Meisi

Aktiivijäsen
 • Content count

  219
 • Joined

 • Last visited

About Meisi

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 10/23/77

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Onko tuoreita matkakertomuksia ja vinkkejä? Lennot Milanoon varattu elokuulle. Venetsiassa haluamme käydä, mutta muuten suunnitelmat ihan avoinna! Alkaa olla kiire varata majoitus, jotta saa vielä jostain normaalihintaisesta paikasta. Lasten (2,5v ja 5v) rajallinen kärsivällisyys otettava huomioon kohteen / kohteiden valinnassa. Oletteko käyneet huvi-/vesipuistokohteissa? Suositteletteko? Mamma haluaa tietenkin outlet-shoppailemaan yhtenä päivänä.
 2. Meillä on kokemusta vain www.sunproof.co.uk/ -sivuilta tilatusta Banzin UV-uikkarista. Toimiva. Mutta, heräsipäs nyt tyhmä kysymys, mitä eroa on uv-uimapuvulla ja tavallisella uimapuvulla, mikäli ne ovat molemmat haalarimallia? Eikös tavallinen uimapuku suojaa auringon uv-säteiltä, koska siinä on kangas ihon ja auringon välissä? Seuraava aurinkomatka häämöttää horisontissa, joten uikkarihankinnat vielä edessä.
 3. Meillä on edessä 13h (päivä)lento puolitoistavuotiaan kanssa. Edellisen kerran oli vastaava tilanne esikoisen kanssa, mutta silloin edes toiseen suuntaan oli ilta-/yölento. Ongelmallista on tosiaan se, että tyttö ei halua istua sylissä tai paikoillaan pitkään. Autossa istuminen sujuu, kun on istuimen vöissä kiinni, mutta lennoilla.. epäilen... Mitä kivoja applikaatioita / sovelluksia iphonessa on taaperoille? Nimenomaan 1,5 -vuotiaalle, tuolle melkein nelivuotiaalle tuntuu löytyvän kiinnostavia pelejä ym. Löysin ainakin Miina ja Manu pelin/kirjan. Pitää testata ja totutella kuulokkeisiin ennen matkaa.
 4. En tiedä, mitä odottaa sään suhteen. Onhan se vuoden sateisin kuukausi ja tilastojen perusteella vain 11 sateetonta päivää. No, olimme viimeksi toissa vuonna sesonkiaikaan Thaimaassa ja tuolloin satoi oikeiastaan j-o-k-a päivä. Sateet olivat nopeista kuuroista rankkoihin tunnin kuuroihin, jolloin Khao Lakista pimeni sähköt. Satuitkohan varaaamaan Finnamatkojen feisbuuktarjouksen. Meillä varattuna syyskuun alusta pari viikkoa . Tänä vuonna oli tosiaan aika vaihtelevat kelit sesonkiaikana , kun tuli tuttuja pois Thaimaasta kesken loman rankkojen sateiden vuoksi.
 5. Kiitokset vinkeistä! Tilasin esikoiselle aikoinaan ja ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta ovat kuopukselle vielä liian isot. Ehkä neiti on pienijalkaisempi tai sitten jalka venähtää 4 kk:n aikana .
 6. Hei, sattuiko joku löytämään uimatossuja vähän isompaan jalkaa (4-vuotiaalle)? Olisin kiitollinen linkistä, kun nykyään ei mukamas ole samalla tavalla aikaa surfata ja etsiä... Lähdemme syyskuussa Phuketiin ja minua jänskättää, miten kuopuksen (tuolloin 1v 5kk) lennot sujuvat. Esikoisen kohdalla matkat menevät varmasti piirrettyjä katsellen, mutta en yhtään enää muista, mitä tuollaiselle puolitoistavuotiaalle voi keksiä tekemistä matkan ajaksi. Niin ne vaan asiat unohtuu nopeasti!
 7. Prismassa Cirafin haalari on myös ns. paksumpaa. Päädyin ostamaan Ruskovillan (110cm) haalarin, joten menee varmasti myös vielä ensi talvena.
 8. Kiitos vinkeistä!
 9. Mistä löydän villahaalarin 104/110 kokoiselle tenavalle? Aiemmin olemme käyttäneet Polarn o Pyretin haalareita, mutta heillä löytyy isompia kokoja vain kaksiosaisena. Prismassa oli Cirafin haalari, mutta se tuntui käteen vähän karhealta ja poika valittikin sovittaessaan, että se kutittaa. Pikaisella surffauksella bongasin Ruskovillalta yksiosaisen villahaalarin, löytyykö muualta?
