Auringonsäde

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Auringonsäde

 • Rank
  Aloittelija

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ei mitään oireita ollut, vedet vain menivät yhtäkkiä. Myöskään supparit ei alkaneet heti vesien menon jälkeen.
 2. Epiduraalia ja kyllä se auttoi vaikkakin sain sen aivan liian myöhään. Parempi myöhään kun ei ollenkaan.
 3. Mua pelotti synnytys paljon, enkä oikein edes tiedä syitä. Yhden syyn kuitenkin osaan kertoa ja se oli pelko siitä, että vauva ei mahdu ulos. Näinhän siinä kävikin, ettei meinannut iso vauveli mahtuakaan. Synnytys oli mielestäni kamalampi mitä uskalsin edes kuvitella ja kyllä meni yli vuosi ennenkö uskalsin kuvitellakaan uutta raskautta. Järkyttävät kivut ja pelko, että pieni menehtyy on vieläkin kyllä tuolla jossain kaukana mielessä..
 4. Kivaa!
 5. Moi! Aloimme odottamaan pikkukakkosta viime syksynä ja pikkuinen kuoli kohtuun rv 12. Nyt pelottaa raskaus ja odotus hirveesti, jos menisi taas kesken. Silti olemme taas antaneet seuraavalle pienelle mahdollisuuden taas lähteä alulle ja pelottaa jo haaveillakin raskautumisesta, jospa ei tämä onnistuisikaan... Pelottaa siis raskautuminen ja se ettei raskaudu! Tosi ristiriitaisia tunteita.. Suru ja pettymys oli niin suuri, kun menetimme vauvamme. Onko muita km kokeneita uudesta tulokkaasta haaveilevia... tai sellaisia jotka ei edes uskalla haaveilla...? - Auringonsäde -
 6. Me ei kovin pian uskallettu eikä haluttu alkaa yrittämään kakkosta, koska synnytys pelotti ja väsymys vaivasi liikaa. Sitten annoimme luvan pienelle tulla ja onneksemme aloimme odottamaan pikkukakkosta myöhään viime syksynä. Pieni kuitenkin kuoli kohtuun rv 12. Nyt pelottaa raskaus ja odotus hirveesti, jos menisi taas kesken. Silti olemme taas antaneet seuraavalle pienelle mahdollisuuden taas lähteä alulle ja pelottaa haaveilla raskautumisesta, jospa ei tämä onnistuisikaan... Onko muita km kokeneita kakkosesta haaveilevia?