Vivian07

Jäsen
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Vivian07

 • Rank
  Tavis
 • Birthday 08/13/85
 1. Silloin asuin Kuopiossa, eikä ultrattu kuin kerran eli niskapoimu-ultra. Itse maksettiin sitten rakenneultra yksityisellä.
 2. Joka kerta on rakenneultrassa tyttöä veikattu ja tyttöjä ovat myös olleet!
 3. Promatris näytti varhain hailuraa plussaa, mutta ei vahvistunut. David näytti selkeämpää plussaa pari päivää myöhemmin ja tällöin myös apteekin oma näytti selkeää plussaa.
 4. Aloin syömään odottaville äideille tarkoitettua monivitamiinia, foolihapon saannin turvaamiseksi. Muutoin ei tarvinne valmistautua, kun neljäs lapsi tulossa.
 5. Minä käytin tässä kierrossa noita Promatris ovulaatiotestejä ja hyvin näyttivät ajankohdan. Muuten ei juurikaan oireita ollut, paitsi turvonnut alamaha, eli en olisi arvannut, jos en olis testiä tehnyt. Ja nyt sitä sitten raskaana ollaan! Tein testin eka aamupissasta ja sitten puolen tunnin päästä tulleesta lirahduksesta toisen, jolloin tuli vielä tummempi toinen viiva. Raskauden ovistesti näytti hyvin vahvasti dpo 13.
 6. Täällä yksi plussannut myös, neljäs lapsi tulossa. Onnea muillekin plussanneille!
 7. Dpo 11 tuli Davidin testiin haalea plussa ja dpo 13 varmistin vielä apteekin omalla. Selkeä plussa oli.
 8. En aio ottaa pakkausta, sillä suurin osa vaatteista jää kuitenkin käyttämättä. Neljättä odotan ja kahdesta ekasta lapsesta otin pakkauksen.
 9. Kiitos Kultimo ja onnea tahdenlento.
 10. 10 päivää ovulaation jälkeen alkoi alamahassa tuntua erilaisia tuntemuksia kuin normaalisti. Pientä nippailua, juilintaa/painon tunnetta. Tiesin olevani raskaana. Plussa tuli testiin sitten pari päivää myöhemmin. Jonkin verran palelee ja aamulämmöt ovat pysyneet korkealla. Muita oireita ei ole.
 11. Täällä myös yksi plussannut! En saanut kuvaa liitettyä pari päivää sitten, kun yritin, mutta nyt sain jo täysin selkeitä ja vahvoja viivoja. Tänään dpo 13. Jännä tosiaan, miten eri testeillä tulee erilainen tulos. Tänään Davidin raskaustesti näytti haaleaa, mutta selvää plussaa, apteekin omassa näkyi lähes kontrollin vahvuinen viiva ja ProMatris ovulaatiotestissä oli hyvin tumma viiva, selvästi kontrollia vahvempi.