chia

Aktiivijäsen
 • Content count

  606
 • Joined

 • Last visited

About chia

 • Rank
  Aktiivi

Recent Profile Visitors

637 profile views
 1. Vahingossa eksyin tänne ja @sarvis!! Onnea!!
 2. Toi olis kyllä niin kaunis plussa! @Maisamou Täällä ainakin peukut pystyssä teille ja mielenkiinnolla seuraan!
 3. @Eleeo Mä sanoisin samoin kuin nasunen!
 4. Eräs maanantai supistukset alkoivat noin neljän aikaan iltapäivällä ja tyttö syntyi torstai-iltana ysin jälkeen. Eli 4 miellyttävää päivää. Toivon, että tää toka hoituis inan nopeemmin.
 5. Ekan ja tokan välille tulee kolme vuotta ja ehkä maksimissaan kuukausi päälle.
 6. Esikoisesta olin pari viikkoa vajaa 28 v. ja nykyinen syntyy todennäköisesti viikon kaks mun 31-vuotissynttäreiden jälkeen.
 7. Ekassa raskaudessa itkin jollekin blogille, jossa oli pitänyt viedä kissa lopetettavaksi. Tämä tapahtui kolmeen eri otteeseen, koska aina eksyimme siihen blogiin. Tässä raskaudessa lauloin yks aamu töihin mennessä joululauluja, niin niille rupesin vollaamaan.
 8. Kysyttiin esikoisesta ja aiotaan kysyä myös tästä tulokkaasta. Miehen äiti ei halua tietää vauvan sukupuolta, joten hänet on pidetty pimennossa. Tosin nyt on paljastumisen vaara, kun tuleva isosisko voi lipsauttaa.
 9. Esikoisesta otettiin pakkaus, tästä toisesta taidetaan ottaa rahana.
 10. Ekasta suunnilleen kuudennesta, mutta pitkien kiertojen vuoksi 8 kuukautta siinä meni. Tokasta yk3, mutta kahdessa ekassa oli ajoitukset sellaiset, et olis kyllä saanut olla kaikki planeetat kohdillaan tärppiin.
 11. Esikoisesta dpo 10 ja tästä toisesta taisi olla dpo 11. Eivät olleet tummia viivoja, mutta ei tarvinnut kyllä yhtään tihrustaakaan. Siitä huolimatta en oikein uskonut viivoja todeksi.
 12. Mulla ja meidän kissalla ei ole koskaan olleet ihan parhaat välit. Raskauduttuani tilanne meni vielä pahemmaksi, eikä kissa voi juurikaan sietää mua, hyökkäilee hulluna päälle. Asuttiin mun vanhemmilla silloin, nyt jo muualla, mutta kissa piti nyt ainakin hetkeksi jättää sinne, koska ei meidän yhteiselosta tulis todennäköisesti mitään pienessä kämpässä. Täytyy tarkkailla tilannetta uudelleen vauvan syntymän jälkeen. Harmittaa.
 13. Oi, onnea, Tikrunen!!