Salamma

Jäsen
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

About Salamma

  • Rank
    Tavis
  1. Vaikka raskaus on vasta alussa, niin tiedän ottavani äitiyspakkauksen, sitten kun sinne asti päästään. Se on kyllä todella hienoa, että meillä Suomessa jaetaan moisia.
  2. Mulla on ihan samanlaisia tuntemuksia, kuin niin monella muullakin täällä. En halua kertoa juuri kenellekään ennen kuin tiedän itse, että kaikki on hyvin ja keskenmenon riski ei ole enää niin suuri.
  3. Tein samoin kuin moni muukin eli kuvan otin digitestistä ja nakkasin testit surutta roskiin.
  4. Pivillä selkeä plussa, onnea!
  5. Kaksiossa asutaan ja on mietitty muuttoa kolmioon. Vielä ei kuitenkaan pidetä kiirettä asian kanssa. Saa nähdä muuttuuko kiireeksi, kun raskaus etenee.
  6. Itse olen aika samassa vaiheessa ja tosi samanlaiset ajatukset. Tiedän, ettei pitäisi lukea niin hurjasti netistä kaikkia kauhutarinoita, mutta jotenkin niitä tulee silti luettua. Toivottavasti kaikki kuitenkin menee hyvin. Ehkä kun raskaus tästä etenee, niin varmuus siitä, että kaikki on hyvin, myös kasvaa.
  7. Ennen plussaa oireina oli menkkamainen mahakipu ja yökötys. Myös rinnoista tuli todella kipeät.
  8. En ajatellut kertoa, kuin ihan muutamalle läheiselle ystävälle. Miehen kanssa tehtiin testi yhdessä, joten tiesi heti kun minäkin. Omille vanhemmille kerrotaan vasta, kun tiedetään kaiken olevan kunnossa.
  9. Tein kaksi testiä. Ensimmäiseen tuli jo vahvasti kaksi viivaa ja varmistin tuloksen vielä digitestillä.
  10. Yritystä takana 1,5 vuotta ja lapsettomuustutkimuksiin varattu jo aikasumista. Sitten Tänään tulikin testiin ne kaksi maagista viivaa. Pitihän se vielä digillä todeta ja se sanoi raskaana 2-3 viikkoa. Epätodellinen olo.