Titityyteli

Jäsen
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Titityyteli

 • Rank
  Tavis
 1. Kuulostaa sappikiviltä, vaikka onkin ns. väärällä puolella. Se voi säteillä vähän sinne sun tänne joten ihan mahdollista kuitenkin. Lääkärille vaan ja tsemppiä!
 2. Mulla nyt menossa esikoisesta rv10+4 ja alavatsakipuja ja -tuntemuksia on ollut jos jonkinlaisia! Aluksi luulin että on menkat alkamassa ja kuten ylempänä, tein testin vasta kun menkat oli 5 päivää myöhässä. Menkkatuntemusten lisäksi on ollut munasarjojen kohdalla juilimista ja tuikintaa, umppariarven seudulla on myös kevyttä kipua ja tuikkimista. Alavatsan lihakset eivät enää tykkää venytyksestä (esim. joogatunnilla aurinkotervehdyksiä tehdessä kiristää). Melkein jatkuvasti on semmoinen kevyt paineen tunne tuolla alavatsassa, ja se muuttuu hieman kivuliaaksi kun rakko alkaa täyttyä. Toistaiseksi on kaikki mennyt hyvin, enkä ole osannut huolestua noista tuntemuksista vaan ajattelen, että kuuluu asiaan. Huolestuisin vasta jos kivut kasvavat kovasti ja/tai tulee verenvuotoa.
 3. Juu, paikkakuntakohtaista on. Itse soitin neuvolaan plussauksen jälkeisenä ekana arkena lääkitykseni takia ja samalla varattiin eka käynti, joka osuu rv 9+?. Meidan alueen pieni neuvola on aika täyteen ahdettu ja valinnanvaraa ajoissa ei ollut yhtään. Onneksi se tarjottu aika kävi...
 4. En tiedä kuinka tosissani kuumeilen, mutta viime yönä näin unta että plussasin vihdoin ja kerroin siitä miehelle ja olin kovin onnellinen. Aamulla heräsin, tein negan ja se siitä... Huoh.
 5. Me päätettiin olla kertomatta kenellekään ennen kuin on kertomista eli vauva tulossa. Kaveripiirissä ei oikein ole samassa tilanteessa olevia, joten senkin puolesta kerrotaan vasta kun on kerrottavaa. Äidille tekisi mieli kyllä kertoa, mutta luulen että täytyy malttaa. Äiti on varmaankin kyllä ensimmäinen "ulkopuolinen", jolle sitten toivottavasti kerrotaan plussasta.
 6. Kp1 eli tuhruttelu tulla tupsahti ja kierto vain 27 päivää tällä kertaa. Omituista, en muista koska olisi ollut näin lyhyt. Ei ainakaan sinä aikana kun olen pitänyt kirjaa. Jos tää nyt on kunnon kp1, ovis oli kovin aikaisin suhteessa peitonheilutteluun. Seuraan tilannetta ja testaan jos menkkatuhruttelu ei muutu kunnolliseksi huomiseen mennessä. Oireet on kyllä ihan klassiset, heräsin migreeniin ja alavatsaa juilii. Vaikuttaa siltä, että yk2 täältä tullaan!
 7. Mies on aika cool eikä kuumeile kovin näkyvästi. Tänään tosin vietti pitkän aikaa netissä googlettamassa harvinaisia nimiä ja nauramassa niille. Kyselee myös onko mulla oireita ja on erityisen kiinnostunut mun tisseistä. Kuulemma hänen täytyy niistä nyt nauttia ennen kuin lapsi omii ne...
 8. Sarvikselle parempaa tärppionnea uuteen kiertoon! Hmm... Nyt on menossa kp 26/28-32 ja vähintään dpo9, mutta luultavasti pari päivää enemmän eli jotain dpo10-12 välillä. Jokohan sitä kohtapuoleen testaisi... Oireet loppuivat tosiaan kuin seinään n. dpo6 tienoilla. Mitä nyt tissit ovat edelleen vähän arat. Anoppi on tulossa kylään lähipäivinä ja haluaa paistaa pihviä ja juoda appiukon lähettämää punaviiniä. Täytynee testata viimeistään ennen sitä, ettei tarvitse sitten miettiä sen punkun kanssa...
