nappinen

Aktiivijäsen
 • Content count

  126
 • Joined

 • Last visited

About nappinen

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

901 profile views
 1. Kiitos Aurelie positiivisen kokemuksen jakamisesta Mä päädyin käymään yksityisen vastaanoton eteisessä, heh. Kerroin vastaanotossa olevalle henkilölle murheeni ja tilanteeni itkua tuhertaen ja päädyttiin siihen ratkaisuun, että aloitetaan käynnit 3kk päästä.
 2. Kiitos sarvis kommentista (piti kirjoittaa jo edelliseen viestiin). Luin tätä ketjua nyt ajatuksella ja mieli vähän selkeytynyt. Mut hitsi vie miten monimutkaista tää homma voi olla. Nyt pohdin sitä, montako terolutia pitäis ottaa oviksen jälkeen.. lapsettomuusklinikalla sanottiin että vois ottaa vähemmän kuin 10 jos kierto tosi pitkä. Mut se mun käynti oli vaan pikainen tilanteen kartoitus, eikä varsinainen lääkäriaika. Menin vaan itkuisena itkuisena kysymään neuvoa ja päädyttiin siihen, että odotellaan vielä 3kk ennen varsinaista hoidon aloitusta. On tässä odoteltu 1,5v toista raskautta.. Oletteko te syöneet 10 tabua, vaikka ovis ois ollut vasta myöhään?
 3. Aiempiin kommentteihini lisäystä. Kävin yksityisellä lääkärillä raskaustoiveita pohtimassa ja sain sen 15.-26.pv ohjeen..nooh, olisi pitänyt valita suoraan lapsettomuusklinikan käynti. Kävin nyt sit juttelemassa ekaa kertaa siellä ja siellä lytättiin just se, ettei terolutia kannattais ottaa ennen ovulaatioo. Et voisi tehdä ovulaatiotestejä ja muutaman kuukausen kokeilla vielä Terolutilla 3 pv ovulaation jälkeen.
 4. Tää onkin hyvä keskustelu, kun kuuluvissa on vanhempien ja opettajien ääni
 5. Millasia viikkorahoja vuonna 2017 on?
 6. Omasta lapsuudesta muistan, miten pahalle tuntui kun isosiskolla oli kasvukipuja.
 7. Missä iässä kasvukivut ovat tyyppillisimmillään?
 8. Suosittelen nopeita digitaalisia mittareita, ovat nykyään tosi helppoja käyttää.
 9. Mä haluun itselleni tuota muumi-suihketta
 10. Onko toivoa löytää hyvä deodorantti ekosarjoilta?
 11. En luottaisi täysimetykseen ehkäisykeinona.
 12. Kivut vähenivät myös jonkun verran ja vuotoa niukasti.
 13. Mulla kierto pidentyi 5-10 päivällä.
 14. Onko nämä yleistymään päin?
 15. Rv10 lopetin jo. En pystynyt enää keskittymään ja nauttimaan ratsastuksesta.