mymmeli85

Aktiivijäsen
 • Content count

  457
 • Joined

 • Last visited

About mymmeli85

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

402 profile views
 1. Kuopuksen synnytys kesti 50 minuuttia. Olin jo tosi kipeä kun kätilö tarkisti kohdunsuun tilanteen meidän ollessa vielä vuodeosastolla. Sanoi mun olevan 5cm auki. Sinä aikana kun nousin tutkimuspöydältä ylös lattialle seisomaan (joka kesti ehkä 20 sekuntia koska supisti koko aika) olinkin jo 10 senttiä auki ja alkoi ponnistuttamaan. Kätilö pyysi toista hakemaan vielä sänkyä, että kärräävät mut saliin mutta sanoin, että pää tulee jo. Eipä siinä auttanut muu kuin mennä lattialle makaamaan ja siinä sitten kuopus syntyi. Ponnistusvaihe oli muutaman minuutin. Hieman oli pöllähtänyt olo jälkikäteen
 2. Mulla oli keskenmeno (spontaani kylläkin) 8/2015, esikoisen synnytys kesti 3h 47 min 9/2016. Eli tosi nopea.
 3. Moikka @hoobi, oltiin samaan aikaan lokakuisissa 2018 Mitä teille ja kaksosille kuuluu? Mulla on täysin samat fiilikset hoobin kanssa. Mies ei lisää haluaisi ja mun tuntemukset vaihtelee vähän väliä haluanko vielä yhden lapsen vai en. Joka toinen hetki suren jos en saakaan enää ikinä niitä kahta maagista viivaa, tuntea potkuja, käydä ultrassa, ja joka toinen hetki olen iloinen kun arki on jo suht helppoa ja lapset voi välillä jättää hoitoonkin. Sympatiat siis vain täältäkin
 4. Esikoinen sai alkunsa kahden vuoden yrittämisen jälkeen 8. ovulaatioinduktiosta. Tukena Lugesteron pari viikkoa plussan jälkeen. Toinen lapsi sai alkunsa luomuna kuukautta ennen lapsettomuuspoli käyntiä. Tukena oli muistaaksen taas Lugesteron sen pari viikkoa.
 5. En tiedä mihin kysymykseni laittaisin niin laitan sen tänne kun ehkä aihetta eniten liippaa. Miehen kanssa päätettiin jo, että kaksi lasta riittää. Nyt kuitenkin viime päivinä ollut samanlaisia oireita kuin kuopuksesta ennen plussaa. Keskeytetty yhdyntä ollut käytössä ja ensimmäinen lapsi saanut alkunsa avustuksella niin kovinkaan todennäköistä raskauden ei pitäisi olla vaikkei toki mahdoton. Varsinainen kysymys, onko täällä muita jotka joka toinen hetki ajattelee, että ei haluaisi kolmatta lasta, ja joka toinen hetki miettii, että pettyy jos ei testi olekaan plussa? Dbo:sta ei ole mitään käryä eli en tiedä koska testaisin.
 6. Mä näen tuossakin kyllä hailakan viivan. Jospa se vielä vahvistuisi?
 7. Onnea @stina! Minä tikutin ovista parikin kertaa päivässä vaan negaa näytti aina vain. Nyt kuitenkin rv 34+4 menossa
 8. @Ewwwien haamu bongattu! Ja onnea @tossu-83 plussasta!
 9. @wannabemommy Mä näen kyllä väriäkin!
 10. Ootko @Laa-Laa testannu uudestaan?
 11. Minäkin näen haamun @Laa-Laa!
 12. Onnea @Maallinen olento!
 13. Mulla oli about samanlainen viiva dpo 10 ja dpo 11 tein digin, joka näytti raskaana 1-2. Eli mä sanoisin, että tee
 14. @Maallinen olento Nään selvästi viivan! Mun mielestä on vähän punertavakin, aika samanlainen mitä itsellä oli samana päivänä.
 15. Mä oon myös näkevinäni molemmissa jotain. Toivottavasti ovat sitä itseään!