Maakrapu*

Rekisteröitynyt
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Maakrapu*

  • Rank
    Aloittelija
  1. Kyselin eilen lastenturvassa tuosta duoseatin sadesuojasta. Heillä ei kuulemma ole koskaan ollutkaan sitä myynnissä. Myyjä sanoi että istuimeen on myyty muita peräkkäin istuvien sadesuojia, ilmeisesti lähinnä pikkupiiaa.
  2. Piitukka, vaikuttaa siltä että meillä on ollut hyvinkin samankaltainen tuo ostotilanne, ihan sama keskustelu ainakin käyty. Tosin minun tapauksessa duoseat tuli jo kolmanteen kotiin, eli myyjä ei myöskään voinut olla varma oliko setti kokonainen. Mä epäilen että tuo ajatus kolmiotyynystä tulee tosiaan jostain nettikeskustelusta ja on väärä - mua ainakin hiukan jo epäilyttää istuimen turvallisuus jos vauvan kohottaa siitä istuimen rungosta ylöspäin - silloinhan vauvaa ei tue sivusuunnassa muu kuin se pehmeä lämpöpussi. Aiemmista keskusteluista olen lukenut, että ainakin joku olisi käyttänyt duoseatissa kahta tavallista sadesuojaa. Mä aluksi ajattelin, että kirkas yhtenäinen sadesuoja olisi kiva kun se suojaisi myös kasvoja ja hyvinhän tuo B dualin sadesuoja noihin meni. Mutta sitä ei saa riittävän etäälle lapsen kasvoista kun lippa on niin lyhyt + ilmareiät osuvat kuomujen kohdalle, niin pelottaa ajatella kuinka ilma sitten vaihtuisi siellä alla => en siis uskalla käyttää. Eli varmaan meilläkin mennään kahdella tavallisella sadesuojalla.
  3. Kiitos vastauksesta Mungopapu. Jos sulla on jo entuudestaan olemassa rider runko niin, ehkäpä duoseat voi olla kiva hankinta teillekin. Etuistuin on tilava ja siihen kyllä mahtuu isompikin lapsi. Kannattaa kuitenkin huomioida, että se ei ole säädettävissä millään lailla, ei siis saa makuuasentoon tms. Lisäks kun tää on jo poistunut malli, mä mietin noiden soveltuvuutta esim. sade/viimakeleihin - eli pitäis jostain saada sadesuoja joka suojaa riittävästi myös sitä etuistuinta, joka muuten on kyllä tosi avoin. Meillä on erikseen toiset tuplat (B dualit) hiukan siivompaan menoon ja mietin sopisko niiden sadesuoja myös näihin mutsyihin (siis duoseatiin). Edelleen kuuluttelen, jos jollakulla olisi vielä tietoa tuon kakkosistuimen footmuffiin alkuperäisestä kokoonpanosta. Eli kuuluuko siihen oikeasti joku kolmiotyyny, vai olenko käsittänyt väärin jostain nettikeskustelusta? Koitin asiaa jo aika lailla googletella enkä löytänyt kuvaa sellaisesta. Mun mielestä se pyllyalaspäin asento olis kyllä sopinut ihan hyvin meidän esikoiselle. Mutta jos tyyny kuuluisi olla, voisin ihan hyvin käydä ostamassa kolmionmuotoisen vaahtomuovin palasen ja verhoilla sen, kun tässä kuitenkin on vielä aikaa.
  4. Eka viesti tälle foorumille Osaiskohan joku auttaa, laittaa vaikka kuvan / linkin jos mahdollista? Ostin käytettynä mutsyn rider malliston duoseatin & newborn (nro2/small) footmuffin. Olin ymmärtänyt että siihen kuuluisi joku kolmiotyyny, jolla takaistuimen saisi suoraan. Ostamassani newborn footmuffissa on kuitenkin vain sellainen suora tyynyosa. Eli puuttuuko ostamastani setistä joku tyyny? Jos joku voisi laittaa kuvan, niin voisin vaikkapa tehdä sellaisen... Muutenkin jos jollain on vinkkejä tuon duoseatin käytöstä vastasyntyneen kanssa, niin mielellään kuulisin... Meillä on tulossa toinen vauva 14 kk ikäerolla, uskoisin siis että duoseatin käyttöaika tulee olemaan meillä aika pitkä Meillä urban riderit ovat käytössä (kävely)vaunulenkeihin. Menivät talvella kelissä kuin kelissä, samoin nyt keväällä kun metsäpoluilla on jäätä ja mutaa jne ei vaunujen puolesta tarvitse vaihtaa reittiä. Mutta ostarilla tykkään itse enemmän rattaista joissa kääntyy etupyörät.