Littis

Aktiivijäsen
  • Content count

    578
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Littis

  1. Pitkästä aikaa kusitikkuja täällä tiirailemassa. Ja mitä silmäni näkevätkään. Superinnittelut plussanneille! <3
  2. Minnille lämpöiset onnittelut! <3
  3. Kerroin 13+4 päivillä. Oli aidosti iloinen, ensimmäinen kommentti oli "siistiä'". Mies siis kyseessä.
  4. Onnea plussasta mmemmyli!
  5. Ihan ot, mutta joka kerta kun näen ketjun otsikon, niin luen Raivohullut raiskailijat. Pitää aina hetken miettiä. Ei mulla muuta, jatkakaa.
  6. Emmikko, kyllä ne viivat punertaa! Toivottavasti vahvistuvat pian.
  7. Lavella, . Onnea matkaan!
  8. Oi lavella, selkeä plussa! Onnea!
  9. Assiella selkeä plussa! KesänTyttö, minäkin näen valitettavsti viivanpaikan. Pc:n testejä suosittelen minäkin! Ainakin citymarketit ja K-supermarketit myy niitä.
  10. Mä kävin Forumin Mehiläisessä. Ultraus maksoi ihan normaalin gynekäynnin verran eli noin 120€, josta muutama euro tulee vielä kelakorvausta.
  11. Eliisa, selvä plussa! Onnea!
  12. Selvä viiva Sydänmamma! Onnea!
  13. Täältäkin wiille lämpöiset onnittelut!
  14. Meillä on Möykky. Gyne sanoi ultrassa viikoilla 5+0, että "Tuollainen möykky se vielä tässä vaiheessa on". Ja siitä jäikin sitten nimi elämään.
  15. Onnea Maisy! Ja tervetuloa elokuisiin!
  16. Testasin varmaan noin kymmenen kertaa. Pari digiä ja loput pc:n liuskoja. Sitten vasta aloin pikkuhiljaa uskomaan. Kusitikkufriikki mikä kusitikkufriikki.
  17. Minäkin näen eilisillan viivanpaikan, mutta tämän aamuisesta en oikein osaa sanoa. Suosittelen myös hakemaan pc:n testit. Ne on koettu tarkoiksi.
  18. Eilen illalla silmät kostuivat kun aloin puhumaan ystävälleni Cheekistä jotain ympäripyöreetä. En siis ole erityisempi fani joten senkään piikkiin en voinut sitä laittaa.
  19. Minäkin näen punertavan viivan Bohemian! Toivottavasti lähtee vahvistumaan. Panterilla testi on kyllä tosiaan outo. Väri näkyy kyllä selvästi.
  20. Ennen plussaa mulla jomotti alavatsaa menkkamaisesti ja vilunväreitä oli pitkin päivää. Näiden pohjalta teinkin testin dpo10. Silloin tuli haamu näkyviin. Muoks. Nyt osaan yhdistää myös unettomuuden/levottomat unet raskauteen. Niitä siis oli noin 5päivää ennen plussaa. Ja ovat jatkuneet nyt alkuraskauden aikana.
  21. Mä tein ensimmäisen haalean plussan dpo10. Dpo8 testiin ei vielä piirtynyt minkäänlaista väriä.
  22. wii, todella sydämeni pohjasta toivon, että saatte sen odotetuimman joululahjan Olet mielessä. Tuosta pcosta ihan yleisesti. Täältä saatujen kokemuksien perusteella ja lukuisia artikkeleita lukeneena päätin kokeilla todella vähähiilarista ja sokeritona ruokavaliota. Sillä kun on tutkitusti osoitettu olevan painonpudotuksen ohessa paras vaikutus raskautumiseen. Jätin siis viime kierron lopussa kaikki, siis aivan kaikki valkoiset sokerit pois ja hiilarit pidin minimissä. Eli ei pastaa ja perunaa ollenkaan. Leipää saatoin nauttia ravintolassa, samoin riisiä. Mutta en oikeastaan muuten niitäkään. Ainoa sokerinlähde oli ja on edelleen hedelmät. Sattumaa tai ei, raskauduin tässä kierrossa. Ja lisäksi iho kiittää, kasvoni ovat jälleen heleät ja raikkaat ylimääräisen kuonan poistuttua sieltä. Eli jos vain mahdollista ja energiaa riittää niin kannustan kokeilemaan sokeritonta ja hiilaritonta (hiilarihan on tosin usein pääosin sokeria) ruokavalioa. Paljon paljon tsemppiä kaikille pcos:n kanssa painiville. Muistakaa että ette ole yksin.
  23. Kiitos Sametti ja Nukkelapsi. <3 Tein äsken varmuudeksi apteekin oman digin, johon tuli "Raskaana 1-2". Joten kai se on pikkuhiljaa uskottava että meitä onnisti viimein. Vaikkakin niin epätodellista vielä kaikki!
  24. Haaveissa ja wii, kiitos. <3 <3 wii, sä olet pyörinyt mun mielessä paljon nyt näiden parin päivän aikana. Toivon todella sydämeni pohjasta, että myös sulle tuo maaginen OI-kierto nro 2 olisi se tärppikierto. Vaikkakin nyt ilmeisesti Letroista oli tullut inhottavia sivuvaikutuksia, niin toivon todella, että lopputulos on sitäkin onnekkaampi. <3 Isot halirutistukset. Olet todella mielessä! Haaveissa, et tiedäkään miten ihanasti olet tukenut tässä viime kuukausien aikana. Olen saanut sinulta voimaa niin paljon! Sitä apteekin digiä en saanut eilen hankittua, joten ostin tilalle kolme pakettia perus Pregcheckin liuskoja. Ehkä pääsen niillä alkuun ja lähipäivinä se digi sitten. Ohessa siis kuva tämän "aamun" tikuttelusta noin 7-8min kohdalla. Mun piti ottaa se kuva heti testiajan puitteissa 5min kohdalla, mutta kuvamuisti oli puhelimessa täynnä niin piti alkuun vähän tyhjennellä. Kivasti viiva on lähtenyt tummenemaan. Nyt dpo12. Odotan vielä pari päivää, ennen kuin uskallan edes vähän huokaista ja kenties liittyä odottelu-puolelle.
  25. ^ Ooooh, haamu. <3 Mä niin pidän Keko peukkuja sulle! Samoja oireita mullakin, vatsaa juilii koko ajan menkkamaisesti ja turvottaa. Voi kunpa nyt olisi iso plussa-aalto käynnistymässä. <3