 10. ^Me myös katsellaan mielummin yölentoa. Viimeksi mennessä nukuttiin sylissä, pätkissä, mutta kuitenkin. Tullessa oli päivälento ja se meni ihan häslätessä. En niinkään mieti vauvan nukkumisia, kun se nukahtaa, kun väsyttää, mutta tosiaan kolmivuotiaalle voi tulla päivälennolla pieni tekemisen puute. Tuntuu tuota energiaa olevan muutenkin kuin pienessä kylässä .
 11. Komppaan Maaritia, sillä onhan tuo 1300e iso raha. Sillä tekee jo vaikka mitä tai majoittuu jossain luksuspaikassa. Oliko se edullinen lento Finnamatkojen / Thompsonin? Ollaan kateltu samoja pelkkinä lentoina. Mille rannalle ootte majoittumassa?
 12. ^Oih, kiitos vinkistä. Rahan menoa ei voi estää... Mulla on myös tapana ostaa pojalle skinnyjeansin tapaisia housuja tyttöjen osastolta. Pojille niitä on tarjolla vähemmän.
 13. Meillä onDuoflex XTP. Esikoinen on istunut kuopuksen syntymästä asti "turvaistuimessa" kasvot menosuuntaan. Meidän istuin on ilmeisesti vanhempaa versiota, joten istuinta itseään ei kiinnitetä mihinkään vaan poika istuu käytännössä turvavyöistuimessa. Jossain vaiheessa on kuitenkin tarpeen siirtää kuopus kaukalosta turvaistuimeen, jolloin olen ajatellut siirtää esikoisen johonkin uuteen ratkaisuun. Mikä on sopiva tuon ikäiselle? Ei varmaan vielä korokeistuin? Meillä on sukulaisilta saatu sellainen "korokeistuin selkänojalla" tuolla varastossa odottamassa. Oiskohan se jo passeli? Oon ihan pihalla näiden asioiden kanssa .
 14. ^Kuulostaa hyvältä. Meillä on haaveissa matka helmikuulle, mutta saa nähdä, miten loppujen lopuksi käy. Low seasonilla matkustamisessa on etunsa: rauhaaaaaaaa! Meillä kiinnostaisi lähteä Bkk:sta itään Koh Changille, mutta toisaalta ollaan pohdittu ihan jotain Phuketin rauhallisempaa kohdetta. Otettais vain valmismatkojen lennot Phuketiin ja siitä johonkin hiljaiselle rannalle, josta kuitenkin pääsisi helpostin Patongin vilinään tarvittaessa. Toisaalta kiinnostaa kuukauden loma, jolloin ensin suunnattaisin BKK:iin ja käytäisiin vihdoin katsomassa jokunen nähtävyys / jokiveneristeilyllä, jos kelit suosii (ei ole liian kuuma vauvan kanssa). BKK:n jälkeen voisi lentää tai matkustaa yöjunalla etelään. Samuista on hyvät muistot, mutta Phuket / Krabi -suunnalle voisimme mahdollisesti lomailla isovanhempien kanssa yhteisen viikon.
 15. Chawengilla on samantyyppiset jalkakäytävät kuin Phuketissa eli pääkadun vieressä on oma korotettu käytävä, ettei ihan puskissa tarvi mennä. Tosin, se loppuu sitten siihen, mihin rantakadun liikkeet ja lopun matkaa on pimeää autotien reunaa. Mutta, jos jonnekin Tescoon halajaa, niin niihin ei muistaakseni ole pyörä/kävelyteitä. Patongin rantakadulla on mun mielestä ollut surkein "meno", koska jalkakäytävät ovat korkeita ja poikkikadut pätkivät jalkakäytävää koko ajan. Pari vuotta sitten ns. liuskat oli harvassa. Katalla taas on enemmän semmoista kävelykatumeininkiä, kuten myös Krabilla. Me liikumme reissulla paljon jalkaisin eli rattaat ovat olleet kovassa käytössä. Pitemmät matkat ostareihin tai muille biitseille tuktukilla, lavataksilla, paikallisbussilla ja niissä matkikset menee näppärästi mukana. Paikallisbusseissa saattaa olla ruuhkaa. Skootteri on ollut meillä vain hupikäytössä, mutta se olisi kyllä kätevä! Meillä oli aina mies ratissa ja minä pidin silmät kii ;D.