Mamael

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Mamael

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 11/23/84
  1. Jep. Plussa tuli yhden clomi- ja kolmen letrokuurin jälkeen
  2. Kröhm.... sain tänään haamujen haamun raskaustestiin Perjantaina teen uuden testin........
  3. Ei ole tehty/ ei tietoa asiasta, ei clomien aikaan eikä letroilla. Mutta hyvä kysymys...
  4. Niin siis viimeisin lääkäri olis sitä mieltä että "ovuloin ilman ovulaation induktiotakin" (kas ko en vaan sitten luomusti tule raskaaksi...) koska viimeisimmät luomukiertoni ovat olleet säännölliset 30 vrk ( +/- 1 vrk), ovulointiani ei siis ole mitenkään verikokeilla koskaan tarkistettu. Ja ennen kuin kierrot säännöllistyi niin mensuja ei kahteen - kolmeen vuoteen ollut ollenkaan, välillä käytin e-pillereitä jotka sai aikaan minimaalisen vuodon. En toki ole ovulaatioita edes yrittänyt metsästää LH-testeillä kuin Clomien/ Letrojen aikana. Ei voi muuta sanoa ko että toivoisin hieman tarkempaa seurantaa näihin Letroihin liittyen, pelkkä yksi UÄ ensimmäisen kierron 11.päivä ja sitten näkemiin puoleksi vuodeksi, jatkat vaan sillä annoksella "kun se näkyy toimivan"..........
  5. ... en tiedä josko tästä on jo jossain keskustelussa ollu puhetta MUTTA pidentääkö teillä Letrot kiertoja??? Itelläni tosiaan viimeisin kierto +3/4 vrk tavallisesta ja nyt ovistelin ilmeisesti vasta kp22/23.
  6. TaoTao.lle: poikaa yrittäessämme sain niin hyvän plussan kuin nyt yleensäkään ovistesteillä onnistun saamaan (LH-pitoisuuteni ovat varmaan niin matalia että oikein selkeitä plussia en ikinä ole ovistesteistä saanut, vaikka ovis on todistettavasti tapahtunut).
  7. Sametti, hyvältä kuulostaa Pidetään peukkuja pystyssä! Tätä palstaa kun selaa taaksepäin niin saa huomata että melko moni on jo tälle vuodelle raskautunut... (Itellä kp19, ei edelleenkään havaintoja oviksesta. Yk4 ja vain kerran olen oviksen bongannu.... mutta kaipa ne Letrot toisille toimii).
  8. Ja sen verran lisäisin tuohon omaan tarinaani että hoidoissa olen aina ollut julkisella puolen: ensimmäiset hormonimääritykset tehtiin tk.ssa ja varsin nopeasti lähettivät erikoissairaanhoitoon naistentautien puolelle. Ainoa harmi oli se, että vaikka polilla v. 2009 papereihini oli kirjattu "tarvinnee clomifeemiä raskautumiseen, sitä varten voi hakeutua tänne puhelinsoiton perusteella" niin sitten kun 2013 yritin näin tehdä niin homma ei pelkällä puhelinsoitolla onnistunutkaan, vaan jouduin hankkimaan uudelleen tk-lääkärin lähetteen (ja silloin siis ensin jonotin reilun kuukauden tk. lääkärin aikaa ja toiset puolitoista kuukautta poliaikaa). Näin siis OYS.ssa.
  9. Ihanaa, oikein paljon Onnea Mymmelille ! Olen tätä teidän keskusteluanne seurannut vähän aikaa tiiviisti kun itsellä niin sama tilanne (kolmas letrokuukausi menossa, kp17 ja oviksesta ei haisuakaan...)
  10. Olen -84 synt normaalipainoinen PCOS, diagnoosi tehtiin jo 2009 kun kuukautiset loppu kuin seinään e-pillereiden lopettamisen jälkeen. Kuukautiset palailivat säännöllisiksi 2012 (kierrot aika tarkalleen 30 vrk). Ilman ehkäisyä oltiin miehen kanssa n. 1,5v ja sitten otettin clomit käyttöön. Söin yhden kierron clomeja 50mg kp 3-7 keväällä 2013 ja kesä pidettiin taukoa. Syksyllä ennätin syödä kaksi kiertoa clomeja em. annoksella kunnes bongasin oviksen ja raskauduin Poika syntyi 6/2014 ja nyt aktiivisesti yritetään neljättä kuukautta pikkukakkosta. Clomit lääkäri on vaihtanut "nykyaikaisempiin" Letrozoleihin (2,5mg 1tbl kp 3-7) ja kertaalleen on näillä lääkkeillä ultrattu kp 11 jolloin endometrium hyvä 8,5mm ja yksi 15-16mm follikkeli oli kehittymässä... mutta tärppiä ei ole tullu :/ (Clomit toimi minulla paremmi kuin Letrot?) Tsemppiä siis vaan yritykseen!!
