Vivian07

Jäsen
  • Content count

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vivian07


  1. Minä käytin tässä kierrossa noita Promatris ovulaatiotestejä ja hyvin näyttivät ajankohdan. Muuten ei juurikaan oireita ollut, paitsi turvonnut alamaha, eli en olisi arvannut, jos en olis testiä tehnyt. Ja nyt sitä sitten raskaana ollaan! Tein testin eka aamupissasta ja sitten puolen tunnin päästä tulleesta lirahduksesta toisen, jolloin tuli vielä tummempi toinen viiva. Raskauden ovistesti näytti hyvin vahvasti dpo 13.


  2. 10 päivää ovulaation jälkeen alkoi alamahassa tuntua erilaisia tuntemuksia kuin normaalisti. Pientä nippailua, juilintaa/painon tunnetta. Tiesin olevani raskaana. Plussa tuli testiin sitten pari päivää myöhemmin. Jonkin verran palelee ja aamulämmöt ovat pysyneet korkealla. Muita oireita ei ole.


  3. Täällä myös yksi plussannut! En saanut kuvaa liitettyä pari päivää sitten, kun yritin, mutta nyt sain jo täysin selkeitä ja vahvoja viivoja. Tänään dpo 13.

     

    Jännä tosiaan, miten eri testeillä tulee erilainen tulos. Tänään Davidin raskaustesti näytti haaleaa, mutta selvää plussaa, apteekin omassa näkyi lähes kontrollin vahvuinen viiva ja ProMatris ovulaatiotestissä oli hyvin tumma viiva, selvästi kontrollia vahvempi.