Leno

Aktiivijäsen
 • Content count

  198
 • Joined

 • Last visited

About Leno

 • Rank
  Aktiivi
 1. Keskenmeno rv6+1, uusi pieni tärppäsi heti seuraavasta oviksesta joka oli reilut 2 viikkoa km:n jälkeen.
 2. 3-4 ehkäpä, tällä hetkellä on 2 ja kyllä mulla rakkautta vielä riittäisi jaettavaksi.
 3. Madagascar-elokuvat on meillä vaille 4v:n mieleen, kun muutenkin on aina tykännyt eläimistä.
 4. Apteekin oma ja Pregcheck hyviksi todettu.
 5. Mulle tuli poikaolo vähän hassusti vain siitä, että miehen ystäväpiiriin (siihen aikaan en vielä tuntenut täällä muita kuin miehen ystäviä) tuntui syntyvän pelkästään poikia ja saman kuvittelin tapahtuvan meillekin. Olin kuolla nauruun sitten rakenneultrassa, kun vauva levitti haarojaan ja esitteli vehkeitään - niin sen vaan piti mennäkin.
 6. Joakim - jotenkin kulunut, en oo ihastunut. 6 Emily?
 7. Huuko - en tykkää, kuulostaa liian suomalaiselta mun korviin. Ei muita versioita Hugosta, kiitos. 4. Vanessa?
 8. N.10kk ikäisenä.
 9. Ihan ekat maistelut 4kk iässä, taidettiin aloittaa mangolla ja porkkanalla. Imetys oli kuitenkin pääosassa 6kk asti, jonka jälkeen alettiin maistattamaan enempi. Aika verkkaiseen tahtiin mentiin, ei otettu paineita.
 10. Martta - aika söpö nimi toisaalta, vaikka omaan makuuni myöskin aika vanhahtava. 7 Madeleine?
 11. Meillä tosiaan kulkeminen helppoa ihan julkisillakin, mutta silti autokuume on nyt ihan huipussaan ja päätettiin, että mies vielä tän kevään aikana aloittaa autokoulussa. Toinen lapsi on toiveissa, ja mies järkeili sitä että helpompaa kuljettaa kahta muksua autolla varsinkin pitemmillä matkoilla joten myönnyin. Ihan vaan periaatteesta aion kuitenkin käyttää myös julkisia.
 12. Rv18 alkoi vasta selkeästi näkymään, että on jotain muutakin kuin omaa mahaa.
 13. Roskiin meni, mitäpä sitä säilyttelemään pissatikkua.
 14. En löytänyt tälle aiheelle omaa ketjua, mutta jos jossain on tästä jo keskusteltu niin saa linkata. Eli siis: keskustelua siitä, kuinka tärkeä asia auto on ollut lapsiperheessä vai onko tullut käytettyä vain julkista liikennettä. Meillä on pian 4v täyttävä poika ja koskaan ei ole ollut autoa (eikä kortteja). Täällä missä asumme on julkinen liikenne toiminut niin hyvin, että kulkeminen on ollut vaivatonta. Vauva oli kolmiviikkoinen, kun kulki ekan kerran paikallisbussilla ja siitä lähtien olemme sitä käyttäneet monta kertaa viikossa. Koskaan ei ole ollut ongelmia. Myöskin pitkät matkat on onnistunut kaukoliikenteen busseilla ja junilla. Nyt kuitenkin on tullut autokuume ja mies olis halukas menemään autokouluun. Mulla itelläni ehkä järki sotii vielä sitä vastaan, että onko se auto nyt niin tarpeellinen mutta kait sekin lopulta helpottais vähän menemisiä ja tulemisia.