katarina

Rekisteröitynyt
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About katarina

 • Rank
  Aloittelija
 1. Ei vastauksia mulle. Lopetin sitten varmuuden vuoksi kyseisen tuoteen käytön. Eipä ole oireet siitä kummemmin pahentuneet.
 2. Miehen kanssa yhteistuumin tutkittu tikkuja. Toinen yrityskerta menossa ja eka tikutus. Huutava plussa kp15!!! Nyt jälkeenpäin voi jännittyneenä ja tyytyväisenä odotella.. Toivottavasti se pikkuinen sieltä olisi pian tullakseen...
 3. Ääh, mulla on ihan samalla lailla. Koko ajan pitäis lapata ruokaa luukusta sisään. Paino saattaa muutamankin päivän kiireisellä ja huolimattomalla syömisellä tippua puolestatoista kilosta kahteen kiloon joka on jo mun bmillä tosi paljon. Silti hoikkuudestani huolimatta oon ollut koko elämäni tosi terve ihminen.
 4. 18,1 eli laskurin mukaan lievä alipaino. Normaalipaino olis jos lihoisin vielä kilon. Painoa on tullut lisää 4kg parin kuukauden aikana kun lopetin tupakanpolton kun päätettiin alkaa vauvahommiin että hyvin hoikka oon aina ollut. Lisää varmasti siis tulossa. Kaikki sisaruksenikin siroja ja pieniä.
 5. Heippa! Rekkasin nyt tänne kun tätä lukenut jo kuukauden. Yk2 menossa. Toivottavasti viesti tulee nyt oikeeseen ketjuun. Eilen alkoi vaivaamaan kovasti eräs asia josta toki juttelen vielä lääkärini kanssa kunhan sinne pääsen, mutta löytyisikö täältä mahdollisesti ketään joka pystyy yhtään avaamaan tätä asiaa mulle.... Mulla on siis joka vuosi siitepölyallergiaa ja aloin pari kk sitten syömään Kverilla nimistä luontaistuotetta. Naturanetti sanoo että Kverilla sisältää mm. Plantagoa joka vaikuttaa limakalvoja supistavasti. Tässä vielä lainaus: "Allergisessa reaktiossa limakalvoilla on taipumus laajentua, jolloin normaalit liman kulkutiehyet tukkeutuvat ja lima pyrkii tulemaan nenän kautta ulos. Plantagon vaikuttavat aineet supistavat limakalvoja, jolloin normaali liman kulkureitti on mahdollista ja niistämisen tarve vähenee." Voisko tosta olla jotenkin haittaa raskaaksi tulemisen yhteydessä? Joo, tosi neuroottinen kysymys, tiedän, mutta tällä hetkellä oon niin paneutunut tähän asiaan ja karsimaan kaikki turhaan haittaavat tekijät pois. Oonko käsittänyt oikein että limakalvot kuitenkin merkittävä tekijä raskaaksi tulemisessa? Yk1 ei jostain syystä tuottanut tulosta vaikka kammarissa oli hyvinkin aktiivista ja ovulaation kannalta oikeaan aikaan. Ei ihmeellistä siinä, tiedän! Mutta kuten sanoin haluan kaikki haittatekijät karsia pois. Kverillan lopettaminen ei ois ees mikään suuri juttu, oireet on tänä vuonna jääneet tosi pieniksi ja pikku nuha ei mua niin haittaiskaan. Kiitos jo valmiiksi....