babosa

Jäsen
 • Content count

  92
 • Joined

 • Last visited

About babosa

 • Rank
  Tavis
 1. Pikkanen, mikä tilanne?
 2. Pikkasella on kyllä tuplaviivaa molemmissa testeissä! Uutta testiä tänää/huomenna?
 3. Risunen, ihan selvä. Onnea!
 4. Haha, juu mä voin olla ihan väärässä, tuli vaan poikafiilis kun kuvaa /päätä katsoi
 5. Cherille sanoisin kallon muodon perusteella vauvaa pojaksi
 6. Rfsu on joo, ystävä tekee vielä toisella merkillä testin myöhemmin.
 7. Kaverin puolesta, mitä mieltä? Kp31 Muoks linkistä isompi/parempi kuva http://aijaa.com/WnSybO
 8. Mitä kuuluu vanilja?
 9. Onks jossain jo vol 10? Tahtoo tiirailla tikkuja
 10. Ok. Kiitos! Täytyy käydä liikkeessä katsomassa
 11. ^ olisko sulla kuvaa laittaa erityisesti noista farkkucapreista? Yritin netistä etsiä, mutta en löytänyt kuvaukseen sopivaa. Kiinnostais sellaiset kovin
 12. Joo kyllä mä sen tiiän että pari vkoa lisätään tohon. Lähinnä ajattelin se olevan jo 3+ kun viikkoja on melkein 6. Kiitos murkelo toivoa antavasta kommentista (ja ei pitäis siitä oireettomuudesta puhua mitään ääneen.. )
 13. Onko kokemusta digitesteistä? Voiko olla luottavaisin mielin jos cb digi näyttää 2-3 ja nyt rv 5+5/6? menin tyhmyyttäni tekee, kun on niin oireeton olo ja nyt vasta sitten huolettaakin. Tein muutaman tunnin rakossa olleesta pissasta. Samaa näytti viikko sitten torstaina testi.
 14. Tänään aattelin lähtee ostoksille, nyt rv5+5 ja turvotus on niin kamala, että olemassa olevissa vaatteissa on tukala olla ja näytän puolivälin ylittäneeltä.
 15. Mulla oli noi ^ ekan syntymän jälkeen ja oli kyllä mukavat! Nyt vaan tahtovat olla liian pienet, kun mahaa turvottaa ihan hirveästi ja painoa on tullut muutama kilo. Ostin omani babystylesta, siellä oli vaikka mitä värivaihtoehtoja Suosittelen!