kinuskimansikka

Aktiivijäsen
 • Content count

  1552
 • Joined

 • Last visited

About kinuskimansikka

 • Rank
  Addikti

Recent Profile Visitors

678 profile views
 1. ^ Pistän paremmaksi. Mulla tuli pari kertaa ylitys kun olin syönyt täydellisesti radiohjeiden mukaan. Ja kun söin mitä sattui vanhaan tapaan niin arvot priimat Meille syntyi myös hoikka ja pitkä poika rv 42+1
 2. Ei tarvi palauttaa.
 3. Mulla tuli ylitys kaksi kertaa - niillä kerroilla kun söin radiohjeiden mukaisesti. Mutta kun söin mitä sattui (suklaata, heseä jne) niin ei mitään ylityksiä Outoa mutta toimivaa. Vauva arvioitiin nelikiloiseksi ja oli 3,6 kiloa. Eli normikokoinen vauva.
 4. Kannattaa myös huolella lämmittää kädet. Kylmistä sormista ei verta tuu kunnolla.
 5. Me ollaan sanottu kaikille että ei saa laittaa nettiin eikä kukaan ole ihmetellyt. Oikeastaan ainoat kommentit on olleet "no ei tietenkään" tms, eli ei ongelmaa. Tosin anoppi meni ihan paniikkiin kun tajusi että oli whatsappilla lähettänyt kuvia siskolleen - me kun oltiin sanottu että "ei kuvia someen". Jouduttiin sitten tarkentamaan että tuo on ihan ok
 6. Joo, mä kanssa mietin että tää mun flunssa vaikuttaa. Ja mittailin Samana päivänä monta arvoa niin tuo oli ainoa kun oli rajan yli.
 7. ^ En usko että muutamasta tulee insuliinia. Varmaan juttelette siitä ruokavaliosta että miten sitä vois vielä muuttas ettei tulis ylityksiä.
 8. Mä oon UNOHTANUT mitata mun verensokeria. Ei hitto! Jo monta viikkoa... Siis aiemmin ei ollut mitään ylityksiä (ihan sama mitä söin) ja siksi sen suhteen varmaan laiskistuinkin. Mutta oikeesti... Äsken nyt mittasin ennen lounasta arvon (eli viimeks oon syöny aamupalan) niin oli 5,6, eli yli Ei paljoa mutta ylitys kuitenkin. Voi perseen perse mitäköhän kamalaa mä oon nyt saanut aikaseksi ja MITEN tyhmä ihminen voi olla?!
 9. Se ettei voi syödä ibuprofeiinia. Kaikki kolotukset (liitoskivut, selkäkivut, rannekanavaoireyhtymä, flunssa, päänsärky) menis paljon mukavammin jos vois syödä buranaa. Mä haluan buranaa. Ja nukkumisongelmat, ne ärsyttää myös. Ja nyt (40+6) se saakelin jokottelu.
 10. Mä voin nyt tässä 10 päivää ennen laskettua aikaa tulla tunnustamaan syntini. Oon juonut viiniä max yhden annoksen kerrallaan kun sitä on ollut tarjolla. Siis en kotona, mutta häissä, illalliskutsuilla jne. Veikkaisin että keskimääräiseksi kun tän vetää niin olen juonut yhden annoksen kolmen-neljän viikon välein. Ei ole kyllä yhtään paskamutsifiilis noista. Mun paskamutsifiilis on tullut liiallisesta suklaasta, roskaruuasta ja cola zerosta. Eli llisin halunnut elä terveellisemmin raskausajan mutta sen sijaan olen elänyt normaalia epäterveellisemmin. Ja ymmärrän Ashley sun alkoholihimon, mähän kävin jo pari kuukautta sitten alkossa ostamassa varastoon hyviä punaviinejä synnytyksen jälkeiseen aikaan. Kun sittenkään määrät ei ole kovin isoja niin panostin laatuun.
 11. ^ Nää on yksilöllisiä mutta ilmeisesti pieni hiilarivälipala just ennen nukkumaanmenoa auttaa monilla.
 12. Jep, tuo on toki hämmentävää mutta sehän radineuvolan tavoite on ylipainoisilla, että ne laihtuisi. Se on sitten toinen keskustelu että onko se fiksua..
 13. ^^ Käpyemo kyllä se nimenomaan on se 1600kcal ruokavalio radiohjeessa jos on ylipainoa. Tosin se miten ne sitten määrää sen että tarviiko niitä kaloreita miettiä on toinen asia. Mä esim olen ylipainoinen eikä kuulemma tarvi laskea kaloreita. Ja miumiumi, mun mielestä on aina hassua miten eti tavalla joutuu suhtautumaan noihin hiilarimääriin. Mä esim jouduin lisäämään ihan todi paljon hiilaria, aloin esim syödä säännöllisesti pastaa, koska en saanut tarpeeksi (paitsi tietty syömällä karkkia tms mutta kun niitä nyt ei tietty pitäs syödä muutenkaan)
 14. Mun täytyy, näin niinkun tupakoitsijana sanoa suoraan että mä en kyllä ymmärrä tipan vertaa että ei lopeta tupakointia kun plussa napsahtaa (ja jatka tupakoimattomuutta ainakin imetyksen aikaa). Joo, voi olla vaikeeta mutta sitten on. Elämä heittelee. Todellakin paheksun tupakoivia raskaanaolevia. Nimimerkillä ai hitto tekee mieli röökiä mutta ei maha mitään - jos hyvin käy ja imetys toimii niin ainaki vuosi vielä ilman (ja toivottavasti sitten ei teekään enää mieli).
 15. Ymmärrän!