkuuntunu viidestä päivästä kolmeen päivään. Seuraavassa kierrossa folliultran ja aukkarin yhteydessä lääkärin mielestä hieman liian ohut limakalvo... periaatteessa olisi voinut ehtiä vielä kasvamaan, mutta sain estrogeenilääkityksen varmuuden vuoksi. Loppukierron söin estrogeeniä ja sainkin ensimmäisen positiivisen raskaustestin ikinä. Toivottavasti maaliskuussa saadaan tämä pieni syliin. Tuun myöhemmin päivittämään, jos löydän papereista faktatietoa limiksen paksuudesta tai syödyn estrogeenin määrästä.
  13. Kerroin nt-ultran jälkeen. Työssä nostoja ja hankalia asentoja joten uutiset kerrottua ollaan voitu jakaa hommia raskaus huomioiden. Oli hyvä päätös.
  14. Itselläni oli alkuraskaudessa ylikuntoa. Olisin voinut urheilla itselleni epänormaalin paljon. On myös unettomuutta. Nukun säälittävän vähän ja päikkärit ei useimmiten onnistu. Aiemmin olen ollut hyvä nukkumaan. Pää ei kestä kuumaa. Juuri tuo otsan seutu, mistä muutkin puhuneet. Tulee kauhea pääkipuisena suihkussa tai nuotiolla istuskellessa, jos lämpö kohdistuu suoraan ostaan.
  15. Nukkelapsen mainitsema yhdistelmä vaikuttaa hyvältä. Jos ylilääkitwmistä pelkää, niin litalginin voi tietty ottaa vasta tutkimuksen jälkeen. Se kuitenkin alkaa vaikuttamaan siedettävällä nopeudella. Itsehän jouduin ottamaan perus särkylääkkeen lisäksi litalginia ja sain vielä kotiinkin useamman varmuuden vuoksi. Kyseisestä kierrosta alkoi raskaus, joten nämä lääkkeet ei ainakaan huonontaneet mahdollisuuksia.