Mete

Aktiivijäsen
  • Content count

    115
  • Joined

  • Last visited

About Mete

  • Rank
    Aktiivi
  1. Vaikka kaikki meni hyvin esikoisen kanssa ja raskaus, synnytys, vauva-aika oli ihanaa, tuli vauvakuume vasta 7 vuoden päästä.
  2. Niin on tämän vuoden pakkaus taas kivan näköinen! Siinä on oma hohtonsa kun pääsee niitä tavaroita ja vaatteita hypistelemään, vielä pitäisi monta kuukautta malttaa.
  3. Cerazette-pillerien lopetuksesta meni 1,5kk kun alkoi ensimmäiset kuukautiset, pillereiden aikaan ei vuotoa ollut ollenkaan. Onnellisesti raskauduin tästä ekasta kierrosta.
  4. Ehkäisy kun jätettiin pois niin aloin juoda greippimehua. Innolla kaikki kikat käyttöön. Raskaaksi tulin ekasta kierrosta. Tiedä sitten oliko vaikutusta mutta ei varmasti haitannutkaan. Ovislimoja ei tullut ollenkaan, testillä sen bongasin. Mietinkin että kun puhutaan greippimehun monella vähentävän ovislimoja niin voisko olla että greippi auttaa niitä pysymään siellä kohdun seinämiä paksuuntamassa?
  5. Ystävällä takana 4 sektiota, jonka jälkeen sterilisaatio. Tarkka seuranta viimeisessä mut hyvin meni kaikki.
  6. Rv 7 alkoi etoa ja välillä syönnin jälkeen oksettaa hetken niin että on vaan oltava rauhassa aloillaan.. Iltaa kohti enemmän tulee noita öllön olon kohtauksia. Viime raskaudessa ei ollut mitään pahoinvointia, jännityksellä nyt kauanko tämä kestää.
  7. Sain vakituisen työpaikan, sitten jäin kuukauden kesälomalle ja lomalla tein positiivisen testin. Kerroin heti loman jälkeen raskaudesta, eikä pomolla siihen ollut sanomista, onnitteli vaan. Nyt kerroin taas yhtä aikaisin koska kesälomat on suunnittelussa ja annan mahdollisuuden suunnitella lomani järkevästi ennen äitiyslomaa pidettäväksi.
  8. Liuskatestejä meni moooonta. Olin niin varma raskaudesta ennen testailuja ja aloitin testailun kp 26.. Liian aikaisin Tulos oli haaleana aamulla, muutaman päivän liuskatestejä ihmetelleenä sitten digitesti lopetti viimeisetkin epävarmuudet kp 28. Kierron normaalipituudesta ei tietoa kun oli eka kierto pillereiden jälkeen.
  9. Meillä otettiin esikoiselle pakkaus, se on kyllä aivan mahtava tuki lapsiperheille. Koska tästä on jo vuosia niin tavaratkin on jo kiertoon laitettu joten tulevallekin vauvalle pakkaus otetaan.
  10. Dpo 10 tuli haaleaakin haaleampi haamu liuskatestiin, mutta vaaleanpunaiseen viittaava, ei viivanpaikka. Siitä sitten hyvin pikkuhiljaa vahvistui, sitten dpo 12 tein digitestin joka ilmoitti raskaana 1-2. Esikoiselta muistan että testit oli apteekista ostettuja, näytti positiivista vasta viikkoa myöhemmin kuin olisi kuukautisten pitänyt alkaa. Tuolloin ei digitestejä vielä tainnut olla.