amento

Aktiivijäsen
 • Content count

  275
 • Joined

 • Last visited

About amento

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä lapsi ulkoili itsekseen rivitalon takapihalla vähän yli 2-vuotiaana. Näin toki koko ajan ikkunasta hänet ja ovikin oli auki sisälle. Omakotitalossakin hän sai 2,5-vuotiaasta asti olla pihalla itsekseen, yleensä odottamassa äidin ja pikkuveikan pukemista tai sitten muiden tultua sisään, jäi vielä hetkeksi leikkimään. Piha on aidattu, mutta tielle ei ole porttia, joten katson vähän väliä ikkunasta, missä lapsi on (yleensä omalla hiekkalaatikolla tai leikkimökissä). Lisäksi on sovittu, että talon tai autotallin taakse ei saa mennä, vaan pitää pysyä etupihalla näköetäisyydellä. Hyvin on mennyt.
 2. Onkohan näitä palloja enää joulun jälkeen missään alessa tms? En löytänyt ennen joulua mistään (tosin en varsinaisesti metsästänytkään..) ja nyt olisi kiva vielä saada pallo, kun esikoisellakin on omansa.
 3. Meilläkin on tuo 2008 vanupuku ja nyt tämä uusi. Onpas todella selkeä kokoero! Viimeksi jäikin kevätvauvalla tuo vanupuku kokonaan käyttämättä.
 4. Mulla ois kahdet 2010 pakkauksen kestovaipat eli Kushiesit ja ne valkoiset vaipat. Vaihtaisin niitä mielellläni 2011 vaippoihin, jos joku haluaa tällaisen vaihtokaupan tehdä. Voin myös mahdollisesti ostaa niitä vihreitä Muksut-vaippoja 2011 pakkauksesta. Kannattaa laittaa YV
 5. Saapumisilmoitus ja paketti tuli eilen (tilattu 20.5). Ihana oli, kannatti odottaa
 6. Kyllä kestää pakkauksen saamisessa! Onko jollekin jo tullut?
 7. Meidän pakkaus on tilattu 20.5 eikä ole vieläkään tullut noutoilmoitusta.
 8. Ihana paketti tosin aika poikamainen väritykseltään. Kestovaipoista iso +, esikoisen paketissa oli vielä Imsen flanelletteja, jotka olivat mielestäni hankalampia käyttää. Nuo uudet kestot tulisivat heti käyttöön. Toivottavasti siis saan tämän pakkauksen, pitää venyttää hakemusta viimeiseen päivään.
 9. Minä en myöskään kaipaa tuttipulloa. Jos imetys ei syystä tai toisesta onnistu heti kunnolla, lisämaitoa tulisi suositusten mukaan muutenkin mieluummin hörppyyttää kuin antaa pullosta. Jos ongelmat jatkuu pidempään, saa pullon varmaan hankittua lähes mistä tahansa lähikaupasta. Toivon, että 2011 pakkauksessa olisi kestovaippoja, mutta Kushies-vaipan sijaan ottaisin mieluummin vaikka yhden Myllymuksujen taskuvaipan. Tai sitten harsoja ja villikset
 10. Ekasta 16+ (istukka takaseinämässä) ja tokasta 14+5(istukka takaseinämässä). Potkut tuntuivat vatsan päälle molemmista noin viikko liikkeiden tuntemisen jälkeen.
 11. 1,5v poitsulla on nyt 16 hammasta, niillä syö jo kummasti vaikka mitä.
 12. Meilläkin on hoidon aloitus ajankohtaista nyt pojan ollessa 1v 4kk. Hieman jännittää etukäteen, mutta uskon kyllä poitsun pärjäävän ryhmässä alkutotuttelun jälkeen. Kävelty on jo puolisen vuotta, syöminen sujuu lusikalla tai sormin ja puhettakin tulee noin 15 sanan verran. Ja pitää kyllä todennäköisesti puolensa, vaikka ei sanoja tulisikaan. Päiväkodin pihalla ollaan käyty leikkimässä ja pitäisi vielä kerran käydä ryhmään ja hoitajiinkin tutustumassa (yksi pikavisiitti on tehty). Ekalla viikolla pidennetään hoitoaikaa hieman päivä päivältä, ja toivotaan että kaikki menee hyvin.
 13. Meilläkin on tämä vaunulelu ja puudeli sekä aasi pyörillä. Ihania. Avainlelua ei ole, mutta poitsu tykkäsi kylässä sellaisella pienempänä leikkiä.
 14. Voi panda, kuinka rankkaa teillä on ollut. Todella koskettava teksti, toivottavasti tulevaisuus tuo tullessaan kaikkea positiivista ja vauvasen kuntoutuminen etenee hyvin.
 15. ^tuohan on kiva kuulla, soijarouhe on niin kätevää ja helposti lisättävissä ruokaan kuin ruokaan. Soijasuikaleitakin voinee käyttää sitten, kun niitä jaksetaan vähän enemmän pureskella.