tirru

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About tirru

  • Rank
    Aloittelija
  1. Jouduin kertomaan jo joskus viikolla 12 eli ennen ensimmäistä ultraa. Kesälomat oli alkamassa enkä kehannut venyttää kuukautta kun tuntui, että maha alkoi näkyä jo tuossa vaiheessa.
  2. Ponnarilla taisin jatkaa farkkuja jo melko pian, ehkä rv6. Kymppiviikolla taisin ensimmäiset mammahousut ostaa ja kylläpä tuntui hyvältä! Nyt rv15 ja muutamia mammapaitoja jo käyttänyt kun suuri osa normivaatteista ei tunnu istuvan kovin hyvin.
  3. Meillä ainakin neuvolasta saatiin ihan erilaiset suositukset kalan suhteen kuin mitä THL:n suosituksissa on. Esim. kuhan syöntiä ei neuvottu välttämään lainkaan. Jopa hauki taidettiin sanoa turvalliseksi :/
  4. Mulla pahimpia tähän mennessä olleet rakennus- ja sisustusohjelmat. Erityisesti se kohta, jossa paljastetaan lopputulos!
  5. Ennen plussaamista osasin epäillä raskautta, sillä oli lievää etovaa oloa, turvotusta, väsymystä ja välillä ihan jäätävän kylmä. Plussaamista edeltävänä iltana myös alavatsaa alkoi nipistellä.
  6. Pahoinvointi alkoi heti plussaamisen aikoihin ensimmäisillä viikoilla. Nyt rv15 ja silloin tällöin edelleen etovaa oloa, mutta pahin tuntuu olevan ohi.
  7. Meillä olisi kanssa saatavilla paljon vaatetta ja tavaraa sukulaisilta ja tutuilta, mutta silti ihan periaatteesta pakkaus halutaan ottaa esikoiselle
  8. Meillä ei neuvolassa kokeiltu rv9, ultrassa rv13 kuului selkeät äänet. Kotidopplerilla en ole ääniä muutamalla yrityksellä saanut kuulumaan.
  9. Viikkoja 6+ ja nappi ei ole mennyt pariin viikkoon enää housuista kiinni. Turvotus on aikamoista, mutta vielä ei onneksi muille näy. BMI 21.
  10. Tämä on kyllä kinkkinen kysymys. Toisaalta tekisi mieli kertoa kaikille läheisille, mutta toisaalta tuntuu että haluaisi pitää omana salaisuutena vielä hetken aikaa. Nyt siis 6+5 ja perheet ja muutama ystävä tietää. Lähipiirissä ei ole keskenmenoja ollut, joten niitä ei osaa samalla tavalla pelätä, vaikka riskin toki tiedostaakin. Olen kuitenkin yrittänyt olla liikaa miettimättä riskejä, jottei koko alkuraskaus menisi pelon vallassa, vaan osaisi nauttia tästäkin ajasta.