UnnimuS

Jäsen
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

About UnnimuS

 • Rank
  Tavis
 1. Minun viivan digi vahvisti oikeaksi <3
 2. Dpo 8 tai 9
 3. Mielipiteitä?
 4. Huh Ei kyllä kuulosta mukavalle, en ole siis koskaan ennen ees kuullu termiä rypäleraskaus. Mulla on nykyään aika kaksisuuntaiset ajatukset tästä yrittämisestä. Toki haluaisimme lapsen, mutta sitten huolestuttaa jos tuleekin uudestaan keskenmeno ku nytki se tuli niin myöhäsillä viikoilla että ehin jo ajatella että "ollaan selvitty sen kriittisimmän yli".. Ainakaan kenellekkään ei uskalleta kertoa ennen np ultraa jos uudestaan raskaaksi joskus tulen..
 5. No tuli ne menkat sitten lopulta, vähän myöhässä ja kunnon kipujen kanssa mikä ei ole mulle ihan tavallista. Puff: miksi saatte yrittää vasta puolen vuoden kuluttua? Meille tuli suositus odottaa yhdet kuukautiset ennen uutta yritystä..
 6. DSC 1108 Onneksi aijaa pilaa kuvanlaadun.. Ehkä tuosta ihan pienesti näkee vielä toisenkin "viivan". Luonnossa se näytti testiajalla selkeästi värilliseltä mutta kuivuttua muuttu taas värittömäksi. Ja apteekin oma siis tuo testi..
 7. toistaiseksi rivitalo kolmiossa, haaveena omakotitalo
 8. Kaikki vauvakuvat olen ottanu facestaki pois. Tai siis poistin vuosi sitten kaikki lapsista otetut kuvat sieltä / piilotin ne kaikilta muilta paitsi itseltäni ja nyt on muutama kuva tullu laitettua mutta pitkällä harkinnalla ja pyrin siihen että niitä en laittais kovin montaa.
 9. Tosi hyvä tämä 10 viestin vaatimus. Ensin se vähän hämmensi mutta hetken asiaa tuumittua totesin että se on oikeesti tosi hyvä, ei pääse kuka vain lukemaan mitä kirjottelee niin uskaltaa vähän paremmin sitten availla tilanteitaki Eli uusi käyttäjä täällä
 10. nostellaanpa tätäkin. Elämäni ensimmäisen keskenmeno takana. Jos vaikka alottaisin ihan alusta eli lopetin minipillerit ja ennen ensimmäisiä kuukautisia olinkin raskaana. yllätys oli suuri sillä mieheni oli siinä uskossa että hänellä lasten saaminen ei ole helppoa. 11+5 viikoilla alkoi veren vuoto ja viikonlopun takia en päässyt lääkäriin. koko ajan puhelimessa vain hoitajat sanoivat siitä ettäei lasta voi pelastaa, minulla oli huoli itsestäni sillä vuoto oli runsasta. maanantaina pääsin sitten päivystykseen ja runsaan vuodon takia sain lähetteen keskussairaalaan. päästyämme sairaalaan olin jo niin huonossa kunnossa että pyörryin hissistä tullessa. hemoglobiini oli alhaisimmillaan 74 (tämä ennen kaavintaa, kaavinnan jälkeen ei mitattu mutta annettiin suoraan pari pussia verta. ) ennen kaavintaa minulle yritettiin lääkkeellistä tyhjennystä koska vuoto loppui ja kohtuun jäi kuitenkin raskausmateriaalia. Koska lääkkeellinen tyhjennys ei saanut minulla aikaan mitään lääkäri sitten määräsi sen kaavinnan. Kaavinnan jälkeen vuoto oli niukkaa ja kesti viikon verran. tein myös negatiivisen raskaustestin ja oireetkin katosivat. Nyt kuitenkin oireet ovat alkaneet palaamaan kohta kuukausi aikaa keskenmenosta.. Raskaustesti antaa haamua mutta ei selvää plussaa, vaikka haamu onkin tosin hieman vahvistunut.. Digin tulos oli ainakin muutama päivä sitten ei raskaana.. Kunpa tietäisin mitä ihmettä tämä on...
 11. Petitellä minäkin näen haamun.. itse samanlaisia / vähän vahvempia viivoja tuijotellut viikon eikä vieläkään selvää viivaa... vois vaikka jättää nuo viivalasit pois päästä joskus..
 12. Vieläkö apteekin oma on luotettava testi? Apteekin oma antaa haamua, samoin cb:n plus haamua ja no oikeastaan kaikki paitsi digi.. Nyt toki vasta 28/30-32 ja on tästä pari päivää ku digin tein.. Ja luulen että kierto venähtää vielä viikolla.. Mutta ärsyttää nuo haamut ku ei voi olla kunnon plussaa eikä negaa
 13. Minä olen 23 ja mies 28, kolmatta kuumeillaan, ensimmäistä yhteistä
 14. Uusi ilmottautuu täälläkin. 2 lapsen yksinhuoltaja olen siis. Lasten isän kanssa erottiin jo silloin kun nuorempi oli 9kk, koska hän petti minua jatkuvasti. Jopa esikoisemme syntymän aikana. noh useamman hiljaa vietetyn vuoden jälkeen olen tavannut uuden miehen. Hän on kuin vastakohta eksälleni. Häät on tulossa kohta ja toivottavasti myös yhteinenkin lapsi. Pakostakin olen tekemisissä lasteni isän kanssa, pääsääntöisesti vain sen verran mitä lasten tapaamisten osalta on pakko. No jos jotakin hyvää niin olen ainakin oppinut että ei pidä olla niin sinisilmäinen ja uskoa samoja valheiksi todistuvia asioita kerta toisensa jälkeen.
 15. molemmat poltetaan mutta kumpikin on vähentänyt rajusti ja tarkoitus olisi lopettaa piakkoin.