Tikkari

Jäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Tikkari

 • Rank
  Aloittelija
 1. Ja vielä edelliseen, että rakenneultrassa mekin saatiin sukupuoli tietää ja molemmilla kerroilla tuli mitä luvattiin
 2. Joka kerta tiedetty ja nytkin tiedetään ja kolmatta odotellaan!
 3. Mä olen kahden lapseni jälkeen ollu joka kerta hoitovapaalla ja käyny aina miehen vapailla töissä. Koskaan ei ole ollu niin hyvin rahaa kun sai tilin ja lapsilisät ja siihen vielä kotihoidontuen päälle!! Mä tein kyllä aika paljon töitä ja normaalisti olen huonosti palkatulla alalla töissä.. nyt odottelen kolmatta ja tarkoitus toimia samalla tavalla äitiysloman loputtua ihanaa kun lapset saa olla kotona!
 4. Puolet jäikin edellisestä viestistäni johonkin matkalle näköjään, mutta siis piti vielä sanoo, että ventovieraat harvoin sanoo mitään, mutta puolitutut kyllä kyselee, että odotanko taas vauvaa (kolmas tulossa) . Kysely ei haittaa, kutta mua kans inhottaa noi ihan iholle tulijat! kun ei sitten kehtaa sanoo, että älä koske... kohteliaasti yritän aina perääntyä tilanteesta.
 5. Mä olen ruokakaupassa kotikylällä töissä ja varsinkin nyt rv22+6 kun vatta jo kunnolla näkyy niin on hauskaa seurata ihmisiä kun tervehditään, niin ensin asiakas katsoo silmiin ja sen jälkeen vatsaa!
 6. Minä sain kaverilta lainaan ihan alkuraskaudessa kotidopplerin ja ennen rv12 ultraa yritin sillä kuunnella, mutta en kyllä mitään saanut kuuluviin! Sitten kun oltiin käyty ekassa ultrassa ja nähty etä kaikki on hyvin, palautin vekottimen ja päätin etten enää yritä itse kuunnella. Nyt rv 22+6
 7. Mä odottelen nyt kolmatta viikolla 23 ja meillä on kaksi kissaa jotka varsinkin näin kesällä ulkoilevat paljon. Suurimmaksi osaksi tekevät tarpeensa ulos, mutta kyllä hiekkalaatikkoakin saa välillä siivoilla. Ja itse kyllä siivoan pissat ja kakat, huolellinen käsien pesu vaan pitää muistaa. Olen päättänyt olla stressamatta moisesta, kissat kun on niin ne on hoidettava ☺
 8. Nyt odottelen kolmatta ja kyllä selkeesti aijemmin pieniä liikkeitä nyt tuntui kun kahdesta edellisestä raskaudesta. Mutta ihan kunnon liikkeet tuntui kyllä ehkä joskus rv 17-18
 9. Täällä odotellaan kolmosta syntyväksi alkutalvesta ja päätin että en ota nyt pakkausta vaan kuten joku muukin oli ajatellut, niin otan rahana ja laitan uusiin vaunuihin mitkä,on pakko hommata.
 10. Mä odottelen nyt kolmatta ja kyllä piti lähemmäs puoliväliä mennä(ehkä siinä rv 17-18), että oikeesti voi sanoo että vauvamaha alkoi näkyä. Huomena viikkoja kasassa 23 ja kyllä on nyt parissa viikossa kasvanu vatta ihan kauheesti!