Fuji

Jäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Fuji

 • Rank
  Tavis
 1. Mun suvussa on myös monia melko erikoisia nimiä, sillä ilmeisesti isoäitini äiti on ollut varsin luova nimien kanssa. Esimerkiksi erään isoäitini sisaren toinen nimi oli Asariina, jota olemme harkinneet itsekin toiseksi tai kolmanneksi nimeksi mahdolliselle tyttärelle.
 2. Vitamiini- ja hivenaineasiat kuntoon, ja liikuntaharrastukset jatkuvat entisellään.
 3. Kiitos vinkistä, vertaistukea kaivataan
 4. Ilmoittaudunpa tännekin, vaikka ketju onkin kovin hiljainen Eli yli kolmikymppinen ensiyrittäjä ilmoittautuu, eka yrityskierto pyörähti käyntiin eilen. Jännittää!
 5. Yhdessä pitkään, naimisissakin kahdeksan vuotta. Molemmilla vakityö ja yhteinen velkainen (mutta rakas ja ihana) asunto kerrostalossa. Omakotitaloasuminen ei kiinnosta, mahdollisesti rivitaloon samalle asuma-alueelle seuraavan viiden vuoden aikana.
 6. Omistusasunto, pienehkö kolmio kerrostalossa.
 7. Olemme vuosien aikana (jo paljon ennen varsinaista lapsen yrittämispäätöstä) keskustelleet asiasta, ja vaikka kumpikin kuulumme tapakristittyinä kuulumme kirkon, emme mahdolliselle tulevalle jälkeläisellemme halua ristiäisiä vaan uskonnottoman tilaisuuden; jonkinlaisen tervetulojuhlan, jossa sitten kerrottaisiin lapsen nimi taustoineen ja esiteltäisiin "kummit".
 8. Sekä minun että puolisoni suvussa on kauniita kiertäviä nimiä, mutta en välttämättä silti haluaisi antaa omalle lapselleni "selvää suvun perinteeseen liittyvää nimeä", vaan pikemminkin hienovaraisen viittauksen johonkin sukujemme perinteisistä nimistä.
 9. Olen puhunut asiasta kolmen ystäväni kanssa, joille kaikille asia on myös ajankohtainen. Muuten yritän pitää mahdollisimman matalaa profiilia, sillä olen melko varma, ettei raskaaksi tuleminen tule olemaan ongelmatonta minulle. Luultavasti oma lähipiirimme ei enää edes oleta meidän yrittävän saada lapsia, sillä olemme olleet yhdessä jo melko pitkään. Kyselyt loppuivat viitisen vuotta sitten
 10. Ensimmäinen vauvakuumeeni ikinä, olen 34-vuotias ja puolisoni 37. Vanhoja siis ollaan, mutta elämäntilanteeni (ja turvallisuushakuinen luonteeni) ei ole aiemmin antanut mahdollisuutta kuumeiluun. Joskin eipä tilanne toki nytkään täydellinen ole.