 9. Luulen, että nuo oli vaan yritykseen ryhtymisen aiheuttamaa neuroosia. Nyt on mennyt pari päivää ihan normaalin tuntuisena. Ei siis mitään tavallisuudesta poikkeavaa ole menossa. Ei sillä, voihan oireettomuuskin olla oire.... Käytiin romanttisella sunnuntaiajelulla (=ruokakaupassa) miehen kanssa ja teemaan sopivasti hän autossa sanoi, että "olisi se aika ihme jos muutaman flunssaisen panon jälkeen olisit raskaana..." että näillä eväillä uuteen viikkoon, ja enää 7 kokonaista piinapäivää!
 10. Minä 30, mies 39, yrityksessä esikoinen.
 11. Miksi, oi miksi en testaillut ovista? Oireiden perusteella ovis tapahtui viimeistään maanantaina, mutta ihan yhtä hyvin se on voinut tapahtua jo perjantaina. Nyt voi olla siis mitä tahansa dpo5-8 välillä menossa. Ei sillä, että se olisi niin päivän päälle. Peittoja heiluttelimme kaikkina mahdollisina päivinä, joten mahdollisuudet plussaan ovat olemassa. Olisi vaan kiva tietää... Oireita on ollut varsinkin tänään ja eilen vaikka muille jakaa: Nännit arat ja kipeät, tissit myös Päässä pyörii ja seisomaan täytyy nousta hitaasti tai silmissä sumenee Palelee Nenä tukossa Kokovartaloturvotus Hengästyn helpommin Hetkittäisiä pahan olon tuntemuksia Ja ennen kaikkea alavatsan olotila on todella menkkamainen. Tänään varsinkin on juilinut ja koko ajan on jonkinmoinen tuntemus päällä. Menkat ei voi olla tulossa vielä, koska nyt on vasta kp20 ja kiertoni vaihtelee 28 ja 32 päivän välillä. Onko mahdollista, että olen kuumeilemalla aiheuttanut itselleni tämän? Jotain tietysti voi pääkin saada aikaiseksi, muttei sentään ihan kaikkea tätä? Mutta enkai ole raskaana jo ensimmäisellä yrittämällä? Olin henkisesti varautunut yrittämään paljon pidempään. Nyt on aika kauhunsekaiset tunteet. Totta kai haluan lapsen ja mies myös, mutta että näin nopeasti? Apuaaa.... Ja miten ihmeessä jaksan odottaa vielä mooooooooonta päivää, ennen kuin voi ruveta testaamaan?!?!?
 12. Mun äiti on ilahduttavan hyvin hillinnyt itsensä vielä toistaiseksi. Hänen äitinsä eli mummuni sen sijaan ei. Jo muutama vuosi sitten sain joululahjan kyljessä kortin jonka kannessa luki suunnilleen "tulisi jo niitä lapsia, niin ei tarvitsisi kuin istua ja imettää". Hän myös kyselee aika suoraan, että joko ne kuukautiset jäi pois jne. Olen vielä toistaiseksi keksinyt kaikenlaisia vitsikkäitä vastauksia, enkä ota tuota niin kovin vakavasti. Tätini on myös muutaman kerran aika suorasukaisesti kysellyt asiasta, mutta en siihenkään vastaa juuta enkä jaata. Tiedän, että äitini olisi halunnut enemmän lapsia kuin minut ja pikkuveljeni ja hän huokailee aina kun näkee vauvoja. Luulen siis, että uutinen ensimmäisestä lapsenlapsesta on kovasti odotettu. Nyt kun yritys on alkanut, haluaisin kovin mielelläni kertoa näitä hyviä uutisia. Toivottavasti tärppää pian...
 13. Ensikertalainen täällä moi! Meillä on yk1 menossa. Tästä päätettiin viime keskiviikkona eli viikko sitten. Peittojen heiluttelu alkoi miehen työreissun takia kyllä vasta perjantaina. Ovistestejä en ole tehnyt, mutta fiilisten ja oireiden perusteella se tapahtui viimeistään eilen, mutta ehkä jo pari päivää aiemmin. Olen käyttänyt aika paljon aikaa lukemalla tuolta odotuspuolelta plussanneiden alkuraskausoireita ja kuvittelen nyt jo kaikenlaista, vaikka oviksesta on korkeintaan pari päivää. Oireita tähän mennessä mm.: Tissit ja nännit kipeät Alavatsaa nipistelee ja juilii Palelee Väsyttää, mutta ei nukuta Kärsimätön kun olen, tekisi mieli mennä kauppaan hakemaan raskaustesti, vaikka tiedän oikein hyvin, ettei siinä voi näkyä vielä mitään. Kaikki nuo oireet käyvät myös ovisoireiksi ja osa niistä on varmasti ihan omaa (ja tän foorumin ) aikaansaannosta. Menisi nyt jo se pari viikkoa!!