  11. Ohho tämä ketjuhan on aktivoitunu kesän aikana Ajattelin laittaa tähän omat kuulumiset: Takana nyt siis ensin se yksi clomikierto ja sen jälkeen kaksi Letrokuuria, kuukautiset alko taas kolme päivää sitten ja nyt pitäis aloittaa kolmas letrokuuri 1 tbl kp 3 - 7. Ei välivuotoja, mutta päänsärkyä ja kuumia aaltoja kyllä ja melkoset PMS-oireet! Kierron pituus vaihdellut 29 - 30 - 33 vrk, ja epäilen että ovuloin toiselta puolen n. kp 16 ja toiselta puolen kp 20 hujakoilla (jos ovuloin olleskaan. Viime kierrolla päätin jättää ovistestit ja lämmönmittaukset koska ne hermostuttaa mua vaan liikaa, rennommin menee näin).
  12. En jaksa lukea koko ketjua mutta vastaan vaan alkuperäiseen kysymykseen: Oli apua, poika nyt vuoden vanha Taustalla lievä PCO, ikää 30v., miehen tavara priimaa ja oma kierto noin 30 vrk. Söin clomeja 50 mg kp 3-7 ja sillä lailla että yhden kuurin keväällä, sitten pidettiin taukoa ko alko niin hermostuttaa koko touhu ja syksyllä kun jatkettiin niin toisella kierrolla tärppäs. Nyt sitten yritetään pikkumiehelle leikkikaveria mutta lääkärit halus vaihtaa clomit nykyaikaisempiin Letroihin...
  13. Korjaus edelliseen viestiini: Clomia 50 mg eikä 5mg Voipi olla että en odottele puolta vuotta tämän saman annoksen kanssa vaan jos nyt ei tärppää niin soitan ens kierrolla polille ja kyselen sitä piikkiä/ annoksen nostoa, ei hermo kestä
  14. Täällä kans nyt ensimmäinen Letrozol kierto menossa. Taustastani sen verran että lievä PCO, ikää 30v. Meillä on vuoden vanha poika joka sai alkunsa Clomien avulla (söin 5mg kp 3-7, toisella kierrolla tärppäs). Toinen laps siis haaveissa. Imetyksen jälkeen kuukautisten palauduttua sain lääkäriltä het luvan alkaa taas syömään pillereitä, söin ensin yhden kuurin Clomeja (koska niitä oli jäänyt kaappiin) ja kun niillä ei nyt tärpänny (en edes havainnu ovuloineeni) niin vaihdettiin "nykyaikaisempiin" Letrozoleihin 2,5 mg kp 3-7. Siinä missä Clomeista sain mahottomia kuumia aaltoja, hermojen kiristystä ja "munasarjakipuja" (menkkamaisia mutta vahvempia särkyjä) niin Letrozolista ei toistaiseksi mitään sivuvaikutuksia (jos näppyjä ei lasketa). Kävin UÄ.ssä kp 11 ja lääkärin mukaan lupaava follikkeli oli tulossa (mitoista ei hajua). Tämän annosken pitäis siis tepsiä mutta itellä ei meinaa usko riittää kun ei tunnu missään, muut tuntuu syövän isommalla annoksella ja ovulaatiotestit toistaiseksi neg. (nyt kp 13). Sain ohjeeksi napsia Letrozoleja tällä annoksella ad puoli vuotta ja ottaa sitten yhteyttä jos mitään ei tapahdu (??!!). Onko muilla annosta suurennettu herkemmin ja millä periaatteella saa follikkelin irrottavan piikin? Kiitos jos joku osaa/ viitsii vastata blondille (lääkäriltä en muistanu kysyä...)