Dottelia

Aktiivijäsen
 • Content count

  199
 • Joined

 • Last visited

About Dottelia

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://toivonro9.blogspot.fi/

Recent Profile Visitors

440 profile views
 1. Bianaca: pahoittelut =( Voimia toipumiseen. Mulle kävi samoin... keskeytyksen jälkeen tulin uudelleen raskaaksi mutta meni kesken heti alussa.. olin ehtinyt viikon iloita ja pelätä... sit meni puoli vuotta ja tulin jälleen raskaaksi mutta se paljastui tuulimunaksi.. kyllä tuntu ettei ikinä saada enää onnistunutta raskautta... jouluna sit sain positiivisen tuloksen testiin ja oli kyllä paras joululahja, mutta pelkoja on paljon.. nyt viikkoja on 19+0 ja olen päässyt 2 kertaa perinnöllisyyspolille ultraan. Tällä kertaa kaikki vaikuttaa olevan hyvin <3
 2. petrap: mä en ole vieläkään täysin toipunut menetyksestä joka koettin 10/2015. Se on pitkä prosessi =( Mua auttoi entien akuutissa vaiheessa blogin kirjoittaminen.. en hirveesti osannut ystäville puhua asiasta, koska koin että he eivät ymmärrä mitä kävin läpi.. tuskin ymmärsivätkään.. kuka voisikaan jos ei ole itse kokenut samaa.. Pyskologilla kävin myös, mutta en osaa sanoa auttoiko se.. paras lääke on ollut aika.. Tietysti pn tärkeää puhua menetyksestä ja käydä se läpi niin monta kertaa kuin siltä tuntuu.. Voimia sinulle surutyöhön <3 Mä olen nyt uudelleen raskaana.. tämä on kolmas raskaus menetyksen jälkeen.. eka meni kesken ja toinen oli tuulimuna.. pelkään tosi paljon että menetetään tämäkin pieni. Onneksi mulla on tulossa perinnöllisyyspoliklinikalle aika ja siellä ultrataan sekä käydään vielä se menetys läpi.
 3. Täällä yksi hermoilija, joka on aika varma tuulimunaraskaudesta.. tänään ois rv6+3. Oireet on paljon lievemmät kun aiemmissa raskauksissa näillä viikoilla ja lisäksi on tullut 2 kertaa vaaleanpunaista vuotoa.. Siitä asti kun vuotoa tuli ekan kerran olen ollut varma että tämä raskaus on tuhoon tuomittu. Menen ykistyiseen neuvolaan ultraan ensi tiistaina.. mutta tuntuu kyllä että pää ei kestä sinne asti Tää lapsi ois ollut niin toivottu.. 2 vuotta toivottu lasta ja siihen on mahtunut yksi keskenmeno ja yksi raskaudenkeskeytys.
 4. Meille syntyi 29.10.2015 rv 19+5 pieni tyttö. Hänellä todettiin äärimmäisen vaikea rakennepoikkeavuus päässä ja sydämessäkin oli iso poikkeavuus, eikä annettu selviämismahdollisuuksia. Juuri nyt tuntuu että hukun suruun enkä selviä tästä koskaan.
 5. Haluaisin ostaa sykenäytöllisen dopplerin. Käy myös puhelimeen liitettävä versio.
 6. selkee tapaus. Onnea chia
 7. No me ei kyllä onnitteluita oo saatu kolmannen lapsen jälkeen, ei edes kun vauva on synytynyt mun mielestä aika julmaa ja epäkohteliasta. Itse ollaan onnellisia jokaisesta lapsesta ja toetutetaan omaa haavetta ison perheen suhteen. Niin ois kiva jos muutkin osais iloita meidän kanssa mutta plaah.. ei se vaan mee niin.
 8. http://aijaa.com/YjvmKX tossa on vielä tänään tehdyt, mun silmiin näkyy kuvassakin ilman siristelyitä
 9. Näkiskö joku muukin haamut näissä? http://aijaa.com/rL8vj1 http://aijaa.com/cVOUtO
 10. Vuosien varrella on sekä tjottailtu että yritetty ja kummallakin tavalla on tulosta saatu aikaan.
 11. 19-vuotiaana sain esikoisen, täytin saman vuoden aikana 20.
 12. ensimmäisen ja toisen välillä 1v10kk, toisen ja kolmannen välillä 1v5kk, kolmannen ja neljännen välillä 4v, neljännen ja viidennen välillä 1v4kk.
 13. Ei taida suurperheen mamit kovin aktiivisia olla??? Täällä yksi 5 lapsen äiti. Kuudes ehkä tulossa. SItä kuudetta ei ainakaan vielä tuu.. meni kesken.
 14. Yksi sektio takana. Toivuin ihan hyvin, tai no henkinen toipuminen kesti pitkään. Sektio tuli yllätyksenä. Silloin sanottiin että jos tulee vielä toinen sektio niin kaikki tulevatkin syntyy sen jälkeen sektiolla, mutta mitään rajoittavaa määrää ei ole kyllä mulle sanottu. Varmaan hiukan tapauskohtaistakin.