Tuulina

Jäsen
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Tuulina

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kiitos vastauksestasi Sahina. Tällaistakin saattaa siis raskauteen kuulua. Itselleni tämä oli ihan uusi tuntemus tässä toisessa raskaudessa. Jäi hieman vaivaamaan, että voiko asian kanssa olla huoletta vai ei, kun lääkäri ei oikein osannut sanoa aiheeseen mitään.
  2. Minua kiinnostaisi samoin kuin Gildaa aiemmin tässä ketjussa, että onko etisestä istukasta aiheutunut mitään epämukavia tuntemuksia, erityisesti paineentunnetta? Kävin rv 18+6 valittelemassa lääkärille ikävää paineentunnetta lantionpohjalla, jollaista en muista kokeneena ensimmäisessä raskaudessa. Kohdunsuun ja -kaulan tilanne oli ihan kunnossa, mutta samalla lääkäri totesi etisen istukan. Hän ei kuitenkaan osannut yhdistää kuvailemaani oiretta etiseen istukkaan. Jostain muualta satuin lukemaan, että näin voisi kuitenkin olla. Millaisia kokemuksia teillä on etisestä istukasta?
  3. ^^^Hupaisaa, itsellänikin tuo mieliteko alkoi raskauden puolivälin lähestyessä. Olen oikein tyytyväinen, että on terveellisiäkin mielitekoja, sillä herkut maistuisivat taas aivan liian hyvin...
  4. Laitoin kysymykseni jo tuonne "Vaunukeskustelua II" -ketjuun, mutta kysytäänpä vielä täälläkin, jos täältä tavoittaisi ihmisiä, joilla on Britax-vaunuista kokemusta... Mielelläni kuuluisin kokemuksista! Onko kellään kokemusta Britaxin B-smart 4 -vaunujen "maasto-ominaisuuksista" lenkkipoluilla ja puistossa? (Kyseessä ovat siis 4 pyöräiset B-smartit.) Saimme rattaat ja kovan vaunukopan edullisesti käytettyinä, mutta nyt mietityttää pääseekö niillä yhtään edes puiston hiekkateille tai lenkkipolulla kävelylle vai ovatko ko. vaunut pelkästään kaupunkivaunut pienten puhkeamattomien renkaiden takia? Meillä vasta odotetaan ensimmäistä, joten tämä vaunuasia on vielä aika uutta ja mietityttää matkustaako vauva näissä mukavasti vai täristävätkö pienet renkaat liikaa epätasaisella alustalla... ? Mielelläni kuulisin sekä hyvistä että huonoista kokemuksista näiden vaunujen kanssa.
  5. Onko kellään kokemusta Britaxin B-smart 4 -vaunujen "maasto-ominaisuuksista" lenkkipoluilla ja puistossa? (Kyseessä ovat siis 4 pyöräiset B-smartit.) Saimme rattaat ja kovan vaunukopan edullisesti käytettyinä, mutta nyt mietityttää pääseekö niillä yhtään edes puiston hiekkateille tai lenkkipolulla kävelylle vai ovatko ko. vaunut pelkästään kaupunkivaunut pienten puhkeamattomien renkaiden takia? Meillä vasta odotetaan ensimmäistä, joten tämä vaunuasia on vielä aika uutta ja mietityttää matkustaa ko vauva näissä mukavasti vai täristävätkö pienet renkaat liikaa... ? Mielelläni kuulisin sekä hyvistä että huonoista kokemuksista näiden vaunujen kanssa.
  6. Nyt toisella kolmanneksella maistuu kaurapuuro voisilmällä sekä kiivit.
  7. Ensimmäisellä kolmanneksella maustekurkut erityisesti juustoleivällä. Maustekurkut auttoi myös pahoinvointiin paremmin kuin mikään muu. Herkuistä oli myös helppo pidättäytyä, koska mikään makea ei maistunut.
  8. Rv 19+2 tunsin ensimmäistä kertaa muljahtelua, jonka tunnistin varmasti vauvan liikkeiksi. Jo 3-4 viikkoa aiemmin on tuntunut kutinaa ja hetkellistä paineen tunnetta, mutta en vieläkään osaa sanoa varmaksi olivatko ne vauvan liikkeitä vai jotain muuta. Kyseessä on ensimmäinen raskaus ja istukka on etuseinässä.
  9. Dpo12 tuli aamulla haalea plussa Davidin testillä. Jo pari päivää aiemmin tuli roskisplussa samalla testillä, mutta siihen en uskaltanut vielä oikein luottaa,vaikka toiveet olivatkin korkealla. Laskin Dpo0 päiväksi ovulaatiotestin plussaa seuraavan päivän.
  10. Vinkiksi vielä kaikille, joista öljy maistuu pahalle, mutta kiinnostaisi silti testata: kannattaa imeyttää öljy palaan vaaleaa, paahdettua leipää ja syödä juustosiivun kanssa. Öljy ei maistu leivällä juuri lainkaan.
  11. Puolen vuoden yrityksen jälkeen tuli uteliaisuudesta testailtua myös vehnänalkioöljyä (ja greippimehua). Toisesta kierrosta, jossa öljy oli käytössä tuli plussa. Arvailla saa oliko öljyllä varsinaista vaikutusta raskautumiseen. Kiitoksia kaikille vielä vinkeistä ja kokemuksien jakamisesta, täällä mennään jo viikolla 18.
  12. Puolen vuoden yrityksen jälkeen tuli uteliaisuudesta testailtua tältä foorumilta opittuja kikkoja: greippimehua ja vehnänalkioöljyä. Toisesta kierrosta, jossa nämä kikat oli käytössä tuli plussa. Arvauksen varaan jää oliko kummallakaan kikalla varsinaista vaikutusta raskautumiseen, mutta lopputulos oli toivottu. Ainakin ovislimat olivat huomattavasti aiempaa runsaammat je siten helpommin havaittavissa greippimehun aloituksen jälkeen. Kiitoksia kaikille vielä vinkeistä ja kokemuksien jakamisesta, täällä mennään jo viikolla 18.
  13. Maha alkoi pömpöttämään heti ensimmäisen kolmanneksen jälkeen viikoilla 13-14, osin johtuen turvotuksesta. Painoa ei tuossa vaiheessa ollut kertynyt kuin puolisen kiloa lisää. BMI oli ennen raskautta 26,5.