Tua

Aktiivijäsen
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About Tua

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä ostettuna nyt kolmoselle emmaljungan nitrocityt sekä citykoppa. Vaikuttavat tosi hyviltä. Näissä siis kääntyvät ja lukittavat etupyörät, todella tukevan oloiset ja lisäksi kuosi on aivan ihana, puhtaan valkoista keinonahkaa.
 2. löysä vatsanahka ja raskausarvet mahassa.
 3. Minullakin on nyt iskenyt valtaisat turvotukset joten tämä aihe kiinnostaa. Nyt viikkoja kasassa 38+6 ja tuntuu, että jos tästä vielä turpoan, niin jostain kohtaa jo poksahtaa. Olisi kiva olla jo joulukuvissa inhimillisen näköinen!
 4. Minä varasin nyt sairaalakassiin äitiysfarkut, imetystopin ja neuletakin.
 5. Kahdesta ekasta olen käynyt neuvolalääkärillä, nyt taidan mennä omalle gynelle yksityiselle, koska häneen on muodostunut niin hyvä suhde tämän raskauden aikana.
 6. Minulle kaverit järkkäsivät ihanat vauvakutsut, lähinnä sellaiset naisten illanistujaiset hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Olivat kyhänneet maha ja -vaippakakun, sekä ihania lahjoja, mutta ohjelmaa ei varsinaisesti ollut. Olin kyllä otettu pirskeistä!
 7. Minä tunsin ensimmäiset potkut tässä kolmannessa raskaudessa vasta viikolla 19. Aiemmissa raskauksissa olen tuntenut ne jo aiemmin, mutta nyt istukka sijaitsee tuossa kohdun etuseinässä, mikä vaimensi liikkeiden tuntemista.
 8. Odottavan aika on piiiiitkä! Esikoinen syntyi käynnistyksellä rv 42+2, joten hermot meinasi mennä miljoonaan kertaan. nyt viikkoja kasassa 38+5 ja tympii armottomasti.
 9. Kolme testiä piti tehdä, että uskoin.
 10. Kalenteri näyttää tyttöä ja tyttö meille on luvassakin!
 11. Kyllä se ensimmäisen tulo muutti kaiken. Ekan ja tokan välissä ikäeroa 1v7kk, joten toisen tulo ei minusta muuttanut mitään. Nyt kolmas tulossa ja jännitän todenteolla, että miten tämä muuttaa elämää, koska kakkosen ja kolmosen ikäeroksi tulee yli 5vuotta. Olen jo tottunut pääsemään helpolla, eli aloitan taas sen vauvarumban alusta.
 12. Minulla on tosi nuori terveydenhoitaja, varmaankin juuri valmistunut, mutta silti tosi vakuuttava ja ammattitaitoisen oloinen. Tykkään tosi paljon!
 13. Kateellisena katson nuita Leeloon kuvia. Mahtava palautuminen!
 14. Meidän keskussairaalassa on onneksi rajoitus, että vain isä ja sisarukset saavat tulla vierailemaan. Muut ehtii kyllä käydä sitten kotonakin.